Jump to content

valentinbz

Forumist
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by valentinbz

  1.  Vad ca a fost curatat drop-ul de tot, si de chestii interesante si de cele mai putin interesante. Mai fac 1-2 astazi si revin cu printuri daca se intampla la fel. Am uitat sa specific, mi-a aparut o armura +11 pe jos si nu am putut sa o ridic nici cu Space, nici cu click. 

  2. Ori seal of divinity este defect ori drop in BC este aproape de 0. Am facut 2 printuri in timp ce eram in bc si pe jos nu se observa zen, iteme sau altceva si un print dupa ce am primit reward-ul, mai exact 2 gold key (faceti abstractie de jwl din inventory, le aveam deja cand am intrat in bc).

    Multumesc, o zi buna!

    Screen(10_24-12_09)-0000.jpg

    Screen(10_24-12_15)-0001.jpg

    Screen(10_24-12_34)-0002.jpg

  3. 2 minutes ago, haros said:

    unul care face un summon la trei saptamani e de parerea ta, dar daca vrei un server echilibrat ajungi la parerea mea, o sa-ti pun o poza cu iventarul de pe caracter si cu stash-ul doar sa-ti faci o parere...

    am facut 4 summon astazi si treaba a fost ca din toate 4 cartile mi-au aparut doar 4 goldeni, ti se pare normal sa ajungi la 61 de pct/carte si sa iti apara 1 golden pe tot parcursul? cat despre treaba cu jwl, inca nu ai inceput sa bagi in iteme socket, sa faci seed si multe alte combinatii. Daca tu crezi ca inca joci pe s6 eu zic sa te documentezi si sa te mai folosesti google search sa vezi cu ce se mananca sezonul asta. Multumesc!

  4. 39 minutes ago, haros said:

    nu stiu ce si cum e la voi, dar eu consider ca sunt prea multi SpecialEVO la o singura carte, am spart in DEVIAS 2 si au aparut minim 9 gold pe carte, in Uruk pe spot 6-7 gold pe carte, tinand cont de asta zic si eu ca-s prea multi si prea mare rewardul: 9 Box X 30 jewel = 270 jewele la o singura carte....IMENS... @Fr33LaNc3 @Just

    si asa apare unu care da cu mucii in fasole :))

  5. oick, ce inseamna elemental dmg la tine? hunting time? Prietene, elemental dmg il dai simultan cu dmg-ul normal. Vrei sa imi zici acum ca in functie de nr de mobi  si de hunting time difera si elemental dmg? Ba, fiti pe bune ma. pe Fr33 il stiu de pe s1-s2 cand era tare in gushe si dadea ban dupa bunul plac si explica buguri pe forum.

    Multumesc pentru intelegere dar cand primesc atat de multe explicatii de la un om care nu intelege cum sa priveasca problema, sunt sceptic.

  6. 1 hour ago, Fr33LaNc3 said:

    Eu nu vad ca ataci in respectivul print. Iar sincer acel Hunting log nu ajuta la debuging, nu atata timp cat pana si el e supus la buguri si/sau respectiv nu am de unde sa stiu eu cati monstri (2,3,4,5,6,100) ai atins tu cu skilul respectiv. Deasemenea, faptul ca skilul tau e pe 'fire' iti asigura un bonus dmg la acel skill [ti-l si scrie acolo cand dai cu cursorul pe el]. Nu are treaba cu ce elemental dmg dai.

    PS:

    1. Screenul in sine nu ma ajuta sa inteleg nimic.
    2. Skilul da DMG NORMAL nu ELEMENTAL (si primeste bonus de DMG - skilul - DACA PORTI PENTAGRAMA de ACELASI ELEMENT CU EL)
    3. Elemental DMG e influentat de aceleasi formule de baza pe care le are charul tau pentru 'main/base damage'. Adica daca iti faci charul sa fie 'pe dmg pur' ai sa ai si Ele dmg mare.

    eu nu inteleg ce cauti in staff-ul tehnic linkmania de multi ani insa incep sa ma lamuresc treptat. prietene, vezi normal dps si elemental dps? hunting time 00:22 iti zice ceva concret?

    Ati spart elemental dmg, ati spart BC cu drop jwl si iteme exe (l-ati dus undeva aproape de nul, azi in 2 bc nu am gasit 1 jwl si nici nu am vazut culoarea itemeloc exe, ieri aveam nevoie de 10 inventory si tot le-as fi umplut de iteme exe), v-ati batut joc de evomon event si mult mai multe. Eu inteleg ca vreti sa faceti ceva bun cu serverul dar nu stiu cum reusiti  sa il faceti din ce in ce mai instabil si prost setat.

    Da-ti tu seama de build, cum ma aburesti tu cu pure dmg si bla bla bla... din moment ce iti arat clar ce dmg dau si ca este o mare problema cu elemental dmg, iti mai atasez o imagine cand atac sa vezi dmg pe mobi.

    Screen(10_08-15_06)-0002.jpg

  7. On 10/2/2017 at 6:19 PM, Offspring13 said:

    Daca facem cum ai zis tu, testam doar itemele si optiunile in sine. Printre cele mai grele lucruri de setat pe un server facut cu cap, este sansa de drop din boxuri al itemelor, sau din bosi, dropul din mobi, drop in functie de harta etc. Astea sunt cele mai migaloase si ff greu de optimizat ca sa poti zice la final da domne asta e rata si asa trebuie sa pice. O alta treaba care ne intereseaza foarte mult, este RATA de a creste, numa nubalai pun 9999999999x si porma zic da domne e bine. Noi facem server low xp, crescut greu, sa simti ca joci. Nu mai exista disperare de reseturi si numai exista stat afk spot non-stop ca te ia x si y la lvl si reset. Acum poti alege, cresti, mergi event, cresti, mergi event etc Practic, ai de unde alege acuma. Incercam sa dam un 'gameplay' serverului. Curind vom corecta si Quest systemul sa poti creste si prin questuri daca vrei. Este o munca complexa...si in continuare nu ne plateste nimeni desi tot insist :))) ( era o gluma chill people )

    Mah intereseaza cat de repede cresti pe setari similare sau chiar de official, mah intereseaza in cat timp iti gasesti iteme de toate natiile, cum se dezvolta piata, cum merg eventurile, rewardurile etc. Cu BETA, nu ne grabim, am spus ca facem o treaba calumea, napoi o facem. Cine vrea sa ajute e binevenit, cine nu, ghinion de nesansa. Din cate vedeti, de lucrat se lucreaza, pe cat uman posibil.

    Alte intrebari?

    pritetene, nu e vorba de EXP aici si de crescut cacalau, vorba este CA STAI DOAR LA CRESCUT

    prietene, vorba nu este ca vrem exp cacalau, treaba este CA STAM DOAR LA CRESCUT pentru ca altceva nu ai ce face, nu ai jwl sa faci seturi sa testezi goblin, nu ai alte zeci de combinatii. sa vezi cand vor incepe combinatiile la pentagrame ce va dati cu capul de ele ca vad ca nimeni nu rezolva inca problema cu ele, dau cu vraji care au element diferit acelasi dmg ca alea cu elementul de baza. voi credeti ca daca trageti de timp si ne aburiti ca nu vrem 9999x exp si drop shit si prostii o luam de buna? puneti dracu drop la jwl sa facem iteme, aripi, seed si nu ne luati cu exp marit, nu asta am cerut!! doar sa va comportati ca si cum ar fi un BETA !! Daca vreti sa intelegeti este perfect, daca nu, o sa mai pierdeti multi playeri, asa cum era serverul full acum o vreme si acum este nici jumatate. Seara buna!

     

  8. @Fr33LaNc3 bun, oarecum am rezolvat problema dupa ce am sters mu-ul si l-am bagat iara, am facut ce mi-ai zis si functioneaza. Alta este problema acum, desi am instalat totul din utilities, inventory si alte treburi din joc imi apar transparente, stiu ca este o problema cu placile video intel hd si vreau sa stiu daca este vreo rezolvare. Multumesc!

  9. On 9/28/2017 at 3:11 PM, Fr33LaNc3 said:

    Poftim prietene:

    Tura viitoare, citeste.

    tura viitoare, abtine-te. din moment ce pornesti launcherul si iti apare un server cu playeri pe el, beta fiind, puteti specifica, uneori, ca accesul este limitat pentru playeri si sunt adminii pe el.

     

  10. 16 hours ago, Tusken said:

     

    Voi chiar nu cititi deloc forumul asta? Deocamdata serverul este inchis. Ce vedeti cand intrati este un server de teste unde acces au doar cei din staff.

    prietene, la cat spam se face aici, nu am timp sa citesc tot DEX-ul. daca ar fi fost oferite informatii mai clare intr-un topic inchis unde sunt postate doar probleme ce chiar trebuiesc postate fara a se crea confuzie, nu mai intrebam.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...