Jump to content

_Lexa_

Inactive
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by _Lexa_

  1. Teoria lui money era valabila daca era o insula pentru fiecare tip de moarte. Pentru accidente de avion, pentru inecari cu oase, pentru accidente de masina, pentru avorturi (chiar stau si ma gandesc cum comunicau fetusii), pentru ruperi de gat s.a.m.d.

    Momentan sunt la episodul 15 din sezonul al 2-lea, in sfarsit am apucat sa-l vad. Nu am vazut prea mult dar din ce am vazut si lipsa de logica a explicatiei refuz sa cred ca e ceva "dumnezeiesc". O concluzie finala cand o sa vad ultimul episod :). Pana acum se dovedeste ca merita laudele, ramane de vazut pe parcurs.

  2. Dupa cum am zis, din partea moderatorilor nu s-au primit plangeri ca e "prea greu" sau ca e o "pierdere de timp".

    Nu stiu daca poti sa compari un 5-minute optimist cat iti ia sa iti faci un mail, un user si un post vs. 5 secunde cat ia sa primesti permanent. Eu unul nu am mai avut probleme cu clonele de cand a fost implementata regula asta. Poate nu sunt destul de fanatici userii de la DG?

    De parca nu stii cum e la MU -_-...

  3. Ideea de "a suspenda conturile clona" este degeaba.

    Din anuntul lui Redemption reiese astfel: cum se gaseste un cont clona se fac investigatii pentru a afla toate conturile acestuia si pentru a i le suspenda, adica o munca degeaba pentru ca Ilie tot poate posta numai ca are Guest* in fata... Ori nu vad eu bine, ori e treaba de pomana.

    Nu cred ca e o deviere de la subiect fiindca la MU se ignora si se raspunde destul de greu cand e vorba de lucruri serioase dar s-a gasit metoda asta de pierdere a timpului aiurea cu conturi clona.

  4. Sunt situatii izolate. Preferabil ar fi sa aveti grija sa nu luati suspend nici unu dintre voi, asadar nu vor fi astfel de probleme.

    @IgnitionMG te-as ruga sa nu mai postezi daca nici macar n-aic citit despre ce se discuta. Spamul se pedepseste pe acest forum.

    PS. O parte din voi sunteti nemultumiti doar pentru ca sunteti de obicei nemultumiti de schimbarile pe care le facem noi, stafful mu linkmania. Aceasta regula a fost introdusa in regulamentul general al forumului si este aplicata la toate sectiunile. :)

    PS2. Orice forum care are cat de cat trafic, nu accepta astfel de conturi clona, nu e ceva chiar asa nou si nemaivazut. Cum altii s-au descurcat o sa va descurcati si voi.

    Ok, ca sa inteleg: se da suspend pe orice alt cont dar de pe Guest*Ilie poate posta? Singura diferenta e ca nu are anumite optiuni sub nickname?

    That`s bullshit :)! Singura optiune pe care o puteti aplica e ban-ul pe ip dar e "discriminatoriu" (comparativ cu cei care au dinamic) si incorect fata de cei nevinovati care intra in clasa de ip filtrata pentru banarea altcuiva.

    Nu aveti ce face, chiar nu inteleg de ce toata treaba asta. Atat timp cat poate posta oricum, ati vrut sa aratati o ambitie aiurea, ca vezi dom`le nu mai are ala numarul de posts si nu poate avansa in alte grupuri la titulatura sau cine stie ce altceva...

    LE: si ca alta chestie, fa-ma sa inteleg treaba cu traficul MurDoc.

    Eu stiu ca la trafic ce conteaza sunt urmatoarele 2 lucruri: vizitele unice ale vizitatorilor si click-urile date (cate la numar, reprezentand activitatea) de catre acestia. Ce cauta conturile clona la statistici :blink:? Alege alt motiv pe care sa-l inventezi, asta nu e bun.

    Sunteti draguti sa explicati? Pana acum MurDoc nu a "convins" cu nimic.

    http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=372774&pid=5230910&st=0&#entry5230910

  5. cam aiurea episodul 4.... :crazy: ce o fi patit vampiru' Bill? chiar a luat-o razna? :blink:

    Uhm, chiar a zis ca a luat-o pe calea aia fiindca vrea sa o protejeze pe Sookie cu un episod inainte, plus ca (in opinia mea) a gasit si o metoda de a ii face pe Eric si regina (le-o promisese, mai mult lui Eric, de mult timp).

  6. Am ajuns la episodul 10 din primul sezon,, nu-i asa stalucit, era mai bun daca legau cumva episoadele intre ele.

    Fiind un serial de investigatie, in mare parte, tu ce crezi :)? Oricum, sunt legate prin faptul (ma rog, erau) ca cineva manevreaza mai mereu faptele rele din spate, cel cu care se duce lupta finala.

    O sa fie fain spre finalul sezonului 2. nu zic mai multe sa nu iti stric pofta

    @@ Fain episodul de aceasta saptamana, ce sexy arata Joanne Kelly (Myka) imbracata in piele :wub:

    Mi se pare mie sau Myka si Pete au o anumita chimie intre ei? Se potrivesc perfect.

  7. shut up cu profilul tau psihologic, la tine e problema ca aberezi mult si vorbesti despre lucruri pe care nu le cunosti.

    tu n-ai ce cauta in thread-ul asta, nu uita ca forumul te-a lasat insarcinata, nu tu pe el

    Starea psihologica la tine este acea senzatie cand iti scoate zgomote stomacul? Asa crezi tu ca se formeaza un profil psihologic?

    Demonstreaza-mi tu cum se face un profil psihologic si in ce consta iar eu zic ca e ca tine. Mai imi si cauti defecte dar vad ca barna ti-e cam mare si te-mpiedica sa vezi.

  8. Se spune ca suferea de depresie postnatala. Ciudat ca inca nu a scapat de aceasta depresie. Totusi, a trecut atata timp de cand a nascut. Poate ca dupa ce a nascut nu a avut un mediu tocmai favorabil, linistit, pentru a scapa de depresie si a fost agravata de catre alte necazuri.

  9. nici nu-mi pasa de tine, dar sunteti cativa mai vechi pe forumul asta care stiti sa faci o discutie doar ca-n urmatorul exemplu:

    "hahaha si zici ca hitler n-a omorat evreii???... stii tu ce a zis Mozart despre asta :))"

    si apoi evident, vei continua cu al tau Mozart

    "da tu habar n-ai ce-a facut Mozart, mai intereseaza-te, ca vezi tu, Regina Albinelor nu-si pierde acul daca inteapa"

    and here we go again, subiect schimbat, hai sa discutam despre mama albinelor iar probabil in 2-3 posturi despre menstruatie si oricum pana ai facut 6 posturi intr-un thread ai schimbat de 6 ori subiectul. oamenii seriosi te-ar scuipa daca ai face asta in realitate.

    adica eu nu inteleg ce treaba are profilul psihologic cu ceea ce-am spus eu si in legatura cu "adaptatul", incerci singura sa te adaptezi dupa ce ti-a mai oferit wikipedia lately. oh shut you f@cking tw@t.

    habar n-ai sa porti o discutie cap-coada fara sa schimbi subiectul, mai bine recunosti ca habar n-ai despre ce se vorbeste si gata ce naiba e asa greu? in loc sa zici "da ba habar N-AM" cauti pe google.

    Deja ati creat un raspuns "tipizat" cu "raspunzi de pe google / wikipedia". Parca ati fi frustrati de ceva si gata, o bagati pe asta in fata :).

    O discutie nu inseamna doar:

    - Mitica, stiai ca Ion a vandut vaca?

    - Da, stiam. Misto!

    Mai e si:

    - Mitica, stiai ca Ion a vandut vaca?

    - Stiai ca vaca era ciumeaga? Sau ca pretul unei vaci e de nshpe milioane?

    Orice subiect (rare sunt acelea care te limiteaza in discutie) se poate dezvolta si se poate lega usor de altul putand sa faci comparatie prin alte exemple din alt subiect dar cu legatura / comparatie la subiectul respectiv.

    NORMAL ca are legatura profilul psihologic. Profilul psihologic al descreieratului, al persoanelor cu dubla personalitate (desi, aparent, sunt persoane normale), al persoanelor cu o manie ascunsa s.a.m.d.

    Profilele psihologice, pentru ca e o problema de PSIHIC, enuntate de Thora au antecedente in mediul real. Prin urmare, nu pot fi catalogate de drept mediului online. Sau nici acum n-ai inteles?

    Ce sa scuipe, ma? O discutie nu e facuta sau purtata dupa un anumit tipar. O discutie se poate clasifica ca fiind cursiva si corelata si daca unul vorbeste despre sticla iar altul despre pietre.

  10. mai taci ma, cat pot sa va urasc p-astia care deviati de la subiect, bagati alt subiect invatat rapid de pe wikipedia doar sa vad dati destepti.

    ce plm tu minti pe un forum ca esti mama, esti insarcinata si rahaturi d-astea si postezi in thread-ul asta? baga-ti capul in pamant strutsoaica mica, nu uita sa folosesti prezervativ gen sac de gunoi ca altceva n-ar sta bine pe capul tau si nu uita sa faci o poza, in resti esti ok dupa nastere? ai dat kg alea in plus jos? :)

    Ce deviat la subiect? Ce wikipedia? Altceva mai stiti sa scoateti in fata in afara de wikipedia? Asta nu intelege ca nu totul trebuie sa fie mot-a-mot ca sa fie la fel. Daca o actiune / intamplare include o coada de mouse sau are tasta space nu inseamna ca e de domeniul online-ului. Mama lor de profile psihologice, de parca au aparut de cand exista internet 8-|. S-a derivat si s-a adaptat, nu ca apartine de domeniul online-ului.

    Cat despre mine, nu vorbi ca prostul despre ce nu stii.

  11. Exemplul 1. Caracteristica vietii sentimentale a femeii cu mustata tine DOAR DE MEDIUL ONLINE.

    a ) inainte de culcare primeste 5-6 "pwp dulce de noapte buna, printesa mea" pe mess si vorbe "mestesugite". doar pe mess.

    b ) in realitate adoarme singura si nepupata de nimeni, pentru ca DonJuanii din lista ei de mess nu ar pupa'o decat daca viata lor ar depinde de asta.

    Exemplul 2. Caracteristica starii materiale a jmecherului cu Mustang GT tine DOAR DE MEDIUL ONLINE

    a ) pe forumuri spune ca Mustangul GT este cel mai tare benzinar pe care l-a avut vreodata. Ca a castigat cele mai multe liniute cu el, spre deosebire de Camaro ul pe are l-a avut pana acum un an care era praf. Si ca tocmai si-a comandat Porsche Carrera GT Turbo cu care o sa ii rupa pe baietasii de la Herastrau.

    b ) in realitate nu are nici bicicleta, nici carnet de conducere.

    Chiar atat de greu e sa intelegi ca sunt cate unii care isi traiesc o viata total paralela cu cea reala pe internet?

    Pentru ca 2 lucruri sa fie la fel nu trebuie sa se intample la fel 8-|.

    You know, chestii cum sunt sinonimele.

  12. Femeia cu mustata poate sa aiba al mai mestesug semantic ever. Daca "TheOne"ului ei nu-i plac femeile cu mustata canci mediu, canci iubire, caci emotii(coane). Pe net se poate, iar ea chiar crede ca TheOne ul o place.

    Da, si in realitate te poti minti pe tine, dar nu pentru mult timp.

    Tu confunzi un spectacol de 30 de minute cu un stil de viata?

    Tot nu mi-ai spus cum poti face intr-un mediu real, palpabil, o bicileta dintr-un Ferrari. Sau invers.

    LE:

    PS: pwwwp doooolcik, skumpyk myk.

    Hai ca incerc sa ma corijez. Vrei sa ne prefacem ca ne iubim?

    Pe bune daca inteleg de ce ma chinui cu tine :(.

    Facem o recapitulare.

    1. Femeia cu mustata NU PROVINE DIN MEDIUL ONLINE! Mama lor de ziare, cred ca inainte erau scoase doar ca hartie de wc sau de pus pe masa sa nu se murdareasca linoleul.

    2. Mestesugul vorbelor sau arta manipularii NU PROVINE DIN MEDIUL ONLINE! Exista de cand lumea si pamantul.

    3. Houdini a fost doar un performer? Iti recomand sa citesti mai mult despre el.

    Da, sunt persoane care te pot face in realitate sa nu mai distingi lucrurile.

    Tu asta te incapatanezi sa intelegi ca nu poate fi ego real vs ego online. Pentru a se numi ego online trebuie sa fie determinat de o caracteristica ce tine DOAR DE MEDIUL ONLINE. Tot ce ai expus face parte din mediul real.

  13. Realizezi ca tocmai mi-ai dat dreptate? Si lui logs.

    Ar trebui - in mod normal - sa-i ceri scuze.

    Tu definesti emoticonul :banghead:.

    Prin ce am dat dreptate? Ca am spus ca nu e ceva ce tine de domeniul virtualului?

    Reformulez, poate ecoul are un alt efect asupra creierului tau:

    Nu trebuie sa fii intr-un mediu online pentru a mestesugi cuvintele sau pentru a face mediul altora al tau.

    Il ai ca exemplu pe Houdini, un mare iluzionist (sau nici asta nu intelegi?), care stia sa se joace foarte bine cu mintea umana.

  14. Nu e nevoie. Esti oricum pierduta printre paralele inegale, pixeli, kilobiti si meandrele concretului...

    Pe strada lumea intoarce capul dupa un Ferrari. Pentru ca e masina smechera si mai e si rosie. Dar nu-si inchipuie ca e bicicleta, ca e a lor si ca se suie pe ea, pedaleaza si functioneaza.

    Deci avem asa :

    1. Intorci capul dupa un Ferrari

    2. Crezi ca e bicicleta

    3. Te sui pe ea si pedalezi

    4. Toata schema functioneaza.

    In realitate punctul 1 se intampla des, dar punctele 2, 3 si 4 oricat te-ai chinui nu le vei obtine.

    In virtual poate exista lejer succesiunea celor 4 puncte si sa si functioneze interdependente unul de celalalt.

    Astept un reply inteligent de la tine cum ca si in realitate exista magazine de biciclete, unde oamenii platesc un ban si-si cumpara biciclete.

    Si ca sa ma convingi baga si o harta a magazinelor de biciclete din Bucuresti.

    Faci ca exemplul cu Longoria, nu demonstrezi nimic.

    Doar prin faptul ca tu nu ai habar de mestesugul cuvintelor pompoase si frumoase care iti iau mintile sau nu stii sa creezi un mediu ce apartine altora sa il faci al tau nu inseamna ca nu se poate. Mai scoate-ti capul ala din fund (ca n-ai nisip), imita si tu alt animal in afara de strut.

  15. Și pentru "E al nu stiu catelea caz in care dau dovada de incompetenta." am uitat să zic.

    btw, mă refeream la o interpretare literală din partea moderatorilor.

    BrotherHooD plângerea ta nu privește o decizie vădit eronată, așa că postează te rog la Banati, la MU.

    Si "incompetent" e jignire stiind ca a gresit repetat :blink:?

    Cat despre interpretare, nu are cum sa fie interpretata cand e plina de greseli preluarea.

    PS: Astept raspuns la petitie, daca da sau nu. Atat timp cat ne investim o mare parte din timp aici cred ca putem sa alegem daca consideram un moderator / asistent capabil sau nu. Desigur, cu dovezile si procentajul de rigoare.

    Chiar ar trebui facuta o sectiune / un topic unde sa se faca plangeri de destituire pe motiv de incompetenta, greseli repetate si in care sa stabiliti un tipar, sa se aduca un numar de dovezi si de "semnaturi".

  16. Am verificat toate print-urile, topic-urile și regulamentul de preluare a spotului și într-adevăr s-a luat o decizie greșită. Nerespectarea formalităților cerute pentru preluarea unui spot, ar trebui să atragă nevalabilitatea plângerii. Acum așteptăm responsabilul de la mu să intervină cu un reply.

    Totuși, dacă există probleme în interpretarea și aplicarea unitară a regulamentului de ce nu se modifică să-l facă mai explicit?

    Până atunci, lexa warn up pentru "MurDoc a dat un raspuns competent de o prostie cat el de mare" (limbaj). Și în acest topic se respectă formalitatea unei plângeri neinjurioase.

    Iti garantez ca o sa mai gasesti si alte topicuri. Nu e vorba de interpretare din partea jucatorului in cazul acela, Mehico. Regulamentul scrie clar ca preluare se face doar si doar dupa modelul respectiv, pus si de bogdy. Interpretarea a fost facuta de catre moderatori. Partea proasta e ca interpreteaza exact cand nu trebuie sau in momentele cele mai proaste. Regulamentul are mici scapari, nu cred ca e chiar atat de evaziv dar atat timp cat nu exista uniformitate in echipa de moderatori si unul trage stanga iar altul dreapta, pai scuza-ma... O caruta cu 2 cai trebuie sa mearga inainte. Nu ai cum sa mergi cu caruta inainte daca caii trag in parti opuse.

    Cat despre warn, ce am zis? Ca MurDoc a spus o prostie? Cat el de mare? Mira-m-as sa fie asta limbaj.

  17. Reclamatie impotriva moderatorilor de la sectiunea MU Online :).

    Motiv: deja incep sa-si bage si picioarele in toata munca depusa :). Pana acum si-au batut joc cu perdea, acum vad ca-si baga picioarele.

    http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry4993127

    E al nu stiu catelea caz in care dau dovada de incompetenta. Nu doar moderatorul in cauza (respectiv moderatorii pentru ca si MurDoc a dat un raspuns competent de o prostie cat el de mare) ci si alti moderatori, alte cazuri mai vechi s.a.m.d.

    Am tot intrebat de ce exista discrepante asa mari. Nu mi s-a spus nimic clar. Fiecare moderator face cum il taie capul, fiecare moderator rezolva dupa cine ii taie capul.

    Sunt foarte multe cazuri si tot se aduna iar paharul se face din ce in ce mai plin. Ori se fac destituiri si se gasesc alti moderatori mai competenti, ori se rezolva buba de acolo.

    Daca este necesar voi face o petitie cu cel putin 51% din cei care joaca pe serverul MU.

    Chiar nu se mai poate. Se creeaza precedente peste precedente iar cand sunt cazuri (nu 100% ci 1000%) similare iar se intorc si decid altfel lasand o reevaluare sa zaca pana trece suspend-ul sau dau un raspuns de dorul lelii.

    Repet, daca e nevoie sa fac o petitie, o fac. Ca sa vedeti ca nu sunt singura si ca sunt multi, foarte multi care s-au saturat de greselile astea.

  18. Am ajuns si eu la Sezonu II , pare destul de interesant , mai ales ca erau asa aproape sa-l omoare pe demonul ala ce le-au omorat mama si pe prietena lui Sam , Jessica ..

    You, sir, scare a monkey with your IQ.

    Cine e dragut si amabil sa puna torrent-ul cu ultimul episod aici sau sa-mi dea pm?

    Te rog sa te abtii pe viitor de la astfel de remarci. E primul si ultimul avertisment pe care il primesti.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...