Jump to content

ReSPeCT

Inactive
  • Posts

    2,845
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by ReSPeCT

  1. Nu toata lumea stie care e diferenta dintre CS 1.6 si Source. Sau cel putin cei care au jucat foarte putin cu siguranta nu stiu. Si nu ma refer la diferenta de gameplay, grafica si asa mai departe, ci la modul de joc. CS:Source este un joc in echipa sau cel putin pe serverul unde am jucat, asta se dorea cel mai mult. Jucatorii care jucau individual si la fraguri erau dati afara. Acea comunitate a reusit sa invete fiecare jucator nou venit sa joace cu echipa si nu singur. Dupa cum stiti cei care ati jucat CS:Source, echipele comunica intre ele prin intermediu microfonului, fara nici un fel de program gen TS, Mumble, ci direct in joc. Avand in vedere toate astea, jucatorii se cunosc si se imprietenesc altfel decat pe 1.6 cand doar te injuri pe chat si cam atat. Jucatorii se stiu intre ei, iar asta v-a ajuta la popularea serverului pentru ca or sa intre 10, iar acei 10 o sa isi cheme si prietenii sa joace impreuna.

     

    Eu am venit cu initiativa si pot sa fac si mai mult, sa ajut cu informatii privind modul de configurare a serverului(setarile acestuia) si cu administrarea lui daca este nevoie. Insa nu ma pricep la ce e important si anume, sa-l construiesc. Pentru asta avem nevoie de un om care se pricepe si are cunostintele necesare.

    • Upvote 1
  2. 10 hours ago, The Wizard said:

    Source-ul a fost un rateu total. Am jucat de câteva ori și parcă aveam aim. Cred că a fost făcut pentru noobi ca să atragă jucători mai mulți, dar n-a avut efectul dorit.

    În statistica de pe Steam Source-ul a fost, este și va fi mereu sub 1.6.

    Să nu mai zic că la 20 la 20 oriunde tragi omori 2-3.

    Paradoxal grafica e mai nașpa (nepotrivită) ca la 1.6.

    Dacă ar fi fost un server de succes nu s-ar fi închis. Să închiriezi un server de source (40 sloturi) de la krond costă 180 ron pe lună.
    Deci n-ar fi fost un efort mare ca ăia care muncesc (și plâng acum după el) să-l plătească.
    Nu știu prețurile la dedicate/vps-uri în RO, dar probabil ieși și mai ieftin dacă iei un dedicat/vps și îl administrezi singur.

    În concluzie treceți pe GO că un astfel de server nu o să aibă succes pentru că nimeni nu se mai apucă de source, iar ăia puțini care joacă o să se lase în maximum 1 an.

     

    Pai daca ai jucat de cateva ori, nu ai cum sa iti dai seama daca e un rateu sau nu. Probabil ca nu ti-a placut tie, nici mie nu mi-a placut prima data cand am intrat, dar jucand a inceput sa-mi placa, pofta vine mancand. A fost sub CS 1.6 pentru ca e un joc destul de scump cand nu e in sale, daca nu ma insel 19.99 EURO. Iti dai seama ca majoritatea si-au cumparat 1.6 . E mai scump decat CS:GO, crezi ca de 'naspa' ce e? Dupa parerea mea e echilibrul perfect intre 1.6 si GO. Gameplay foarte bun si grafica deloc exagerata. Am explicat mai sus ca s-au strans bani pentru hostul serverului pe un an si cu siguranta ca se strangeau si pentru urmatorii, dar conducerea comunitatii a preferat sa faca un alt server de GO (probabil) decat sa tina un server de CS:S 34/34 intre orele 16:00-23:00. Mie personal CS:GO mi se parea prea 'plin' . Au vrut sa faca o grafica buna si au exagerat. Pe mine intr-un astfel de joc, nu ma intereseaza sa sparg vaze de flori, scaune si geamuri la masini, ci sa joc cat mai simplu si la subiect. Acum fiecare cu parerile lui, gusturile nu se discuta.

     

     

    2 hours ago, 41nd said:

    Salut, avem disponibil serverul pentru joc dar e nevoie de cineva priceput în lucrul sub GNU/Linux (bash, ssh, scp, tmux/screen) care să instaleze, configureze și să aibă grijă de soft-ul jocului (configuri, pluginuri, etc).

     

    Am inteles, o sa ma interesez daca vreunul din jucatorii respectivi se pricepe la asa ceva, eu din pacate nu ma pricep. Sunt dispus sa invat dar nu am timpul necesar sa citesc atatea tutoriale de pe net, daca e cineva care imi poate explica ce trebuie facut mai exact, eu incerc. Sau poate gasim un om din jucatorii respectivi care se pricepe. Ma interesez si va anunt.

  3. 1 hour ago, Panther said:

    Am jucat si el pe acel server si era foarte ok. Si chiar mergea foarte bine. Nu stiu dc s-a inchis. Sper sa se redeschida.

     

    Stiu ca nu au mai avut fonduri sa plateasca hostul la un moment dat, dar jucatorii au facut 'cheta' la initiativa unui admin si au reusit sa stranga bani pentru a plati hostul inca un an de zile, dar totusi, au hotarat sa il inchida. Scopul nu il stiu sigur, dar am impresia ca doreau sa orienteze jucatorii de CS:S spre CS:GO, tot pe serverele lor, ca mai apoi jucatorii sa-si cumpere slotui pe serverul de CS:GO, pentru ca sloturile sustin de fapt serverele lor. Mai pe romaneste, cu banii de pe sloturi isi platesc hosturile serverelor.

     

    Pot sa pun si cateva poze/video-uri de pe serverul respectiv, daca nu se considera reclama.

  4. Salutare,

     

    Am observat ca nu mai exista server de CS 1.6, nu am verificat daca cel de GO mai functioneaza. Vin cu o propunere, nu e ceva nou, a mai fost asa ceva pe linkmania. Avand in vedere ca cel mai bun server de Counter Strike Source tocmai ce a fost inchis, din diferite motive legate de sustinerea financiara a serverului (asa stiu eu), cred ca puteti sa incercat voi sa faceti unul. Eu pot sa ajut cu ce e mai important si anume, jucatorii. Am jucat pe serverul respectiv aproximativ 2 ani si am fost super multumit de acel server. Toti jucatorii de acolo regreta inchidere acelui server si e un moment bun sa ii aduce aici. Nu ma pricep la 'facut' si optimizat servere, daca exista persoane care se pricep ( @41nd ) eu zic ca merita sa incerce. Nu trebuie un server sofisticat, ci unul simplu asa cum a fost acel server. Daca va intereseaza, va pot ajuta cu diferite informatii. Ca o mica paranteza, pe serverul respectiv ne strangeam 40/40, iar la un moment dat au fost scazute sloturile la 34/34. E drept, lumea venea pe server dupa ora 17:00 pentru ca majoritatea jucatorilor sunt oameni cu job si familii acasa si intrau pentru relaxare. 

    • Upvote 4
    • Numele tau (in joc):Mr.KeNT
    • Level:3
    • Licenta pe care o solicitati:
    • Pachetul care il solicitati ( daca este cazul ):pachet promotinal
    • Pretul licentei:
    • Pretul pachetului:80.000
    • Motivul pentru care solicitati licenta/ele:sa le am 

    Done.

    • Numele tau (in joc):Click
    • Level:10
    • Licenta pe care o solicitati:Flying
    • Pachetul care il solicitati ( daca este cazul ):
    • Pretul licentei:30k
    • Pretul pachetului:
    • Motivul pentru care solicitati licenta/ele: Sub nicio forma sa fac kamikaze....

    Done.

  5. Informatii despre caracter:

    Nume in joc: ReSPeCT

    Level: 4

    De cat timp jucati pe server: 2008

    De ce doriti sa intrati in Da Nang Boys: Skill-ul la skill trage, nu?

    Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Doar asta de cand joc.

    Factiuni precedente si rank-ul detinut: Lider/Admin

    Cate warn-uri/ban-uri aveti si explicatia acestora: 0

    Cate ore jucati pe zi: 2-3 depinde de timpul liber

    Poza cu stats: http://postimg.org/image/mcoz88ix1/

     

     

    Informatii din viata reala:

     

    Nume: Csabi

    Sex (masculin/feminin): masculin

    Varsta: 21

  6. Salut, cred ca un asemenea "proiect" (ma refer la logo) trebuie sa inceapa cu un creion si o foaie. Ia-ti cele 2 ustensile si fa mai multe logo-uri dupa bunul plac, cum crezi tu ca ar arata bine. Sfatul meu este sa faci vreo 3-4 exemple, dupa care sa te uiti pe google la alte modele si sa te inspiri de acolo, adaugand detalii la cele pe care tu le-ai facut deja. Asta ca sa nu te acuze nimeni pe urma ca ai copiat ceva facut de altcineva si il folosesti in scop comercial fara acordul creatorului. Dupa toti pasii acestia, finalizeaza logo-ul si cere eventual niste pareri, chiar aici daca vrei.

     

    Cat despre programul pe care sa il folosesti, trebuie intai sa inveti macar instrumentele din programele respective. Sa sti fiecare tool ce stie sa faca si cum. Asta trebuie facut cam zilnic, sunt si carti pentru Photoshop, probabil si alte programe mai cunoscute. Eu unul am folosit doar Phosohop.

     

    Fa prima data ce am scris mai sus si impartaseste cu noi ce ti-a iesit, apoi treci la nivelul urmator.

     

    Succes !

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...