Jump to content

JerryBlue

Inactive
  • Posts

    224
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JerryBlue

  1. 27/11/08 N/A 60 Day GameCard Expired

    asta zice

    Esti sigur ca tranzactia cu 65 de euro s-a imcheiat? Pentru ca nu iti apare la history. Ce tip de card ai folosit, de la ce banca si cel mai bine du-te la banca respectiva si cere un extras de cont pe ultima luna... Pot aparea nereguli la plati, chiar daca pe site iti aratase o eligibilitate. Pare ca tranzactia ta pe 6 luni nu s-a incheiat.

    si voua va mai dispare cursoru in joc?

    E eroare de interfata. Mai tine si de adonurile instalate. Unii se plang, altii nu.

  2. pai cand am semnat cererea scria, card ... (normal) si mastercard MONDO (pentru plati pe internet), si am 2 carduri.

    Ar putea nu-ti primeasca comanda din mai multe motive. Sunt anumite shopuri online de afara care nu primesc carduri de la anumite banci, din cauza securitatii sau invers banca ta nu accepta tranzactia din cauza eligibilitatii certificatului (indiferent de tipul cardului, un exemplu este banca Reiffeisen, personal n-am putut plati cu cardul lor in Korea pentru 2 gamecarduri la un shop online, desi acelasi card il folosisem sa platesc pe Gameshop.ro).

    In momentul actual stiu doar 3 banci in Romania full world pay (care nu au nevoie de nici un certificat sau inscriere in pay pal) la capitolul carduri (debit sau credit) : BRD care apartine de grupul francez Societe General si BCR care apartine unui grup austriaco-german si magnatul ING. Indiferent ce vrei sa platesti cu cardurile BCR, BRD, ING sunt acceptate (este acceptat chiar si cardul normal pe care iti primesti salariul de la munca). Crearea unui cont la aceste3 banci + card nu dureaza mai mult de 7-10 zile.

    Bafta! Iti recomand un cont nou la o banca ce apartine unui grup international, unele chiar au oferte perioada asta, dupa ce iti faci un cont primesti 30 ron gratuit in cont!

  3. Daca apuci sa incerci WTLK iti dai seama ca WTLK e mai bogat de cat TBC la lansare. Fara indoiala vor fi patchuri pana in Craciun care vor mai implementa una alta si e vremea perfecta pentru cadouri. Sunt intr-o perioada perfecta de lansare, mult mai buna de cat la lansarea TBC, mai ales ca majoritatea jocurilor notabile care ii puteau pune probleme au aparut si au dezamagit. 2 luni intre lansarea Warhammer si WTLK, suficient timp de gandire si razgandire pentru toti. Speram sa mai scada ceva boabe la pret pt. ca un WOW-WTLK full + minim 3 luni de joaca incepe sa cam usture la buzunar in timp ce consolele iar au inceput sa castige teren pe piata USA si EU.

    Nu stiu cati isi doresc merge server in wow, personal nu, prefer repopulare odata cu WOTLK.

  4. ca jucator de wow declar : nu se merita jocul asta.. mai bine raman la wow

    Ori minti ca ai jucat Warhammer CB ori nu esti jucator de wow. Daca jucai warhammer beta observai niste chestii alternative la wow, care ar merita implementate sau reimplementate si in wow si poate o vor face daca media de varsta a celor care joaca wow s-ar mai ridica. Mic exemplu: In Warhammer skilu jucatorului poate bate gearu si e un risc comercial pe care Mythic si-l asuma, lucru care a cam disparut in WOW odata cu TBC. Cum gusturile majoritatii clientilor nu se discuta in masive multiplayer online producatorul le ofera ce vor cumparatorii. Warhammer contine un parfum de pre TBC.

  5. a aparut blade and soul ? :o

    Nu! si nu va aparea pana anul viitor mai mult ca probabil.

    Daca nu mai rezistati si ati vrea sa jucati ceva gen Blade and Soul, pana apare, faceti rost de jocul Samurai warriors 2 (un single player aparut anul asta), are acelasi gameplay.

  6. Deci asta e site-ul: http://eu.aiononline.com/en/

    Acuma as vrea si eu sa stiu cand apare ( ultima data auzisem ca pe 29 august 2008) a trecut si tot nu a aparut. Poate mai e cineva interesat de el as vrea si eu sa stiu cum il pot achizitiona ( il vreau in original) poate e vreun magazin prin tzara unde se comercializeza sau vreun site de unde pot da comanda. Toate astea in caz de a aparut. Daca nu orice informatii sunt bine venite. Nu vreau sa aud pareri despre el sau alte comparatii cu alte jocuri ( tineti pentru voi). Stiu ca nu e free , pe luna se plateste in jur de 14 dolari am vazut sigur intre 14 si 15 ( sper sa nu ma insel) dar cu toate astea cred ca merita jucat.

    Realease date si felu cum il achizitionam tinem pentru noi, macar asa din nevoie vei folosi optiunea de search, pi ici-pi colo, pe site sau pe google.

    Apropo: vad ca nu te intereseaza parerile noastre dar vad ca tu ni le impartasesti pe ale tele. Ramanem datori....

  7. Credits to me? For the site. :P

    Ne vedem in joc daca e, sa vad daca merita jocul :), sper sa nu o dea in bara ca AoC.

    Am jucat o parte a CB-ului cu contul unui prieten. Merita incercat cel putin ca sa va faceti o parere la ce asteptati de la viitor. Desi parerile, ca intotdeauna sunt impartite, unele lucruri cu privire la joc (pro si contra) vs celelelate mmorpg-uri sunt destul de clare pentru toti. Prea multe dezamagiri in ultimii ani si warhammer ARE ceva peste ele, se va juca in formula comerciala de p2p pentru o perioada chiar lunguta in special daca v-a schimba cateva lucruri pana in E2 2009 cand vor aparea mmorpg-uri f2p, b2p sau p2p noi sau deja in top in ASIA care vor intra si pe piata eu-usa. Un mic exemplu e mult asteptatul SUN de la Webzen care in sfarsit s-ar parea ca va fi anuntat pana la sfarsitul anului ca NA. (Doamne ajuta / pentru ca merita jucat)

    Fata de WOW-WTLK, Warhammer e destul de solid sa reziste, pentru ca jucandu-l iti dai seama ca este o alternativa la WOW. (cum ar fi fost WOW daca ...)

  8. Locku se tine inca bine in WTLK, dintre casteri magu e problema mare. La sectiunea mage in forumul WTLK e zarva nu gluma. Dupa ce magu a pierdut din damage in TBC in special in pve comparativ cu pre TBC, o gramada se plang, ca si subsemnatul, ca va pierde iarasi si in WTLK. Comparativ, in beta, un mag in pve nici nu se apropie la 80% DK damage si asta cu un echipament destul de slabut fata de end WTLK.

    Speram sa apara schimbari, altfel o gramada de magi vor incepe un DK , rogue sau lock.

  9. Jocul are elemente din turn base-ul Diciples in care poti upgrada o clasa de mercenari de 3 ori si seta pozitia fiecarui mercenar. Grafica e acceptabila, jocul fiind bazat mai mult pe action pve si pvp decat pe cascat gura.

    L-am jucat si pe serverul korean anul trecut si pe cel eng. unde inca din primul primul CB aveam character arcas de lvl 58 . Versiunea eng. e foarte apropiata de cea koreana, dar ca si majoritatea (aici si acolo) m-am lasat in al doilea CB din cauza sistemului staminei care s-a introdus si a folosirii scrolurilor in pvp. Au avut prea multe stagii de close beta dupa care au dat wipe, au pierdut foarte multi jucatori. In prezent daca mai sunt cateva sute pe noul server eng. (in primul CB au fost in jur de 4800).

    Merita incercat pentru ca e ceva mai nou dar probabil ..... va veti lasa de el.

    Speram sa vedem Heroes of might and magic mmo inainte de 2010 dupa cum se aude.

    Edit: Au fost o gramada de romani si 2 guilde, dar.. s-au lasat pentru ca nu i-am mai vazut de mult logati.

  10. Duda, ai gresit piata neagra ... sau galbena. Daca totusi te crezi farmer ai gresit forumul, e forumul comunitatii gamerilor si nu al agrocopului. Vezi ca in perioada asta si urmatoare se cauta lume pentru carat pepeni, cules prune, struguri tata, inveti o meserie.

    Se pare ca unii au intrat in Asia si nu in Europa.

    Ne faci comunitatea romana a gamerilor de ras.

  11. Orice gamer are gusturi si gusturile nu se discuta.

    Daca citim ce upgradeuri va suporta Wow, Guild wars 2, etc., cat si noutatile din jocurile mai noi la genul mmorpg fantasy, e de inteles ca producatorii incearca sa creeze un joc cat mai complet pe toate gusturile, mmorpg fantasy fiind clasa de mmo cea mai extinsa si ca sa faci un mmorpg fantasy perfect pentru toti probabil ca ar dura 5-7 ani si cand s-ar termina n-ar mai fi perfect pentru ca o sa fie out of date.

    Exista totusi un joc care se apropie cat de cat de jocul complet la categoria lui : EVE, care e un joc destinat in general persoanelor mature.

    Vor aparea incepand din 2009 jocuri care vor imbunatati clasa de mmo unde EVE se evidentieaza, ex: Star Gate si Star Trek, mmouri unde lupta in spatiu se va impleti cu rpg-ul si shooterul si avand in vedere ca acest sector se gasesc doar cateva jocuri si multe out of date in special ca grafica, ar fi loc destul si sunt binevenite.

    Realitatea : Elementele mmoului perfect exista.

    Comicul : Elementele mmoului perfect le gasesti in mmouri diferite.

    Drama : Ca sa aduni elementele mmoului perfect in mmo-ul perfect ia o gramada de timp si e nevoie de o gramada de resurse.

    Tragedia : Deja jucam fiecare mmo-ul perfect dar e out of date.

    Speranta : Daca totusi oamenii vor suferii mutatii in continuare poate alora care creaza jocuri le vor creste 6 maini si cate 3 capete si vor produce mai repede jocurile ori se va crea o retea neurala unde doar gandesti si se si scripteaza automat informatia...

    P.S. Exemplu de propunere in aceasta lume cruda: Pentru fiecare episod al tele-omletei "Tanar si nelinistit" care primeste atatea si atatea addonuri, upgradeuri, updateuri sa se creeze cate un item, un quest ori skill, spell, etc, in fiecare mmo. (ar fi peste pe putin peste 3k itemuri, questuri, skiluri noi in fiecare mmo)

  12. deci..din ce am inteles io va fi p2p...uof:D....totusi jocul cand apare?

    Jocul se gaseste la sectiunea Coming soon (adica pe vine) pe site-ul NCsoft. Varianta in engeza nu cred ca va fi anul asta. Cu privire la bani, nu se stie nimic exact, dar se pare ca varianta koreana nu va fi full p2p, probabil se va anunta dupa aparitia AION.

    OFFtopic

    Daca nu aveti ce face zilele acestea incepand cu perioada 6-10 august exista 3 jocuri care merita incercate:

    Chaos online

    http://feature.mmosite.com/content/2008-07...204326372.shtml

    http://co.enjoymmo.com/

    Atlantica - turn base combat sistem

    http://feature.mmosite.com/content/2008-07...1521163,1.shtml

    http://atlantica.ndoorsgames.com/center/default.asp

    4story

    http://feature.mmosite.com/content/2008-07...2126696,1.shtml

    http://global.4story.com/

    Care va simtiti in stare deschideti cate un topic pentru fiecare joc, please, eu is off.

  13. in fine putin imi pasa:) io stiam ca MMOG=Masive Multiplayer Online Game cea ce nu pot spune de MU care nu e deloc masive multiplayer...parerea mea

    Hai sa-ti schimb parerea

    MU a fost, este si va fi pentru mult timp cel mai jucat mmo din toate timpurile. Prin 2005 parca s-a publicat o apreciere cum ca Mu a fost jucat de peste 350 de miloane numai pe oficial in 5 tari (China peste 300 milioane). Al doilea joc fiind Scions of fate cu 70 de milioane informatie care aparea si in reclama jocului de pe MM0site inainte de aparitia serverelor sustinute de NetGame.

    informatie http://sec.edgar-online.com/2005/06/29/000...63/Section5.asp

    Atentie cifrele sunt in mii, adica adaugati inca 3 de zero la fiecare numar

    The following table presents the number of MU players in each of our overseas

    market since its commercialization in such market:

    (am sustras doar perioada octombrie-decembrie 2003)

    2003

    No. of peak -------------------------------------

    concurrent users

    (in thousands) (1) 4Q

    China 310,555

    Taiwan 21,521

    (1) Represents the maximum number of individual subscriber accounts

    simultaneously logged on to our game servers at any particular time during

    the period indicated.

  14. trialu e super..iar dak jocul e macar aproape de trial...va fi super:))...dar totusi sper ca nu va fi in koreean jocul si ca va fi f2p...altfel....sa stau sa descifrez mazgaliturile alora nu se merita...totusi jocul cand apare?

    Jocul e creat de catre cei de la NCsoft unul din liderii mondiali la capitolul mmo. Toate jocurile NCsoft au versiune engleza deoarece sunt forate bine reprezentati in America printr-o divizie a lor, de care poate ati auzit, ArenaNet.

    NCsoft este paractic unul din producatorii de mmo cu cel mai larg personal din toata lumea (numai pentru Aion la sectiunea grafica incepusera lucrul mai mult de 100 de persoane) si nu au produs chinezarii pentru ca si-au dezvoltat singuri motoare grafice sau le-au achizitionat pe ultimele de pe piata: Ex: tehnologia Cryteck, engine-u Unreal 3.

    E de inteles de ce au creat un joc gen Blade and Soul, pentru ca sunt o multime de persoane care-si doresc sa joace si asta se vede din numarul imens al jocurilor pe console vandute, din aceasi cauza in momentul asta se produc si alte jocuri si in America si Europa si Asia. Ex Dragon Ball Z anuntat pentru 2009 de catre un producator chinez sustinut de Sony.

    Ca orice producator isi cunosc piata proprie si orice mmo cat de chinezar ar fi facut de o firma asiatica se va scoate bani din el pentru ca a fost destinat strict tarii sau regiunii respective (SRO), si asta se intampla si pe piata jocurilor pc single player: Daca o sa vedeti vreodata carcasa jocului oficial al Olimpiadei de la Beijing o sa observati steagul american peste tot http://www.wizoo.ro/jocuri/sport/articol.html?id=23 , pentru ca jocul este produs de Eurocom si publicat de SEGA care a cumparat drepturile si va fi disponibil in primul rand in America iar restu lumii nu conteaza daca nu-i place.

    Blade and Soul este destinat gamerilor din Korea si America unde producatorul si-a propus sa-si recupereze investitia acasa pentru ca pe piata mondiala sunt nume mari de mmo cu producatori din vest, care au luat teapa: Ex> Archlord, LoTR si AOC.

    Exact cum se spunea si mai sus, mmo-urile incep sa fie lipsite de un super story adevarat, super story care il gasesti in jocurile clasice single player (Ex>Baldurs Gate, Vampire the masquerade, Legacy of Kain, etc), pentru ca pana si alea cu ceva story, ex> LoTr, nu mai atrag. Se pune accentul in principal pe cel care joaca, pe tine si pe comunitate, ti se da arme, armuri, skiluri, efecte, ambient, muzica si fa-ti damblaua acolo ca oferte sunt destule in toate genurile, pentru ca mmo-ul e jocul care a ajuns unde era normal as ajunga un yahoo messenger cu alta interfata.

    Blade and soul va aduna ceva pentru ca daca incerci totusi sa faci o analogie (desi nu perfecta si destul de slaba) cu Rakion, Rakion a avut peste 350.000 de downloaduri numai de pe MMOsite. Conform site-ului korean, se inclina catre idea Buy to play intrucat pe forumul korean apar mentiuni in care se specifica ca nu va fi taxa lunara.

  15. NCsoft a lansat cateva jocuri f2p adevarat, ultimul fiind Exteel, care a fost catalogat ca facand totusi parte din categoria arcade action shooter.

    La fel, adica f2p si arcade action shooter, probabil va fi si Metal Black http://games.plaync.co.kr/metalblack/ ( http://feature.mmosite.com/content/2008-07...3520321,1.shtml ) care alaturi de celelalte f2p ale NCsoft pot fi considerate joculete cu actiune instant pentru petrecerea unei scurte perioade de timp liber si par a fi produsul a aripei tinere NCsoft care au produs si http://www.dungeonrunners.com/ .

    Folosind ultimul engine Unreal, dupa munca depusa se vede clar ca Blade and Soul urca spre categoria celorlalte mmo mari semnate NCsoft: Lineage 1-2, City of Villians, City of Heroes, Guild wars 1-2, AION...

    Sanse ca jocul sa fie f2p sunt mici (nu s-a anuntat inca o decizie si probabil nu se va anunta inainte de versiunea alfa sau poate chiar beta), probabil va fi cel putin b2p (buy to play, cumpara si joaca fara sa platesti taxa lunara - exact ca Guild Wars), mai ales ca AION va fi p2p si va fi lansat curand.

  16. Cu ceva timp in urma Ncsoft a intrat intr-un scandal de furt si drepturi de autor in care erau implicati cativa dintre oamenii ce faceau parte din echipa de productie, scandal care a afectat productiile Lineage 3 si Guild wars 2 intrerupandu-le pentru cateva luni bune printr-o interdictie a unei curti de justitie, pana la finalizarea anchetei.

    Se pare ca din asta a iesit totusi un lucru bun, NCsoft putand sa foloseasca mai multe resurse pentru ca Aion sa fie aproape de faza finala de piata iar proiectul la care se lucra paralel de echipa care inca asigura upgrade-urile la Lineage 2 a ajuns in faza in care a putut fi anuntat (versiunea koreana).

    Noul joc se numeste Blade and Soul creat pe engine Unreal 3 si foloseste sistemul de lupta pe care l-ati vazut si jucat ori pe vechile sau noile console, emulatoare pc, ori prin salile de jocuri mecanice : Mortal Combat, Street Fighter, Tekken, Samurai Shadow, etc....

    NCsoft prezinta jocul in sectiunea "Coming soon", si speram ca in curand sa avem si mai multe informatii.

    Site oficial http://games.plaync.co.kr/bladeandsoul/

    imagini http://cafe.naver.com/bladesoul

    Daca nu puteti accesa traileru pe site/ul oficial il puteti gasi si aici :

    http://feature.mmosite.com/content/2008-07...4136040,1.shtml

  17. Apropo are cineva vreo idee cand va fi release la WotLK? momentan contul e frozen dar as fi curios sa vad eventul de la , lansarea expansionului cum a fost cu Kruul pentru BC .

    Multe surse spun ca nu mai devreme de octombrie, probabil noiembrie sau inainte de Craciun, de abia au dat drumul la close beta care v-a dura cel putin 2-3 luni.

  18. Mu ?

    Ce preferati Starcraft, Warcraft, sau Super Mario ?

    Nintendo cleaned up the remainder of the top five. In the second slot was Mario Kart Wii, which added 787,400 units to the 1.12 million copies of the game sold in April.

    Aproape 2 milioane de copii in numa martie + aprilie si numai la Mario kart. L- cumparat un tovaras, e mortal.

    Votez wow.

    offtopic

    Unsurprisingly, April's end-of-the-month releases notched three of the top five slots in this month's chart, with the Xbox 360 version of GTAIV taking the top spot at 871,300 units. That tally is almost twice as much as the PS3 edition of the game, which occupied the fourth slot in NPD's data charts with 442,900 units on the month. "GTAIV has now generated combined sales of 4.2 million units [in the US], making it the top-selling title of the year," commented NPD analyst Anita Frazier. According to Rockstar Games parent Take-Two Interactive, the game sold 8.5 million units and shipped 11 million units worldwide in its first 48 hours on the market.

    http://www.gamespot.com/news/6192502.html?page=4

    Daca nu ati jucat Gta 4 inca, incercati-l. A devenit cel mai vandut joc video al anului si se pare cel mai repede vandut joc din toate timpurile.

  19. :-j whateva u say (caracteristicile alea sunt pentru mmoRPG asha ca numi zi tu mie ce e aia mmo _|_, bbye now;

    @restu postati-va nickurile

    eu am "roangel", in genere joc pe netherlands

    Dupa tine si Counter stryke e mmo.

    Ei bine nu e mai draga. Nu exista diferenta in noutiunea de mmo indiferent de tipul jocului, din cauza notiunii de "massive". Daca ar fi diferenta e ca si cum ai zice ca Batalia de la Rovine dintre zeci de mii de oameni e la fel ca 2 plutoane care se bat pe ostatic.

    WOW ar fi un mmo in mmo. Pentru ca ar trebui sa catalogam Arathy Basin si Alterac Valey ca mmo (pentru ca in aceste instante sunt la fel de multi jucatori ca pe un server de warrock, intre 30 si 80.

    Massively multiplayer online game is a video game which is capable of supporting hundreds or thousands of players simultaneously in one persistent world.

    Cica zice ca e un joc video care ar trebui sa suporte sute sau mii de jucatori in acelasi timp intr-o singura lume.

    P.S. nici macar Call of Duty 4, cel mai jucat shooter multyplayer, mult mai amplu decat warrock nu e considerat mmo tocmai din cauza a ce scrie mai sus.

  20. Ok baieti voi stiati ca a aparut jokul acesta si in Europa ....

    Originally Posted by PrimePaladin View Post

    Andorra, Austria, Belgium, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Israel, Italy, Lichtenstein, Luxembourg, Malta, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, United Kingdom, Vatican City State.

    We are currently negotiating an agreement with Game-Hi to extend the service to other nations; we will do our best to keep you up to date as much as possible on further developments.

    Please, avoid sending private messages to moderators about countries where the game has not been released: any further update about this situation will be posted real time, and no one of us possesses different information to spare.

    Toata lumea stie, doar ceasul tau a rams in urma! ... cu cateva luni!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...