Jump to content

Finnick

LinkManiac
  • Posts

    1,322
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Status Updates posted by Finnick

  1. Gg si tie! >:P

  2. Nu-mi place de tine albastru, vreau sa te vad cu rosu! :)) Ai grija, esti newb >:D

  3. 5 stelute sefule!

  4. 5 stelute xD

  5. La fel si tie Dessi :)

  6. Paste fericit! newb :)

  7. Paste fericit si tie Didi xD.

  8. Impodobeste Silent bradu!

  9. Mersi de urare DarkNinja007! Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

  10. Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

  11. Va multumesc pentru urari!

  12. Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

  13. Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

  14. Mersi de urare Dessirico! Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

  15. La fel si tie, fie ca anul nou sa iti aduca bucurii si impliniri! La multi ani!

  16. Ce face Bercea Modialu'?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...