Jump to content

Stalk3r

Inactive
  • Posts

    5,059
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stalk3r

  1. Nu are un rost acest joc, explicatimi si mie mai detalitat despre acest joc.

     

    pai tu nu-l joci, un joc e un joc, are rost pentru distractie, daca nu iti place probabil nu e genul tau de joc. Daca stai sa te gandesti, care jocuri au vre-un sens efectiv ?

     

    Daca te referi la competitie, e intradevar un mare minus, dar cu timpul va fi adus si la acel milestone, joaca pe hardcore si incearca sa stay alive. Eu unu ma simt bine cu el in stadiul actual, cand se lanseaza RoS va fi iar o luna fara nopti dormite parca vad :)

  2. Intru si eu acu noaptea sa dau cateva ture :D

     

    saptamana viitoare cred ca o sa-l duc la RoS, daca nu mai repede. Can't wait, mie mi-a placut la nebunie si 2.0.1 simplu fara RoS pe hardcore, m-a tinut bine in priza. Abia astept sa pun mana pe crusader tho :D

  3. ai key de RoS ? :)

     

    Eu joc pe PTR din cand in cand, pe hardcore. Mi se pare destul de fun sincer.

     

    Avand in vedere ca nu am acces la crusader, ultimu act, bounties si nephalem rifts ... , pot sa zic ca Cursed Chests events is absolut awesome, mai ales pe HardCore, iti sare adrenalina pe pereti cateodata :D

    • Upvote 1
  4. nu cred ca o sa iau colectors edition, doar daca da banii peste mine .. :)) . Dar ma bate gandul sa cumpar jocul direct din magazin, pur si simplu de dragul de a-l avea la colectie (the blizzard game box style is awesome :D), dar .. in acelasi timp ma tenteaza sa fac preorder, ca doara doara o sa primesc si eu un beta key :D

  5. au aplicat primul patch, server based, dupa cum se astepta toata lumea rape beam-ul a fost reparat sa faca 1500% weapon damage over 5 sec.

     

    Alte modificari care duceau la overkill sau invulnerability, au fost scoase inelele care te protejeaza 100% la un anumit tip de damage elemental (fire/cold/lightning/poison) si in schimb iti dadea 25% din damage inapoi ca viata (ultra op)

     

    Au mentionat faptul ca inelele vor avea o optiune similara in urmatoarele patch-uri doar ca va fi nerfuit putin, astfel incat sa nu fie atat de usor.

     

    Cateva schimbari la Wizz, dar pana nu incepe stream-ul lui Archon nu stiu sa dau detalii concrete pentru ca nu cunosc asa bine wizz-ul.

     

    All in all, toti ce aveau gear badass si jucau cu rape beam-ul de pe templar sau foloseau combinatia de legendare ce-i ducea aproape de invulnerabilitate 100%, au revenit pe torment 1-3, pe 3 KingKongor cat m-am uitat 5 minute a murit de 2 ori la o elita, (preety nasty one tho).

    • Upvote 1
  6. Ma jucam si eu intr-o vreme, imi place foarte mult insa nu am timp si de SC2, momentan doar HeartStone si Diablo.

     

    Foarte bun topicul oricum, eu obisnuiesc sa urmaresc din cand in cand pe Twitch, ma pun seara in pat cu ipad-ul, o punga de popcorn si ma bucur de cateva meciuri :)

    • Upvote 2
  7. Nu e OP deloc Crusader, cel mai OP e Demon Hunter, belive it or not. 

     

    Toata lumea crede ca Crusader e super mega OP pentru simplu fapt ca are beam-ul buguit, cu Beam-ul + cateva legendare poti sa bati orice oricand, dar NU caracterul e OP ce efectiv respectivul skill, ideea e ca ajunge si la 100 mil DPS / round. 

     

    Ma dispera la culme cand vad lumea pe net cu rage "quit" ca vezidoamne ce naspa o sa fie RoS pentru ca nu stiu cate chestii is OP. Pe cand jocul practic e intr-un alpha stage, dupa cum vedeti nici itemele nu au grafica finalizata. Beta friends & family in general e conceput tocmai pentru astfel de situatii, ca sa identifice build-uri ce duc la overkill, si bug-uri majore la skill-uri. Trebuie sa fii foarte naiv si inghiesuit la minte sa crezi ca asa va arata varianta finala a RoS, problema ce ma deranjeaza extraordinar de tare e ca e absolut PLIN internetu de incuiati de genu.

     

    Daca Kripparian a lasat PoE ca sa joace RoS in situatia in care e acum, jocul e bun. Eu il urmaresc in fiecare noapte si nu a zis nimic despre joc inafara de faptul ca e super fun, si normal, aspectele ce vor fi obvious reparate la urmatorul patch.

     

     

    Pe de alta parte, din cate am vazut in joc nu sunt implementate toate legendarele, sau nu le-au gasit inca cei pe care ii urmaresc eu, partea cu clanurile, taxe la Jewel crafter (multi se plangeau ca vai ce usor e acum sa faci jewelcrafting). 

     

    Eu va recomand sa urmariti pe Kripp, Moldran sau Archon pe Twitch, pentru impresii de pro player, nu pe ratatii ca KingKongor sau mai stiu eu care.

     

    KingKongor de cand a intrat in beta numa cu beam-ul joaca, logic ca e booring. Restul testeaza tot felu si arata adevarata identitate si potentialul jocului.

    • Upvote 1
  8. Defapt multi jucatori sunt prea inculti sa inteleaga termenul ca e simplu brawling si nu are legatura cu PVP-ul, e doar o ciondaneala banala si nu reprezinta sub nici o forma o forma oficiala a pvp-ului. A fost scris clar, mare si subliniat, dar toata lumea a criticat in loc sa inteleaga faptul ca a fost introdus doar pentru a colecta informatii si pentru a oferii posibilitatea sa te bati cu prietenii.

    • Upvote 1
  9. e mult mai challenging, tre sa joci safe ca sa nu mori. Dar in schimb e mult mai fun, pentru ca iti gasesti upgrade-uri in loot din cand in cand, iar aproximativ 25-30% din loot poate fi vandut. Legendarele is foarte scumpe, gen Zunimassa marrow .. . E un feeling mai activ, toate detaliile conteaza enorm, si asa mai departe. 

     

    Mie imi place foarte mult insa cu lagu' din ultimele zile nu ma prea tenteaza sa intru

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...