Jump to content

mortallx

Inactive
  • Posts

    4,177
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mortallx

  1. M-am gandit si la samsung-ul ala, dar cat e la oferta, e ok pretul, dar 9 mil n-am de gand sa dau pe un telefon- (atat l-am vazut prin magazine, fara oferta ).Sa vad ce bani strang saptamana asta sau pana pe 15, iar apoi o sa ma decid.Cat despre iphone, de ce nu ti-ai luat unul la sh ?

    Cat despre S3.Nu e mai bun S3 vs S3 neo ? Adica neo iti mai ofera 512 ram in plus, dar S3 are gpu mai puternic.

  2. Buna ziua.As vrea sa-mi iau si eu un alt telefon, avand in vedere ca xperia asta nu mai face fata la mai nici-o aplicatie.Bugetul meu este de maxim 700 ron.Nu ma intereseaza daca e la mana a doua sau ca nou.Il voi folosi pentru multimedia (2-3 jocuri, muzica mai ales si internet).Ma gandisem la un S3 sau un 4S, dar poate voi imi puteti da niste sfaturi.

    Multumesc !

  3. Pe placa aia video ma gandeam sa merg si eu.Mi-am facut si eu un "wishlist" inainte, dar nu am mai putut da edit:

    http://imgur.com/qLtmbiL

     

    Crezi ca o sursa "default" de 400W va putea sa tina piesele alea ? Cat despre carcasa, banuiesc ca placa de baza merge montata pe o carcasa mai veche, Delux, nu ?

  4. Salut.As vrea sa-mi pun si eu niste piese pe vechiul pc si as avea nevoie de ajutor.Problema e ca placa de baza, fiind un model vechi, nu prea ma lasa sa achizitionez nimic.

    Placa de baza e M4N68T-M v2.M-am uitat pe net de procesoarele compatibile, dar din ce-am vazut, nu mai gasesti amd phenom pe nicaieri, deci nu stiu daca as putea pune un procesor pe placa asta.

    Bugetul meu este de max 10 mil, iar eu as vrea sa-mi mai iau o placa de 4gb ram, o placa video, un procesor si o sursa, daca pocnitoarea de 400 nu o sa reziste, eventual si un HDD, dar ala il iau alta data.Ceva recomandari ? Multumesc !

    Daca nu stiti daca as putea sa mai fac ceva cu placa asta de baza, eventual imi puteti recomanda o combinatie de placa de baza, placa video, procesor si sursa ? 

  5. Ca si moderator, nu ma obliga nimeni sa indeplinesc cererile userilor.

    Daca tot crezi ca ai idei bune si nu te asculta nimeni, de ce nu le faci ? Te invit sa-mi dai mesaj cu ce competitie ai vrea sa fac, eu o fac, iar daca se strang mai mult de 6 ori eu iti zic ca esti "boss".

    Astept mesajul de la tine !

    O seara buna !

  6. Ideea e ca voi o sa folositi aceste imagini cand o sa jucati.Cine face asa ceva, in mod normal cere bani.

    In primul rand nu ai respectat modul in care trebuia postat, iar in al doilea rand, acest topic tinde spre regula cum ca imaginile for fii folosite in scopuri comerciale.

    O seara frumoasa !

  7. Am reusit s-o fac pana la urma sa mearga.Pai de ce-am creat o partitie ntfs ? Deoarece daca poate candva o sa bag windows xp, sa nu stau sa copiez toate fisierele pe un alt hard, stick..., sa pot sa dau doar format la C, iar partitia cealalta sa-mi ramana.Multumesc frumos tuturor pentru ajutor.

  8. Data trecuta am reusit usor sa trec inapoi la windows, dar cu pretul partitiilor....Oricum, daca trec pe Ubuntu as vrea sa raman pe el, numai sa am partitia de pe windows si-mi este de-ajuns.Am dat acum sa testez ubuntu si vad ca-mi recunoaste partitia fara probleme.

    * Se pare ca am intampinat alta problema, pe care n-am intampinat-o cand am instalat prima oara ubuntu pe acest pc.Am instalat totu' cum trebuie (zic eu), imi vad partitia pe live cd, dar problema e ca nu vrea sa-mi booteze linuxu'.Imi arata ca este instalat sistemul, dar daca dau restart si scot cd-ul, nu mi-l booteaza, imi scrie "missing operating system.".Mai incerc sa-l instalez odata...

    • Upvote 1
  9. Am doua partitii.

    Una este "C" unde am OS instalat, iar cealalta este D, unde am imaginile, muzica, materiale foto si ce-mi mai trebuie mie.Am mai bagat odata Ubuntu si nu stiu ce-am facut la partitie dar n-am putut nici sa o vad pe ubuntu, nici sa-i mai dau restore. (atunci aveam chiar 3 partitii)

    As vrea sa instalez Ubuntu deoarece nu prea ma mai joc nimic, folosesc pc-ul in alte scopuri + ca as vrea sa-mi ruleze cat mai repede.

  10. Am rezolvat.Multumesc !

    *acel moment cand incerci sa ceri niste sfaturi de la un magazin, iar ei te iau la misto, nici nu vor ca macar sa te ajute, cu toate ca ei ies in castig avand in vedere ca au un posibil client...Romania.

    • Upvote 2
  11. Buna seara.Vreau sa-mi fac si eu o retea wifi in casa si nu prea ma descurc.De ce echipamente am nevoie ?

    Tin sa mentionez ca eu nu sunt conectat la internet printr-un modem, ci direct prin cablu, el venind de pe stalp, iar mai apoi intrand direct in pc.

    Este buna teoria mea ? Anume: sa cumpar un router wireless, cablu de pe stalp sa intre in el, iar dupa sa fac o retea wireless si sa ma conectez cu amandoua calculatoarele ? Sau cumva imi mai trebuie inca un cablu ? Multumesc.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...