Jump to content

Billo

LinkManiac
  • Posts

    3,204
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    33

Posts posted by Billo

  1. La 35 de ani distanţă de la debutul lui Gică Hagi la naţionala de seniori a României, Ianis Hagi a debutat la prima reprezentativă, în meciul cu Lituania, scor 3-0, pe 17 noiembrie 2018.

    La prima apariţie sub tricolor, cel care avea să devină un simbol al naţionalei României nu a marcat, dar a fost un pericol constant pentru nordici. De-a lungul partidei care a fost transmisă doar la radio, Gică Hagi a avut un şut periculos şi l-a servit în mai multe rânduri pe Romulus Gabor, care a şi lovit o dată transversala.

    Drumul lui Ianis Hagi spre naţionala mare a fost anevoios, iar un episod cunoscut i-a avut în prim-plan pe Gică Hagi şi Cosmin Contra, într-un moment în care patronul şi antrenorul Viitorului se aştepta ca fiul său să fie chemat la naţională. Cosmin Contra a avut nevoie să fie convins că Ianis merită să fie chemat la prima reprezentativă. Iar după o campanie de succes a naţionalei U21 spre EURO 2019, în care decarul Viitorului a fost unul dintre liderii echipei, selecţionerul Contra l-a chemat pentru dubla cu Lituania şi Muntenegru.

    Sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/istorie-dupa-35-de-ani-ianis-duce-numele-hagi-mai-departe-cum-a-aratat-debutul-lui-gica-hagi-fata-de-prima-aparitie-a-fiului-sau-17665343

    • Like 1
  2. Am votat Liverpool. 

    Dupa parerea mea Liverpool este mult mai in forma. Dar ținând cont de avantajele pe care le are Real Madrid si cat de norocosi sunt, Real Madrid poate face eventul de 3 finale castigate la rand.

    • Like 1
  3. La 30.04.2018 la 19:39, talentatu27 a spus:

    @Benjamin cap de rechin!

    @IceMan tu kmf bro manik?

    @m4x moldova e cu noi?

    @Cappysor adevarat veteran smr!

    @Anakin yakuza pwned!

    @Salieri Pitestiu e cu noi

    @cossy90 smek no.1

    @Old_Man :prize:

    @C72 YKZ 4life!

    @Billo The best leader LCN! 2k8!

    @aman_general teroarea din carpati! Cel ce anuleaza gatherele BUC :)))))

    @Andreea no comment :ho-sexy-santa-girl:

    @Turok 10doaie! daca'l superi :))

    @Specter hacker de RO!

    @sicilianu asta mik e o bestie!

    @Caddy86 Caddy caddy-LAC! un frate foarte drag :)) 

     

     

    Salut! Din pacate timpul nu imi mai permite sa mai joc :-(

    • Sad 1
  4. FCSB-dinamo.jpg

     

    Steaua a fost din nou învinsă de Dinamo, 1-4 pe Arena Națională în turul semifinalelor Cupei Ligii. Golurile echipei antrenate de Ioan Andone au fost marcate de Mahlangu, Nistor, Lazăr și Rotariu, iar pentru steliști a punctat Aganovici.

    Steaua - Dinamo, meci contând pentru returul semifinalelor Cupei Ligii, se va disputa miercuri, 1 martie, de la ora 20:00.

     

  5. tosca.jpg?width=815

     

    Real Betis a confirmat transferul lui Alin Toşca şi pe site-ul oficial. Fostul fundaş al Stelei a pozat deja în tricoul noii echipe. Jucătorul de 24 de ani a semnat un contract pe cinci sezoane cu Betis. Fundaşul va avea un salariu de aproximativ 30.000 de euro pe lună în primul sezon.

    Toşca ar putea debuta la Betis chiar în acest weekend, duminică, atunci când andaluzii o vor întâlni pe FC Barcelona pe teren propriu.

    Sursa: prosport.ro

  6. 789830-789435-sorana-cirstea.jpg

    Sorana Cîrstea a pierdut confruntarea din optimi în fața jucătoarei spaniole Garbine Muguruza, scor 2-6, 3-6.

    Românca nu a avut vreo șansă în fața adversarei din această dimineață, fiind depășită la toate capitolele. Muguruza confirmă că este una dintre marile favorite la câștigarea turneului și se califică în sferturi fără să piardă vreun set.

    Chiar și așa, Cîrstea a reușit cea mai bună performanță din carieră la Australian Open și va urca în top 60 după această competiție. Cel mai bun rezultat de la un turneu de Mare Șlem este sfertul de finală de la Roland Garros din 2009.

    Sursa: gsp.ro

  7. A doua zi a turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului, a continuat, iar Nadal, Serena Williams, Djokovici și Miloș Raonici s-au calificat în turul II.

    Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, a trecut cu greu de Tsvetana Pironkova, locul 64, scor 6-1, 4-6, 6-1.

    Novak Djkovici, locul 2 ATP, s-a calificat fără emoții în turul II, după ce a trecut de Fernando Verdasco, locul 40 ATP, scor 6-1, 7-6, 6-2.

    Grigor Dimitrov, locul 15 ATP, l-a învins pe Chritopher O'Connell, locul 231, scor 7-6, 6-3, 6-3.

     

    Sursa: gsp.ro

     

  8. Acum 7 ore, SefdeSat22 a spus:

    Salut,eu unul ma pot implica ca parte de adminat in primul rand,insa eu de felul meu sunt sceptic cu privire la popularea serverului. Acesta fiind steam only sa inteleg ca se poate pune plugin ca si jucatorilor valve sa i se dea un fake-steam -id. 

    Insa din proprie experienta iti pot spuen garfield ca fara bani nu mai poti tine ,popula un server de cs 1.6. Singura platforma buna,care iti vor trimite majoritatea playerilor valve este setmaster. Restul sunt de tot rasul,iti vor trimite numai straini,lag-ul va fii cu siguranta intre 150-250. 

    Din ce stiu pe aind intodeauna la interesat forumul,facut concursuri si extragerile fiind date pe facebook. Fara sustinerea lui in primul rand si pe parte tehnica de rcs rds nu prea poti face nimic. Sa zicem ca obtii masinarie noua pentru server,ca iti platesc astia de la rcs rds curentul consumat,,,dar apoi urmeaza....

    Apoi boostul pe o luna la setmaster din ce stiu eu,este 240 lei pe luna 24/7. Asadar fara o sustinere financiara buna iar,nu prea poti. Iti trebuie de la 3-4 oameni in sus care luna de luna sa stranga aceasta suma. Poti vorbii cu cei de la setmaster si vei stabili cu ei care vor preturile,pentru ca astea variaza de la comunitate la comunitate. 

     

     

    Alta problema ar fi cu celellate servere pe care le vei gasi singur pe gametraker care poarta numele de linkmania. Stiu jucatori care intra acolo pentru ca asa cred ei..ca e linkmania adevarata. Deci va trebui sa scapi de acele sv ,insa nu stiu cum o vei face. 

    Sunt destule probleme,insa sustinerea din parta rcs rds,al lui aind (sa nu gresesc,cred ca tot el se ocupa de aceasta comunitate),si sustinere financiara sunt primele chestiuni pe care vor trebui resolvate. 

    Iar ca prim aspect,eu unul pot dona pe luna 50 lei pentru boost-uri. Mai mult nu pot,si nici in viitorul apropiat nu cred ca pot creste aceasta suma.

     

    later edit: Butu de robber vad ca se baga...hai ca nu mai ai echipa la ploiesti,baga si tu 50 lei pe luna aici

    Dacă nu avem o situație financiară să plătim boost-ul ne chinuim degeaba.

    Din partea mea ai toată susținerea.

    • Upvote 1
  9. 782500-ratare-de-amorim.jpg

     

    Steaua s-a făcut de ocară aseară la Mioveni, eşuând lamentabil. Nici măcar providenţialul Niţă n-a mai putut salva echipa, iar Boldrin şi De Amorim au îngropat ultimele speranţe.

    Steaua nu mai sperie pe nimeni în Liga 1. Dar nici măcar în cea secundă nu mai produce panică! Mioveniul a învins în urmă cu o lună echipa lui Reghe într-un amical, iar aseară s-a aşezat tacticos şi inteligent pe două linii şi pe unde să treacă "vijelioasa" armată roş-albastră?! Am evitat folosirea termenului "vitezist", fie şi măcar ca o ironie, fiindcă ar însemna să luăm peste picior nişte generaţii de fotbalişti.

    Sursa: gsp.ro

    • Upvote 1
  10. 782662-gettyimages-479779528.jpg

    Maria Şarapova revine pe terenul de tenis în cadrul unui meci demonstrativ care va avea loc la Puerto Rico săptămâna viitoare.

    Rusoaica o va întâlni joia viitoare pe campioana olimpică Monica Puig, la San Juan. Este primul meci pentru Şarapova din luna ianuarie, după ce a fost suspendată de Agenţia Mondială Antidoping pentru că a fost depistată pozitiv cu meldonium.

    Sportiva de 29 de ani va reveni în competiţiile oficiale în luna aprilie a anului viitor. Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspedarea de doi ani de zile, dictată iniţial, la 15 luni.

    Sursa: gsp.ro

    • Upvote 1
  11. 779099-gettyimages-626407444.jpg

     

    Nico Rosberg (Mercedes) și-a anunțat astăzi retragerea din Formula 1, după ce a devenit în premieră campion mondial.

    Neamțul în vârstă de 31 de ani a făcut anunțul printr-o postare pe contul oficial de Facebook.

    "În cei 25 de ani de când particip la curse visul meu, scopul meu, a fost să câștig un titlu mondial în Formula 1. Am muncit mult, m-am sacrificat, dar titlul de campion mondial a fost ținta mea. Am urcat pe acest munte, sunt în vârf acum.

    Sunt profund recunoscător tuturor celor care mi-au fost alături la acest titlu și m-au sprijinit ca acest vis să devină posibil"

    Sursa: gsp.ro

     

    .

     

    • Upvote 2
  12. 778986-2016-11-13t064439z-1736962390-noc

     

    Conor McGregor, 28 de ani, a obținut dreptul de a lupta în boxul profesionist din partea Comisiei de Atletism a statului California. Decizia vine la doar câteva zile după ce irlandezul a rămas fără centura UFC la categoria pană.

    "Totul face parte dintr-un joc, o strategie calculată pentru a obține și mai mulți fani. A obținut licența de boxer, felicitări! Totuși, McGregor are un șef pe care-l cheamă Dana White. Conor este sub contract cu UFC, iar dacă își dorește să intre în ring cu Floyd, nu va putea pentru că șefii n-o să-l lase. Oricum, toată lumea știe care ar fi rezultatul unei confruntări Mayweather-McGregor în ringul de box", a declarat reprezentantul fostului campion, care locuiește chiar în Los Angeles, California, aproape de celebrul Staples Center.

     

    Sursa : gsp.ro

    • Upvote 3
  13. În această seară s-au disputat primele meciuri din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor.

    Real Madrid a reușit scorul serii, 5-1 în disputa de pe teren propriu contra polonezilor de la Legia Varșovia.

    În celălalt meci al grupei, Borussia Dortmund a câștigat la limită contra lui Sporting, 2-1 la Lisabona.

    Real MadJuventus a reușit să se impună pe terenul lui Olympique Lyon, deși campioana Italiei a jucat pentru mai mult de jumătate de oră în inferioritate numerică, iar francezii au ratat un penalty în prima repriză.

    Porto a revenit spectaculos și s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Brugge, grație unui gol marcat din penalty în minutele de prelungire ale partidei.rid a reușit scorul serii, 5-1 în disputa de pe teren propriu contra polonezilor de la Legia Varșovia. În celălalt meci al grupei, Borussia Dortmund a câștigat la limită contra lui Sporting, 2-1 la Lisabona.

    Sursa: gsp.ro

    • Upvote 1
  14. Plecat de pe locul 4, Daniel Ricciardo s-a impus în Marele Premiu al Malaeziei și a obținut prima victorie din acest sezon.

    Pilotul celor de la RedBull a fost urmat de colegul său, Max Verstappen. Pe locul 3 a terminat Nico Rosberg, liderul clasamentului general, care, după primul viraj, a ajuns pe ultimul loc.

    Lewis Hamilton, plecat din pole-position, a abandonat în turul 41, după ce mașina i-a luat foc. Acum, cu 5 etape înainte de final, Rosberg este pe primul loc în clasamentul piloților, având 23 de puncte avans față de Hamilton.

    Sursa: gsp.ro

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...