Jump to content

aolex

Inactive
  • Posts

    1,130
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by aolex

  1. Tare asta cu iesi in lume 24.gif Am net din 97, nici nu stiai ce e ala atunci, asa ca am vazut mai multe site-uri ca tine. Daca stai pe site-uri de porn toata ziua, e normal sa lauzi Firefox, dar deh...  Daca asta e tot ce poti aduce ca argument, nu mai continua discutia, e clar ca nu ai nimic. Nu toate ideile noi sunt bune, sau daca sunt pt tine, atunci bravo, pt mine nu...

    "esti conservator sau cum le zic la aia de raman cu idei vechi" 24.gif

    Hainuinimic, lasa ca tine smile.gif)

    cu e cu atitudinea asta de copil prost ? esti virgin inca si nu stiu sau ce ??? nu te mai tot da cu pumnu in piept ca tu ai net din 97 si ca altii habar nu au ce e ala ca tu nu ii cunosti pe cei cu care vorbesti , ne-am inteles ?

    R.I.P. m8

    ps Firefox rulessssssss, IE suckssss lol

  2. pai ii selectezi ochiul , apesi shift+f5 si selectezi modul pe color si transparenta pe la 50% (experimenteaza tu sa vezi cat de "colorat" il vrei) dupa care apesi enter . si gata , e colorat ochiul biggrin.gif cat despre decupat , foloseste radiera cu cap de brush (daca ai background variat) sau magic eraser daca ai background de 1 nuanta . dupa care selectezi ce ai decupat , dai un feather de 2 pixel si un invert , apesi delete si ai un om decupat "smooth" .

  3. pai nu e photoshop dar e imageready ... cam acelasi lucru . oricum , photoshop e top soft la asa ceva si gasesti o gramada de tutoriale pentru el . poti incerca si 3dstudio max sau flash dar atunci iese altceva (tot animatii dar sub forma de flash sau randari 3d) .

  4. radule , tot ce pot sa zic e ca esti prost si habar nu ai de html , standarde , webdesign si asa mai departe ! asa ca incheiem discutia aici ca esti incapatanat , ok ? numa bine baiete !

  5. de ce vreti sa pareti interesant ??? microsoft office nu este standard , la fel cum windows nu este standard ! nu pricepeti ??? in plus , daca microsoft ar da sursele la cacatul ala de office s-ar putea implementa chestia asta pe orice browser (cu toata ca e o tampenie , copy/paste e de ajuns) . atata ca asta nu se poate face asa simplu pentru ca fisierele ms office sunt encriptate !

  6. stii sa citesti ? chiar asta am spus mai sus ca nu ma intereseaza securitatea pentru ca fiind un simplu user , nu am de unde sa stiu ce inseamna aia ! numai ca tu vezi doar ce vrei si daca nu ai vazut nimic la firefox in plus fata de ie , fa-ti o programare la optician smile.gif ... cat despre alea 5 pagini , lasa chestile astea pentru aia care au habar ca aberezi ...

  7. pt nwradu :

    mai taci ma ... s-a dat un raport pentru care microsoft a platit mult si bine si vezi doamne , fraierii (a se citii tu si altii) au picat in plasa . acuma insa iarasi s-au descoperit bug-uri de securitate in ie . si parca ti-am spus , nu aia e cea mai mare problema a ie-ului pentru ca la cate probleme am avut eu cu securitatea , as desfiinta toata tampenile astea ca is bullshit . un user normal habar nu are ce se intampla acolo . e vorba de standarde . e browser , trebuie sa aiba anumite standarde de randare , intelegi ???

  8. daca stii unde sa cauti , gasesti pana si tutoriale cu care poti sa iti faci exploituri pt ie ... cat despre "n-am avut probleme , las-o balta" . si daca nu despre securitate , pentru un webdesigner ie e un cosmar : lipsa suportului pentru standardele w3c !!!

    YnHub

    nu te strsa te rog , ca nu ne cunoastem ! poti vorbi si frumos . cat despre ce postez eu aici , ciocul mic ca esti puisor pe forumul asta si nu ma cunosti . habar nu ai ca un server trebuie sa fie deschis ca sa mearga dar comentezi ... nu-mi placi !

  9. reinstall , scapa-te de ie si foloseste firefox/opera dupa care iei bitdefender 8 (free version) si dai un scan system pe curat , offline si in safe mode . pe viitor ai grija wink.gif

  10. normal ca un soft ca firefox sufera multe modificari fiind open-source. e la fel cu kernelul linux si mai tot software-ul open-source. dar cum tu esti fan m$ nu ai de unde sa stii. cat despre ie, e normal sa fie mai folosit din moment ce e inclus cu windowsul, are o vechime de peste 10 ani si majoritatea userilor habar nu au de notiunile de securitate, tab-uri, rss, extensii, download manager etc. ...

    asa ca lasa-ne, lasa-ne... happy.gif

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...