Jump to content

Edelweiss

Inactive
  • Posts

    403
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Edelweiss

  1. Insa omul social de azi trece [...] printr-o criza valorica.

    Altruismul, generozitatea, iubirea, nu sunt valori ale secolului XX.

    Perfect. Perfect spus.

    Suntem umani, suntem umanii moderni. Facem ce putem pentru umanitate, in sinea noastra gandim "pro" umanism, in realitate ne definim prost conceptul. Iata cateva exemple din 'ce este", fata de "ceea ce ar trebui sa fie":

    1. Muncim si ne consumam o viata pentru ceea ce am putea oferi familiei noastre, uitand sa ne concentram pe ceea ce oferim in tot acest timp de fapt. Pentru ca n-avem timp pentru tot.

    2. Ne protejam, suntem precauti, pentru ca mass-media ne arata ca oamenii sunt rai si "inumani", fara sa intelegem ca astfel devenim antipatici si reci.

    3. Ne dorim un camin al nostru unde sa ne simtim in siguranta, asa ca ne casatorim, pentru ca bancile ne ofera mai usor credit pe baza a doua salarii.

    4. Ne indragostim pentru ca e uman sa iubesti, si parasim pentru ca e uman sa iubesti iar, pe altcineva. Si pentru ca toata lumea o face.

    E usor sa gasesti in ceea ce am enumerat mai sus atat umanitatea noastra, atat monstruozitatea noastra, atat justificarea noastra. Lucrurile in jurul nostru sunt mai complicate, noi gandim mai complicat. E o lume alerta, in continua schimbare, in care e pur si simplu MAI GREU sa fii bun si corect. Eu zic ca asta ar trebui sa ne ambitioneze...

    Ca sa rezum, cred ca suntem foarte umani, doar ca nu ne putem permite sa aratam asta prin aceleasi mijloace ca in trecut. Am fi inghititi de vii :)

  2. Am o curiozitate in legatura cu Nightfall. In incercarea mea cutezatoare de a deveni master cartographer pe elona m-am oprit pe undeva pe la 92% din continent explorat. Bineinteles ca am mai rascolit netul in legatura cu tips and tricks, dar refuz cu incapatanare sa fac printscreen la harta si sa suprapun cu harta integral descoperita...

    prin urmare, macar pt un 95%, pentru cei care au reusit performanta, ce zone au fost intr-adevar greu de descoperit, unde mai sunt parti de harta aparent inaccesibile, de care totusi e nevoie pt procentaj?

  3. Seriously though, e un oras ca oricare altul. Sunt 2 orase in Romania unde as putea sa traiesc, Bucuresti sau Timisoara, cel din urma fiind pe primul loc in preferintele mele.

    As prefera totusi sa traiesc in Paris. Sper ca in 2-3 ani sa ajung acolo. Orasele din Romania sunt frumoase dar le strica localnicii.

    hm... ma bucur ca ti-am aratat timisoara, imi pare rau ca am stricat-o :-??

    parisul... dupa pasti am prima lectie de franceza din cauza unei mici obsesii inoculate recent :) poate ne vedem pe acolo.

  4. se zice ca omul face locul, probabil ca orice oras se caracterizeaza in primul rand prin spiritul locuitorilor lui.

    in Timisoara locuitorii isi iubesc orasul. Banatenii au cerut un oras reprezentativ mai linistit, mai civilizat, mai curat, mai plin de locuri de recreere, mai frumos, mai turistic, mai conectat cu economia europeana... prin urmare, in Timisoara viata curge lin pe malul Begai, parcurile si terasele sunt mereu populate, lumea nu arunca mucurile de tigara sau dozele de cola pe jos, asteapta la semafor culoarea verde, s-a pus accent pe renovarea cladirilor istorice, s-au introdus si curse low cost de avion, corporatii internationale si-au deschis filiale aici oferind variate locuri de munca... Da, Timisoara e un oras prosper, frumos si linistit, inca departe de perfect, dar cu o evolutie continua.

    Pe locurile 2-3 ar fi Sibiul si Brasovul, nu pot determina clar succesiunea. Pacat de Bucuresti, ar fi atatea locuri frumoase acolo... dar, din nou, omul face locul... si totusi, bucuresteni, chiar nicicare din voi nu considera ca orasul vostru e cel mai "tare" din tara? putin patriotism local macar din partea voastra astept.

  5. hm :) eu lui Lance ii recomand Pascal Bruckner - "Luni de fiere", cred ca la varsta asta are sa-i placa mai mult decat yankeul de la arthur, chiar daca nu contine lanceloti prin ea. Cartea de care zic e un fel de tratat asupra cuplului din ziua de azi si imbie macar la o meditatie asupra tristei intrebari care planeaza peste o lume plina de tentatii, egoism si superficialitate: unde naiba s-a dus dragostea adevarata?

    edit: limbaj licentios in unele fragmente, nerecomandata pudicilor.

  6. Ceau. Sunt Olga si sunt nostalgica. A trecut (hmmm...) cam un an de cand nu mai activez pe linkmania si cred ca vreau doar sa va salut.

    In cazul in care vreau mai mult, e bine de stiut despre mine ca sunt una dintre cele mai faine persoane pe care le-ati putea cunoaste. Imi place sa rad, imi place sa scriu, imi place sa merg (da, am o placere nebuneasca de a ma plimba ore in sir deseori fara un anume tel), imi place sa ma indragostesc, imi place sa critic (si imi place sa fiu provocata cu critici la adresa mea), imi place sa cant sub dus, imi place sa beau vin rosu (dar urasc felul in care se coloreaza buzele si dintii imediat dupa), imi place sa fumez o tigara seara pe malul unei ape, imi place sa ma aud vorbind (am o voce foarte placuta, nu de alta), imi place sa o incurajez din tribune pe Poli Timisoara, imi place sa zbor cu avionul si imi place sa ma joc din cand in cand de-a persoana responsabila.

    Hm, destul. Plec sa caut un topic cu dezbateri aprinse. Mi-a placut tipul ala cu frumusetea statica regasita in fotografii btw...

  7. toti cunoastem cum sunt artistii..picteaza..compun..canta..sunt cu capul in nori..tot timpul au un motiv de fericire..nu se pot lauda cu mari realizari in viata dar nici nu prea au griji

    cei realisti..cei care sunt mult mai materialisti..tot timpul par stresati de girjile cotidiene..tot timpul au un tel precis..de obice ei sunt cei care acumuleaza..au realizari cu care pot iesi in fata..

    nu e prea reusita comparatia, se vede ca a fost scrisa de un realist materialist :P . Shakespeare va fi intotdeauna mai "in fata" decat bill gates.

    in rest, visele cele mai frumoase au apus deja. grijile cotidiene imi mananca existenta din ce in ce mai mult. lipsa de caracter i-o zice sau destin de muritor in zilele noastre?

  8. ' date='Jun 9 2008, 15:05' post='2832496']

    Timisoara , in complex :))

    da, daca vrei sa asculti manele printre... "stranieri" :P

    Timisoara are cam asa:

    party-uri:

    D'Arc (in special joia)

    Club30 (sambata, retro party)

    Maui (weekend, oldies)

    Beerhouse (weekend, de toate)

    locuri de stat la o bere:

    terasele din Unirii / de pe malul Begai

    restaurante delicioase, mai putin cunoscute:

    Taverna (p-ta Badea Cartan, mobilat ca un han din evul mediu, patronul sta cu tine la masa)

    DAF Junior (satul Giroc, aprox 4 km de Timisoara, e mancare f buna, multa si ieftina)

    Camelot (Complex Studentesc, se mananca cu mana, e cam scumpisor)

    Cam astea sunt recomandarile mele.

  9. ' date='Nov 6 2007, 21:49' post='2352365']

    Combinaţia dintre cele două tipuri de băuturi poate fi letală, pentru că alcoolul este un depresant al sistemului nervos, afectând judecata, activitatea motorie voluntară şi care poate provoca confuzie şi chiar comă, în timp ce cofeina din băuturile energizante este un stimulant al sistemului nervos, informează dailymail.co.uk.

    lol cine bea red bull cu votk? :|

    @cu jack sau j&b normal da cu votk nu :) ori bei votk cu santal ori simpla ...

    Whisky`ul se bea cu redbull ! :|

    cred ca voia sa se scoata in evidenta combinatia fatala cofeina - alcool, amandoua in cantitati exagerate. ma indoiesc ca whiskey-ul contine considerabil mai putin alcool decat vodka. dar voi beti linistiti, ca daca nu e vodka...

    si in plus, de ce ati vrea sa stricati aroma lui jack cu red bull? asta deja e crima impotriva bunului gust...

  10. nu stiu daca pana acum o sa-ti mai foloseasca la ceva, dar na.

    Salutare imi zice si mie cineva familia de cuvinte la cuvantul a cere, copil, patrie ,scoala ,verve,

    a cere: cerinta, cerut, cerere

    copil: copilarie, copilaros, copilas, copilita, copilandru, copilaresc, copilareste, copilot (just kidding, pe asta nu-l pui)

    patrie: patriot, expatriat, patriotism, patriotic, patriarh (nici pe asta nu-l pui)

    scoala: (in)scolit, scolar, scolarita, scolaresc, scolareste, prescolar

    verve nu exista, banuiesc ca e 'verde': inverzit, verdeata, verzitura (cred ca exista cuv asta, eu il folosesc :P)

    si evident ca mai sunt, te mai gandesti si tu.

  11. o tara pe care nu dau 2 bani, o tara pe care as parasi-o cu prima ocazie. de ce? de aia.

    argumentul tau e cel mai convingator dintre toate.

    hm ce parere am? intr'un singur cuvat... "Romania" sper ca intelegeti..

    sincer? habar n-am ce-ai vrut sa spui, dar intuiesc ca nu m-ar fi interesat oricum.

    Deschid un topic, plec la cursuri si, cand vin, am o surpriza placuta: inca mai exista oameni care sunt mandri ca sunt romani.

    asta m-a surprins si pe mine in mod placut in topicul anterior legat de Romania.

    De data asta, va spun in fata: sunteti niste idioti lasi si nu meritati nici macar sa aveti o tara. Si va stiti si singuri.

    cum sa nu merite o tara? merita orice alta tara, fie una in care moravurile si societatea sunt mult in urma Romaniei, fie una in care se plimba cainii cu covrigi in coada, dar nu pentru emigrantii batuti de soarta veniti la cules de capsuni pentru 500 euro pe luna, ocoliti cu scepticism si chiar frica de cei din jur.

    parerea mea despre Romania am mai spus-o si o repet de cate ori am ocazia - imi iubesc tara. din simplul motiv egoist ca ma iubesc pe mine si sunt indeajuns de constienta incat sa realizez ca eu insami sunt in cea mai mare parte produsul mediului in care am crescut. da, sunt "made in Romania" si da, imi port eticheta cu mandrie.

    pentru cei care pun accentul pe politica sau administratie in tara asta si pierd din vedere orice alta latura... nu uitati ca sunteti in prezent produsul trecutului vostru, si pentru a va aminti un pic trecutul... recomand cu caldura o scurta reclama pentru suflet:

    http://iqads.ro/play_clipul_publicitar_133...ucurestiul.html

  12. E cam aiurea "topul" acela ... unde sunt inginerii ? :P

    si totusi... mi se pare ca agricultorii si constructorii sunt putin mai importanti intr-o lume cu doar 10 meserii decat masina automata de spalat vasele... inginerii sunt indispensabili confortului, nu vietii in sine.

    dar acum sincer cum nu a avut loc in acel top meseria de fotbalist?

    ;) good one. e pana la urma forma cea mai raspandita de divertisment la ora actuala. as scoate frizerii si as pune fotbalistii.

  13. eu ash ruga un admin sa inchida topicul ( p principiul "eu te-am facut....eu t omor" ). deviati prea mult si chiar si atunci knd explic esentza mesajului tot va faceti ca ploua sau gasiti greseli acolo unde nu sunt...

    mie mi se pare ca discutia a deviat intr-un sens mai constructiv decat asa cum era ea programata sa fie. au mai fost cateva topicuri menite sa denigreze Romania, si concluzia pe care o trag citindu-l si pe acesta e in sfarsit una pozitiva - in primul rand, sunt mult mai multi oameni care reusesc sa gaseasca aspecte pozitive in legatura cu tara de bastina, iar in al doilea rand, chiar si atunci cand se constata aspectele negative, atitudinea de ordine nu e "imi bag picioarele si plec", ci "vreau sa constientizez defectele pentru a incerca sa imbunatatesc ce pot"; si chiar daca nu se face primavara cu o floare, macar apare speranta ca va veni curand primavara.

    un aspect negativ in Romania, ca sa nu fiu off topic - coruptia. hai sa zicem coruptia in invatamant, ca m-am confruntat cu ea cel mai mult pana acum. cred ca la fiecare facultate exista un grup de profesori care au relativ publice tarifele de promovare a examenelor, cred ca la fiecare camin se practica simpatica mita cu administratorul pentru a obtine camera dorita si colegii doriti. iar aici e vorba doar de coruptia la nivel scazut, din pacate mass media reuseste sa scoata in evidenta faptul ca deja coruptia nu mai e o intamplare, ci o cerinta pentru mersul firesc al lucrurilor pe plaiurile mioritice.

    o melodie? enya - "only time" :) eu una sunt increzatoare in mentalitatile tinere, in formare.

  14. intrebarea asta cred ca trebuie citita putin altfel...

    varianta 1 <=> esti un om cinstit, cu valori morale puternice, indeajuns de fricos incat nu poti sa-ti asumi riscuri, speriat de necunoscut dar increzator in mersul clasic al procesului social, pentru care siguranta vine pe primul plan?

    sau

    varianta 2 <=> esti o persoana indrazneata, desteapta dar fara prea multa cumpatare, pentru care banii primeaza in scurta-i existenta, care traieste pe baza devizei 'carpe diem' si nu ii pasa ca poate pierde totul la fel de repede cum a castigat?

    ambele variante au plusuri si minusuri, nu trebuie vazute antitetic. tine de caracterul omului si de momentul temporal personal in care se afla. eu una aleg prima varianta. intotdeuna am stiut ca-mi lipseste curajul, dar si ca am un caracter de invidiat :P.

  15. LOL Medic :-O pai nu am asea multi bani pentru medic dar mam referit la alceva ..... cum sati ingrijeti genele , sprincenele ce sa faci sa arati mai bine ce sala ca nu vreau muschi ca am multi :P

    asa... deci... pentru gene iti recomand l'oreal, mie personal imi place rimelul 'volumissime' de la ei. pentru sprancene te duci intr-un magazin de cosmetice si intrebi daca au penseta sau, mai simplu, scotocesti prin poseta mamei pana gasesti una (penseta este ustensila pe care o folosesc femeile ca sa dea o forma feminina sprancenelor). exista desigur si creioane pentru sprancene pentru un contur accentuat, care uneori au atasate o perie la un capat, cu care poti sa le aranjezi mai bine. la capitolul 'tona de gel in cap' recomand nivea. sa vedem... a, da, pentur un aspect ingrijit poti sa te dai pe unghii cu oja incolora, mie personal imi place revlon. pentru epilatul picioarelor, recomand brown silk epil sau philips satin ice. nu il folosi si pentru parul de pe piept, s-ar putea sa doara, poti incerca pentru aia o crema epilatoare.

    ok, acum ca arati ca o fetita, cauta cu atentie sub capota masinii, la meciurile de fotbal si in noul numar playboy masculinitatea pierduta. succes.

  16. un fizic mai atragator iti va aduce mai multa incredere in tine :)

    btw ... veniti in TM ? :D

    tztztz. cata rautate. vin eu in tm ;;)

    Toble hmm dar si o excursie la Timisoara..sa have a date cu Edel..e comparabila cu un sport extrem..poti sa incerci te va scoate cu siguranta din rutina >:)

    dada, forza Timisoara :D poti incerca, multi au incercat, dar de reusit... anyways, intuitia imi spune ca toble ar avea mai multe sanse :D

    Edited :)

    am vazut ca se vb lucruri serioase asa ca ma abtin :P

    evident, se oragnizeaza gather timisoara, cu toble invitata de onoare :)

  17. recunosc nu am pic de caracter si nu sunt sincer nici cu mine insumi dar macar am prietene BUNE , ok nu mult timp pt ca mi-e lene si imi place sa dorm , uite merg cu tine la orice ora oriunde si iti arat ca o sa ma fac cu una mai buna ca a ta ...

    wow, cred ca esti visul fructelor. singurul lucru trist e ca exista cu adevarat destule fetite prostute care atunci cand vad pe strada un maimutoi cu 10 piercinguri pe fata si parul mov considera din start ca in spatele mastii trebuie sa se acunda eu stiu ce fel de pseudofilosof sau pseudoartist preocupat de sensurile existentei. ghiba si 4 real, :right:

    @TOBLE:

    ia-l pe lance de manutza si iesiti la un suc :)

    sau daca chiar nu ai chef de nimeni si nimic... un remediu pentru plictiseala un pic mai ciudat poate - imbraca-te in ceva care iti sta bine in mod cert, machiaza-te discret si fa-ti o freza avantajoasa - in principiu, trebuie sa stii ca arati bine, ceea ce-ti va da incredere sa mergi pe strada cu capul sus si sa zambesti trecatorilor. next, ia-ti mp3 playerul (walkmanul wtv), o carte si eventual un aparat foto. ia-ti si ceva bani, cat sa-ti ajunga de o cafea, ceva de mancare, un pahar de vin si un bilet de metrou. petrece o dupamasa placuta in oras, plimba-te prin cat mai multe locuri (de preferinta aglomerate, vrei sa scapi de depresie), fa o pauza la o cafenea si citeste din carte la o cafea, fa poze la tot ce ti se pare interesant si nu ezita sa vorbesti cu necunoscutii :)

    asta am facut eu de cateva ori... nu de alta, dar atunci cand sunt extrem de plictisita, nu suport sa stau in casa.

  18. urasc persoanele care vin la cinema cu grupul de prieteni, dar au vazut deja filmul. desigur ca nu se pot abtine sa impartaseasca prietenilor ca "acum ala o sa-l taie pe alalalt in bucati" sau "la sfarsit ea oricum ramane cu x, nu cu y", iar aceste secrete sunt rostite cu voce foarte puternica, pentru a putea intelege toti din cinema ca respectivul este un adevarat cunoscator.

    nu-mi plac oamenii care se pun pe scaunul din fata mea in cinema, pentru ca eu nu mai am unde sa-mi intind picioarele :P (stiu ca nu e chiar un gest finut, dar decat sa amortesc... :D)

    pe principiul telefoanelor mobile... una e cand suna, dar si mai bine e cand persoana apelata raspunde: " da, ba... uite, la un film... frate, ai fost ieri la chef la aia?... si te combinasi?... ba, hai sa-ti zic ce-am facut eu aseara...." si discutia continua, cu filmul pe fundal pt toti spectatorii, la infinit.

    desigur ca exista si concursuri de nimerit pe x sau pe y cu floricelele de popcorn in timpul filmului... ca doar sunt multe si ieftine in punga, iar filmul e ceva psihodrama si nu-l are pe van damme in rolul principal.

    vizionare placuta ;)

  19. well asta e genul de post pe care daca l-ar citi unii parinti, am avea mult mai putini useri pe linkmania.

    incercam doar sa dau putin substanta motto-ului "linkmania. keep playing" :)

    las k stie Edel ce zice

    vb din proprie experienta :P

    those were the nights my friend... vorbesc prin prisma a hmm... 9 ani de experienta pe putin. si nu condamn nimic, absolut nimic, doar constat.

    Mai ales la sectiunea mu online,sunt unii care stau cu zilele in fata compului.

    been there, done that. and probably will do again intr-o noapte de maxima plictiseala.

  20. + un mod placut de a petrece timpul

    + dezvoltarea imaginatiei

    + interactiune sociala lipsita de complexe si timiditate

    + posibilitatea de evadare din realitate si folosirea lumilor virtuale pe post de medicament

    - tinand cont ca o sesiune serioasa de gaming tine de la 6 ore in sus in continuu, nu prea mai ramane timp pentru altceva

    - caracterul obsesiv al unelor jocuri care duce la dependenta psihologica

    - bani investiti in configuratia calculatorului pentru a putea juca ultimele noutati

    - bani investiti lunar pentru activarea conturilor la majoritatea mmo-urilor

    - lipsa interesului pentru dezvoltarea pe orice plan in viata

    - oboseala cronica

    - scaderea libidoului

    - pierdutul notiunii timpului in fata calculatorului, inversatul zilei cu noaptea

    - stare medicala proasta din cauza ignorantei fata de somn, mancare, miscare

    - ignoratul vechilor prieteni si ale vechilor obiceiuri (vezi uitat la un film, citit o carte, iesit la o plimabre cu prietena / prietenul)

    - pierderea capacitatii de exprimare orala fluenta, corecta

    - inchidere in sine

    - posibilitatea ridicata de aparitie a unor boli psihice precum schizofrenia, paranoia, borderline personality disorder (nu stiu termenul corect in romana)

    keep playing :D

  21. fericirea = satisfactii/dorinte < 1

    ce descrii tu aici e multumirea, nu fericirea. si ca sa nu fiu in totala discrepanta cu definita fericirii data de voi in acest topic, poate fi vorba maxim de fericirea ta sau fericirea altuia.

    poate putem incerca sa privim fericirea ca pe ceva universal valabil, spre care ar trebui sa tindem cu totii. ca pe un adevar universal valabil, pe care trebuie sa-l imbratisam. poate ca intr-adevar fericirea are de-a face cu adevarul. poate ca recunosterea, intelegerea si acceptarea adevarului e primul pas inspre sansa la fericire. odata descoperit adevarul, poti incepe sa cladesti ceva pe baza lui. poti alege daca impartasesti lumii ceea ce cladesti sau cladesti doar pentru tine. indiferent de alegere, doar asta poate fi drumul corect. si intr-adevar, fericirea tine de multumire, dar nu de multumirea obtinerii unei masini noi, a unui barbat / unei femei ok sau a unei situatii materiale bune. ci de multumirea care te face sa simti ca lumea e a ta, prin prisma frumusetii ei, a tot ce se intampla si a tot ceea ce faci tu sa se intample.

    Ca sa nu fi nefericit(a) sunt doua alternative

    - sa-ti satisfaci dorintele luptind pentru realizarea lor

    - sa reduci dorintele, pana la a te multumii cu ce ai.

    ca sa nu fii nefericit(a), poate. ca sa fii fericit(a), in nici un caz.

    Voi ce credeti? Este vreo persoana care poate spune cu mana pe inima :"Eu sunt fericit(a), am tot ce-mi doresc, nu mai am nevoie de nimic"?

    da, eu :)

    sunt ironica, desigur. uite... si eu am fost dezamagita in ultima vreme de o gramada de intamplari, s-a jucat viata cu mine si lumea cu sufletul meu de m-a intors pe dos. sunt intr-adevar trista de cateva luni incoace in continuu. si n-a fost asta defel prima data. singurul sfat pe care-l pot da... fii puternica, nu presupune adevarul, cauta-l, si mai ales nu-i lasa pe altii sa te darame consecvent. cateodata e bine sa citesti printre randuri, postul asta e de la mine pentru tine cu sincera simpatie. si nu persevera in distrugere, mai ales in autodistrugere. invata din trecut si mergi mai departe cu capul sus.

    acum o intrebare : unui cersetor de pe strada ii dai 1 cozonac si unui presedinte ii dai o masina ultimul ragnet . cine va fi mai fericit ???

    presedintele, evident. cersetorul mananca cozonacul si se intoarce la viata lui mizera. fericirea se construieste, nu se primeste.

  22. Edelweiss tu mi-ai dat ignore ? :( Sau pur si simplu nu ma mai bagi in seama ? xD

    now don't be sad. nu te-am ignorat niciodata intentionat, dimpotriva, am apreciat comentariile tale la adresa mea :D, doar ca nu prea obisnuiesc sa fac doar spam pe forum. sau? :)

    ... si ca sa nu fac doar spam... surprinzator, blk are dreptate :) numai ca si-a asumat misiunea mai dificila de a desfiinta forumul, nu doar o persoana. ma rog... termenul de critica destructiva presupune o critica dura care nu ofera alternative de imbunatatire - nu cred ca aici e cazul de asa ceva. si normal ca la Baltagul aveam nevoie de explicatiile profei de romana - se tot chinuia sa imi explice de ce povestirea aia plictisitoare si fara sens aparea in manualul de a XI-a, dar probabil ca eu eram tare batuta in cap, ca nu intelegeam nicicum. in legatura cu punctul 4, cel cu efectul de turma, eu propun sa postam toti impotriva lui blk :D totdeauna mi s-a parut interesant rolul de pastor :)

    sau hai mai bine sa nu mai suparam pe nimeni si sa traim intr-o comunitate plina de zambete si bunavointa.

    si btw, ca parere personala, e foarte simplu sa scrii o fraza din propriul articol si sa dai search pe google sa vezi pe unde a mai aparut. asa ca intuiesc ca chatte perdue e intr-adevar corina, pe care o salut pe aceasta cale. sper ca ii voi mai citi articolele in tabu, tango, cosmo, avantaje si alte reviste educative pentru formarea spirituala a pisicutzelor pierdute intr-o lume plina de caini vagabonzi.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...