Oscar Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Da dar singur pe lume...la un moment dat ce mai conteaza daca intrii in cazinou si joci la toate aparatele si furi toti banii din banca si bei ce vrei moca, etc?Te vei plictisi...in max. 1 luna. Atunci ce vei face...? grea intrebare chiar ca numai ai ce sa faci..
koreeanu Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Vei trai o perioada f f bine avand in vedere ca ai aproape totul la dispozitie ... dupa aceea ce vei face ... nu mancare ... nu energie ... nu femei ... vei ajunge asa
martafoy Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Eu cred ca se va scrie a doua Biblie dupa mine... Foarte misto intrebarea,as vrea sa raspunda la ea si un teolog..Cred ca daca as fi singur singurel pe lume as forja cateva masini,as vizita cateva tari(din Europa, fireste, ca nu am carnet de conducere vapor-salupe-iahturi)...as incerca cateva serii cu maimutele si daca nu iese ceva asemanator de frumos cu Ghita Muresan,mi-am luat zilele...
Erazz Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Super intrebarea ... pai primu lucru care mi a trecut prin cap a fost sa ma duc in locuri unde nu poti area 51 cine stie poate dai de un extraterestru te adopta ) dar nu stiu cum o sa ajung eu acolo ca e peste ocean ) al 2 lea lucru e ca ramanem fara fete n ar fi tare si daca s ar opri timpu dar tu ai putea sa mergi normal ?
iNm Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 as avea destul timp liber cat sa aprofundez in istoria Star Wars as avea totul la dispozitie si asta ar reprezenta un plus...dar neh, ce e lumea fara un sith ici pe colo...fara un contrabandist...fara o prostituata, fara un jedi...ar fi monoton ce-i drept... @Nice-Boy...aha ar fi prea misto sa poti alege o persoana word
{JM}Alex Lifetaker Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 M-as duce repede la Metro si as lua toata aparatura de-acolo
Sensini Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 as merge peste tot pe unde mi-am dorit, as vedea tot ce am vrut sa vad, as face tot ce am vrut sa fac...apoi as sari de pe o cladire...
ImDrunk Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Stargate am impresia ca te plictisesti f tare daca ai ajuns sa faci asa topicuri
Stargate Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Stargate am impresia ca te plictisesti f tare daca ai ajuns sa faci asa topicuri te inseli amarnic; am o gramada de treaba; dar uneori imi place sa pun minte la incercare sa vad cum reactioneaza omul in fata imposibilului. Daca te-a deranjat intrebarea, chiar te rog sa nu raspunzi. si imi cer scuze.
L@zio Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 mi-ar place cateva cateva zile singur, sincer nush ce-as face, orice imi trece prin gand aia fac; dak m-as trezi singur pe planeta pt totdeauna as ajunge la peste nu mult timp
Wiseguy Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ar fi un soi de paradis in destramare. As profita de tot ce-mi iese in cale(masini, mancaruri , arme ), dar in final m-as arunca intr-un vulcan in timp ce mi-as zbura creierii cu KAR-ul )))))))) Nu cred ca as astepta sa mor de batranete, sincer.
Sp4wN`19 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Hehe la inceput ar fi grozav dar cu timpul... Probabil m-as apuca de citit carti, sa stiu sa ma ingrijesc in caz de vreo boala, apoi m-as intoarce in natura. As "inchiria" o casa undeva prin Portugalia sau Italia si as iesi la vanatoare, pescuit, as cultiva etc. M-as interesa mai mult de clonare pt ca in mod cert este posibila, barem as incerca si eu. Iar daca nu se poate, exista animalele (yeh i know, sik fuk). Cat despre electicitate probabil mi-as petrece o parte buna din viata invatand si asta, barem sa pot asculta muzica, sa vad un film, un joc offline. Plictisitor dar barem as invata o gramada de lucruri iar gandul la sinucidere in mod cert nu ar fi mai puternic decat acum.
Thade Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 cu ce draq sa te duci in italia sau portugalia? acum sincer, dupa ce m-as plictisi de l4b4, de baut, de mancare si de femei gonflabile, mi-as taia penisul si m-as face femeie sa vad cum este, apoi m-as arunca intr-un vulcan, nevermind...mi-as da foc
The Connection Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 bah sa incep . asi manca tot . asi merge la cele mai mari mazazine tot tot tot tot . dupa aia mi-ais lua cel mai tare calculator lde la casa lui biil gates . asi trage toate jocurile si m-asi juca . cu o pizza SUA 1000000 de pizza . nu asi juca pe net dar wtf ? pana te plicitisesti si iei toata revestele playboy si filmele alea . sigur te plcitisesti si de alea si incpei sa te uiti la multe filme . mancare ai destula asa ca mai traiesti . se intrerupe curentul . dupa aia ce fac?pai sigir asi incerca sa il fac . dupa aia ma uit la tot fac ce vreau . vreo 4-5 ani . dupa aia inebunesti oricum citeti multe carti . multe multe . inventezi multe chestii . POATE CHIAR CLONAREA . SI GATA FRATE . ESTI CU UN PRIETEN CA TINE .