Und3rC0v3r Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 am mai gasit un filmuletz frumoshttp://video.google.com/videoplay?docid=46...q=Pimp+my+bride
Danny Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Care de-aici mai practica parkour ? Poate facem un gather ceva....vreau sa ma re-apuc
hw_rares Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 si care ar fi scopul acestui...sport? sa scapi cat mai repede cand ej urmarit de "baieti de cartier"/camatari/politie ..)
Silvinho Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 sa scapi cat mai repede cand ej urmarit de "baieti de cartier"/camatari/politie ..) mda nici chiar asha... la asta se gandesc toti care nu stiu despre ce e vorba...
Danny Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Acest sport este un fel de "Free Runing" numai ca Parkour are ceva in plus , mai multa abilitate ...etc.Treci peste mai multe obstacole mult mai rapid.Ajuta foarte mult cateodata , believe me. :/
LeNoR Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Acest sport este un fel de "Free Runing" numai ca Parkour are ceva in plus , mai multa abilitate ...etc.Treci peste mai multe obstacole mult mai rapid. Ajuta foarte mult cateodata , believe me. :/ stii cum ii sa fugi de garda aaaaa?
Danny Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 nu chiar ma refer la faptu ca unii trebe sa ajunga undeva repede si sunt in criza de timp ....asa ca ! Run Run and jump eu de-obicei asa fac :-"
Sesshomaru Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 sa scapi cat mai repede cand ej urmarit de "baieti de cartier"/camatari/politie ..) LOL Prea tare Parkour am si eu cateva filme pe HDD Searching ... poate le up-loadez
LeNoR Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 nu chiar ma refer la faptu ca unii trebe sa ajunga undeva repede si sunt in criza de timp ....asa ca ! Run Run and jump eu de-obicei asa fac :-" sa te vad facand asta cand te grabesti undeva si esti la costum
Fane Spoitoru Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Plz imi spuneti si mie cum se numeste melodia de la inceputu filmuletzului?