Jump to content

AngelGirl

Inactive
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AngelGirl

  1. Nu știu dacă unul dintre colegii mei voluntari din secțiunea jocului de MU v-a prezentat până acum și parțile mai întunecate ale postului de GM și anume:

    - stres din partea noastră asupra voastră

    - prezență în joc cât mai multă

    - comunicare cât mai decentă și corectă intern și în public

    - MULT STRES DIN PARTEA NOASTRĂ

    - multă răbdare cu jucătorii și cu noi ("superiorii") intern

    - stres, stres, stres.

     

    Sunteți siguri că doriți să faceți voluntariat pentru LinkMania în condițiile astea? :)

    Stres? Ce-i ala? :D

    • Upvote 2
  2. Prenume: Claudia

    Vârsta:30

    Hobby-uri:Muzica, plimbari,karate

    Localitatea:Bucuresti

    Providerul de Internet:RCS & RDS

    O descriere a motivelor pentru care v-ați califica pentru funcția de game-master, prin prisma cerințelor de mai sus:

    Joc muonline din anul 2006, am jucat pe linkmania tot cu nickul AngelGirl  si pe  global. Warn nu am avut niciodata. Intotdeauna l-am vazut ca pe un mod placut de a petrece timpul liber si de a cunoaste oameni. Am prieteni din aceea perioada si astazi.

    Mi-ar placea sa ocup acest post in primul rand pentru a ma ocupa de eventuri si a raspunde nelamuririlor playerilor.

    Punctele forte sunt ca invat foarte repede, mai ales cand ma pasioneaza ceva si disponibilitatea atat pe timpul zilei cat si noaptea.

    Va multumesc!

    • Upvote 5
  3. Am incercat sa nu renunt nici la "prietena mea cea mai buna", nici la iubit...i-am pierdut pe amandoi din cauza ei...deci grea decizie...daca s-ar mai intampla, cred ca i-as pune fata in fata sa-si rezolve singuri problemele, poate asa mi-as da seama care are dreptate.

  4. Verdict final: CRIMA! Michael Jackson a fost ucis!

    Departamentul de Medicina Legala din Los Angeles a anuntat, vineri seara, cauza mortii lui Michael Jackson: supradoza cu Diprivan (Propofol).

    Propofol, un anestezic puternic folosit doar in spitale, sub stricta supraveghere, si Lorazepam, un medicament pentru tratarea anxietatii, au fost cei doi factori care au dus la decesul starului muzicii pop, pe 25 iunie.

    In centrul anchetei se afla doctorul Conrad Murray, cardiologul care se afla alaturi de Michael si care i-a injectat cocktailul de medicamente pentru a-l ajuta sa adoarma.

    "Se presupune ca o acuzatie de omucidere va fi formulata impotriva doctorului Conrad Murray. Nu insa pentru ca el a intentionat sa il omoare pe Michael Jackson, ci pentru ca a procedat cu o neglijenta crasa atunci cand i-a administrat acele medicamente. Astfel, actiunea lui poate fi considerata omucidere", a precizat Royal Oakes, consultant legal.

    Se pare ca ultimele zile din viata starului au fost o agonie prelungita. Un oficial care ancheteaza moartea lui Michael a declarat ca acesta il implora zilnic pe medic sa ii injecteze Propofol. In cele din urma, medicul a cedat si, dupa nici 10 minute, a observat ca Michael nu mai respira.

    "Cand majoritatea oamenilor aud cuvantul 'omucidere' se gandesc la ucidere din culpa, dar nu inseamna neaparat asta, ci ca legistul crede ca actiunile unei persoane au dus la deces. Este, insa, la latitudinea procurorului sa decida acuzatia, fie ca este vorba de crima, omucidere sau alta infractiune", a mai spus Oakes.

    Verdicul final al medicului legist: CRIMA!

    sursa: pro tv

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...