Jump to content

Valhalla

LinkManiac
  • Posts

    1,011
  • Joined

  • Days Won

    1

Posts posted by Valhalla

  1. La 28.01.2019 la 20:43, zayprexa a spus:

     

    @Damian  Cum ramane cu punctele bagate la ML , exista vreo varianta de a putea fi resetate ,ar fi o chestie extrem de utila si aici pe Beta dar si pe viitorul server oficial. Vor veni multi jucatori care habar nu au de versiunea asta si multi vor baga punctele aiurea ,sau multi vor vrea sa incerce diferite builduri.  Cred ca ar fi extrem de utila  si normala ,o consider eu , o asemenea optiune, si nu cred ca nu ar dauna in nici un fel dimpotriva ar creea o oarecare diversitate pentru ca ai fi tentat sa incerci un build de pvp sau pve ..si sa decizi pe ce cale sa mergi . 

      thanks for reading this.

    Cand faci lvl 400 te duci la Elf Soldier, sunt acolo niste questuri ce dau ca reward niste scrolluri cu care iti poti reseta pagina de ml 😉

  2. On 1/16/2018 at 12:09 PM, DORIS said:

    Eu sunt multumit de server pana acum.

     

    Pe harta de lvl 600 se poate creste numai in party cu elfa cu puncte la master level.

    Am bagat la goblin sa fac capa pt dl si din 7 iteme  cu succes mi-au iesit 6 numai de Grow Lancer , si una de DL in schimb niciuna de Rage Fighter. Nu mi se pare in regula. Prea des capa de Grow Lancer.

    Eu zic  ca in mare parte  serverul este ok. Si pe oficial se pot face corectari de bug-uri. As dori sa vad cum decurge un CS cu multi playeri , dar ce sa faci cu 3 playeri online.

    La ingramadeala sa zici mersi daca prinzi maxim 10 fps.

  3. 5 hours ago, Iully said:

    Nu simt nevoia sa fiu patron . Imi doresc un server dupa placul multor persoane . O sa iti dau un exemplu am fost parte din stafull fostului server de mu ReRe4fun . Un server care care avea 350+ playeri on pe zi . Ca sa nu uit sa mentionez am si clientul acestuia in valoare de 2500 de euro . Am nevoie de o persoana care stie foarte bine sa codeze serverul si sa mai aduce cate ceva ce as dori eu in el . Este un server care foarte rar gasesti . Nu gasesti la tot pasul un server ca acesta . Nu imi fac probleme de playeri pentru ca sigur vor venii . Ca un al doilea argument un server ca acesta va aduce foarte multi user pe forum . Foarte multi membri activi . Cred ca e si interesul ownerului comunitatii sa aiba cati mai multi playeri online . 

     

    Deci sunt dispus sa platesc persoanele care ma ajuta . Se baga cineva ? 

    Multumesc anticipat , 

    Iully 

    Imi cer scuze pentru greselile de scriere . 

    Ti-am lasat pm.

  4. 2 hours ago, Fr33LaNc3 said:

    Sure u don't. Sunt curios ce faci cand ai nevoie de masti noi pt itembags, sau de refacut o functie sql care are de stat 10 ani sa calculeze 10*10, eh scoti alea sau astepti poate te rezolva IGCN sau inlaturi un sistem intreg din joc din cauza asta. Meh, la fel ca tine au mai zis cativa viteji, inclusiv ca dureaza doar 2 saptamani sa faca de la 0 srv. @Kitte, @Just aveti unul nou aici care are piept si caramida. +1 tech.

    PS: un srv s12(cel putin) igcn care e configurat doar folosind ce iti dau ei ca si fiind de baza e o investitie proasta.

    Pana vine update de la IGCN, hopa nu mai merge nimic, daca nu ai mai lucrat cu IGCN nu stii nimic, cat despre modificatul codurilor SQL sau orice altceva ce nu tine de config, well citeste TOS la IGCN asta ca sa te nu te trezesti mai tarziu ca ti-au terminat contul definitiv si ai ramas cu buza umflata.

  5. 2 hours ago, claud1u said:

    Si totusi esti Tehnician MU. 

    Nici eu nu stiu programare, crezi ca am vreo sansa sa devin si eu Tehnician MU ?  Imi place rau cum arata culoarea aia albastra la nume, frumoasa rau. Ajut si eu cum pot..intru pe server,testez dropul ..vin cu feedback etc.

     

    Si totusi esti Tehnician MU.   

     

    Daca sti ca nu te pricepi sau nu ai timpul necesar la dispozitie, mai bine nu faci deloc si lasi loc la altii, care poate au mai mult timp la dispozitie si chiar stiu ce fac.  In cazul asta iti '''patezi'' singur numele,  si nici playerii nu ii ajuti

     

    Pana nu se fac modificari in staf, nu va fi el gata nici in 2018 ..

     

    Apropo.. Sa faci un S12 e mult mai greu decat un S6[sau poate sunt eu mai prost si chiar nu inteleg nimic din mu si e invers].  Inca nu pot sa inteleg cum de a fost facuta aceasta decizie, cand tu stii ca ai avut probleme cu Tehnicienii de MU pe db'urile anterioare.(aici ma refer la cei care au decis asa. Infine, sper sa se rezolve problema/problemele pana la urma).

     

     

    Nu ai nevoie de programare la fisiere cumparate de la IGCN, doar niste cunostinte minime de xml si cu ce se mananca configul, mai pe scurt ai totul pe tava, ramane doar ca tu sa decizi ce adaugi sau ce scoti de pe tava aia.

  6. Sunt 2 parti din questul respectiv care se fac la NPC Soldier elf sau Shadow Phantom Soldier, questurile se numesc deleting memory care are 3 parti si last chance, gasesti pe youtube video.

  7. 3 hours ago, 7hief said:

    a mers sa dau trade dp rf pe elf dar nu merege sa pun in store .

    Ps. Se mai ocupa careva de serv sau bate vantu la capitolu asta>?

    Ala se poate numi bug deja, teoretic si practic nu ar trebui sa mearga la trade daca itemul respectiv are Trade Limit: 0

  8. Pentru ca Trade Limit = 0 nu se poate transfera itemul respectiv pe alt cont prin nici un mijloc(trade/store) doar daca nu folosesti Tradable Seal.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...