Jump to content

LuckyShot

Inactive
  • Posts

    2,113
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by LuckyShot

  1. Stiu ca suna ciudat... Mai am o nelamurire, e corecta exprimarea "ma rad de tine" ?

    "ma rad" nu este corect, pentru ca actiunea nu se reflecta asupra ta (nu te afecteaza pe tine direct), nici chiar atunci cand razi de tine. pe langa verbul "a rade" nu se pune pronume reflexiv.

  2. dar voua nu vi se pare ca se misca cu o viteza cam mare? orice ar fi fost, erau destul de aproape de pamant din moment ce se miscau asa repede. si daca erau asa aproape, nu erau cam mici pentru niste "nave spatiale"?

    Atata timp cat se ascundeau dupa nori, nu erau asa aproape :)) Si... viteza asta apare in majoritatea filmelor sf. E fake 100%

    de unde stii ca se ascundeau dupa nori? norii-s albi, la fel ca discurile. eu inca raman la pararea ca se misca prea repede ca sa fie deasupra norilor. si daca intr-adevar ar fi deasupra norilor, ganditi-va ce viteza ar trebui sa aiba. nu zic ca nu exista si alte civilizatii, dar in niciun caz nu au legatura cu discurile alea.

  3. bla bla multa galagie si 0 organizatori

    oricum, bine ca nu face luckyshot, mai bine sa organizeze cineva care se pricepe.

    nu mai incerca sa am convingi cu din astea :)) oricum am zis ca as face daca s-as strange mai multi si oricum dupa ce se termina cu examenele and stuff

  4. De ce te-ai obostit sa faci un topic , prin care sa-i inveti pe cei care nu au mers la scoala , a fost alegerea lor . Asa azi asa maine si toata saptamana stau la pc . Unii acum au de regretat.

    Scoala e facuta , sa mergi in fiecare zi la ea , sa inveti , si sa iei note bune , nu sa mergem la ea , ca nu am avem ce face acasa .

    printre care si tu? :-?

  5. da frate nu am scris corect, ,,acu'' nu este corect din pct. de vedere gramatical,sau este dar nu se foloseste,dar am vrut sa zic ca pentru toti copii de 12-13 ani messengeru este ca drogu... nici sa pocesti cuvintele in halu ala:)

    Tu uiti sa articulezi substantivele :P .

    p.s "7. prepozitia PE. se foloseste! "calul PE care l-am vazut", nu "calul care l-am vazut"."

    edit: @LuckyShot Esti profesoara de romana ? :D

    in niciun caz nu-s profesoara :)) doar ca-mi place gramatica.

  6. daca e "deampulea" in sensul "de aiurea" ai dreptate... ar fi fara cratima

    dar poti privi si ca "vorbeste aiurea-ntramvai" si atunci ar fi "dea-npulea".

    de fapt, daca vrei sa scrii cu cratima, corect e "de-a-n pulea" nu "dea-npulea" si nici dea-n pulea

    Cu ceva intarziere , dar daca-i asa , n-ar trebui sa fie "de-a-mpulea" ? "Inainte de <<b>> si <<p>> se pune <<m>>" :nanana:

    s-ar scrie cu m daca ar exista cumva cuvantul ampulea. "-n" vine de la "in". asa cum e aiurea-n tramvai, asa e si de-a-n pulea. daca exista ampulea, atunci da, s-ar scrie de-ampulea. era vorba de cum trebuia sa puna liniutele, nu de cum se scrie expresia ca nu stiu daca exista vreo scriere acceptata de doom <_< totusi tind sa cred ca se scrie de-a-n pulea.

  7. Dati dreacu nemtii astia frate , place de ei , bravo lor , astia ii ia embrioni si ii fac jucatori de rugby si la noi ii omoara la 9 luni sanatosi tun.

    tu esti embrion.

    crezi ca in alte state nu mor copii din neglijenta prin spitale? in primul rand e vorba de aparatura, nu de competenta medicilor. ai asistat la vreo nastere prematura, incat sa sustii ca in Romania n-ar avea nicio sansa?

    ati invatat si voi o poezie si numai pe aia o spuneti: ce bine e la ei, cand o sa avem si noi asa ceva?

  8. Dar dar Germana , Franceza , Spaniola mai au ceva putere ca si limba deci te mai ajuta . Nemtii si francezii au putere economica iar spaniola te ajuta in tarile latine foarte mult . Romana ce face? O fi ea latina dar nu e o latina folositoare . Ma rog , cel putin ma bucur ca nu suntem greci atunci chiar ca am fi invatat o limba si un alfabet degeaba .

    ce conteaza? tot ei isi aud limba. nu e ca si cum in Romania se vor dubla filmele in franceza sau in Germania se vor dubla fimele in romana.

    in opinia mea, cel mai mare dezavantaj al dublarii este ca nu poti sa auzi vocile originale si intonatiile corecte. fara astea, un film strain nu mai are niciun farmec.

  9. "Daca" este mort, nu vad sensul acestui act scabros di umilitor, "daca" nu este mort, inseamna k trebuie respectata decizia de a parasi vizorul public si a duce o viata linistita, asa cum merita.

    In ambele cazuri valurile care se fac pe seama lui, sunt de prost gust.

    nedifuzarea imaginilor nu are legatura absolut deloc cu michael jackson, ci cu medicul lui. scrie clar in stire.

    E vorba si despre MJ pentru ca el e starul care a murit. Crezi ca, daca doctotul era acuzat de ucidere unei batranede cine stie de unde, mai erau difuzate imagini? Nici nu ar fi avut ce sa difuzeze pentru ca nimanui nui iar fi pasat, nimeni nu ar fi facut fotografii...

    Ori gandestete cum o sa reactioneze lumea cand o sa-si vada idolul asa cum era in ultimele clipe din viata...

    dar stirea efectiv nu este despre impactul pozelor asupra populatiei sau imaginii lui MJ, ci despre necazurile ce-ar putea fi provocate de aceste poze, medicului.

    in plus, nu e nimic umilitor, nu e ca si cum arata poze cu MJ cum viola un bursuc sau altceva.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...