Jump to content

atk.oxyg3n

Inactive
  • Posts

    671
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by atk.oxyg3n

  1. daca e router, seteaza sa aloce dinamic ( automat ) ip-urile si a scapat de problema.

    numai la switch din cate stiam, ca sa nu existe aceste conflicte, setai manual ip-urile, diferenta era doar la ultima grupa.

  2. Filmul mi s-a parut superb, desi unii actori nu`si aveau locul in acest film. Am ramas putin mirat ca nu are legatura cu jocul. Dar oricum filmul este foarte bun, si merita vazut in cinema.

    de acord cu ^^, dar partial. nu poti spune ca nu are legatura cu jocul. da, nu cu unul, ci cu toate :lol:

    firul actiunii si "vizirul" sunt preluati din primul prince of persia, costumul si ... constitutia printului din WW, iar bataia dintre print si "Hassassini" din The Two Thrones.

    actori ... dpmdv, puteau gasi alt actor in rolul printesei.

    citisem undeva, ca, daca o sa aibe succes, vor sa mai scoata inca 6 continuari. parerea mea, 2-maxim 3 ar fi ideale. tematica ... slava domnului, au de unde sa se inspire.

  3. Question : la ce-ti trebuie neaparat acel driver ? :)) eu n-am instalat niciodata si nici nu a "urlat" vreodata ca, de ce nu-l are :D

  4. Imi mananca destul de mult din post.

    De exemplu nu mai vad add reply/newtopic.

    Si asta la 1280x1024, sa nu mai vorbesc la o rezolutie mai mica..

    http://img716.imageshack.us/img716/1908/29740514.png

    foloseste AdBlock Plus si o sa blocheze reclama respectiva. o sa-ti ramana un spatiu gol in dreapta, iar forumul o sa fie compresat putin. ( uita-te in poza lu' Mayhem )

  5. Discutia are rolul de a arata cat de falsi si ipocriti pot fi anumiti oameni, cum noi, plebea, suntem tratati ca si cum nu am exista. Oricum, ma opresc aici cu discutiile, pentru ca nu este sectiunea potrivita.

    Daca se va mai deschide topicul la CS, vom continua acolo, daca nu, trecem in carnetel inca o bila neagra :|

  6. Avand in vedere ca topicul "discutii admini - jucatori" de la sectiunea CS a fost inchis, postez aici nelamurirea mea, avand in vedere ca ultimele posturi de aici au legatura cu cs-ul.

    In topicul ASTA, cosmin face o remarca, care mie mi se pare nepotrivita, aceea cu contul de steam banat de catre valve ( remarca se afla in link-ul de mai sus ).

    In alta ordine de idei, de ce s-a inchis acel topic de discutii? Nu era mai simplu sanctionarea persoanele care faceau scandal, decat sa "inchideti gura" la noi restu?

    nod32

    spellbound ... cand dai click dr poti observa optiunea "Disable antivirus and antispyware protection" ;)

    elusion, in legatura cu problema ta, n-am mai intalnit-o pana acuma. este prima oara in 2 ani de cand folosesc nod32, cand aud ca acest antivirus "taie" netu.

  7. daca vrea sa aiba optiuni de tip Vista, poate sa incerce Windows Server 2008.

    initial, dupa instalare, interfata este de tip Win`98. la configuratia lui, poate rula si interfata Aero fara probleme.

    pe sistemul meu ( 1.8GHz, 1GB DDR1, 6600GT in 128 MB ) am Vista Ultimate cu Aero si alte porcarele activate si merge bine, inca n-am intampinat probleme.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...