Jump to content

nwradu

Inactive
  • Posts

    4,350
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nwradu

  1. Multi au fost, putini s-au schimbat. Am facut modificarile la cei care indeplineau conditiile. ~Arrow~, nickul Arrow simplu e luat de cineva.

    Fossil si RedDragon, n-au trecut 3 luni de la ultima schimbare de nick, asa ca ati ramas cu aceste nickuri desi le schimbasem. Similar Valek. La cei cu warn prea mare sau posturi prea putine sau vechime pe forum, nici nu m-am mai uitat. Cine nu indeplineste regulile, nu schimba nickul.

    Similar sunt unii care au facut belele cu un cont, si il vor sters pe acela si inlocuit cu unul nou. Nu se va intampla. Nu sterg conturi de pe care s-a postat. Nu le schimb nici numele in ceva oarecare, ca sa se elibereze acel nick, decat daca indeplinesc conditiile (si cum acele conturi de obicei au suspenduri mari sau mult warn, nu indeplinesc).

    Cititi cu atentie regulile, nu mai postati daca nu indepliniti conditiile.

    • Upvote 1
  2. O dati rau in SF unii. E ok sa intrebati de ce e cineva moderator, de ce a fost numit, dar uneori gresiti grav modul in care o faceti. In plus, dati oamenilor o sansa intai, nu mereu "vedeta" forumului va fi numita.

    Are dreptate Kitte, intr-o organizatie foarte rar sunt intrebati colegii daca sunt de acord cu "noul venit". Cu siguranta e frumos sa intrebi, dar nu si eficient.

    Dani, o dai rau in paranoia. Ia-ti o poza cu Kitte si fa-ti table de darts, descarca-te acolo. Sa intrebi de ce un moderator global posteaza in forum, culmea, chiar intr-o discutie despre moderatori, si sa gasesti motive ascunse in asta, e aiurea rau, si foarte hazliu.

    Danny, pretentia ta de a vedea portofoliul unui fotograf, ca sa hotarasti tu daca se poate numi profesionist sau nu, si daca merita deci moderatorul, e la fel de hazlie. Cred ca ai scris aia la mare repezeala si chef de nod in papura, altfel nu-mi explic de unde pana unde ar tb sa vina fotografii pe la tine pt auditare.

    Sunt de acord ca unii incercati sa dovediti ca va agitati pt forum, ca vreti binele, ca va preocupa ce se intampla. Atentie insa la cuvintele alese, la exprimare, la ce idei vehiculati, ca s-ar putea sa aiba efect negativ pt voi si mai bine ramaneati filosofi tacand.

  3. Suspendul lui Ghiba este foarte bine dat si justificat. Daca pt voi expresia "Deasupra ta" are conotatii sexuale, atunci aveti probleme grave la nivel cognitiv.

    Nu e problema voastra ce locatie are Kitte sau alt user de pe acest forum. Daca vi se pare ceva deplasat, o semnalati aici si vom decide noi daca este ceva aiurea sau nu. Cand insa incepeti sa vi le schimbati si voi, la misto, in gluma, luati suspend. N-are nimeni chef de glume aiurea, si nici de incercarile unora de a parea interesanti sau spirituali.

    Intamplator "Deasupra ta" isi are originea acum ceva vreme, cand glumeau eu cu Kitte despre numarul de posturi pe care il avem. Vad ca de locatiile lui Osirus sau Snake26 nu s-a scandalizat nimeni, asa ca terminati cu prostiile si nu mai cautati metode aiurea de a ataca pe cineva cand nu e cazul, pt ca veti primi, ca si in acest caz, suspenduri. Bine ca nu stiti germana.

  4. Am modificat la cei care indeplineau regulile precizate in primul post.

    Pt cei care nu au 300 de posturi in sectiunile contorizate: imi pare rau, dar asta e... pe forum sectiunile interesante sunt cele contorizate, asa ca va recomand sa le cititi si pe acelea si sa postati pe acolo. Nu pot sa ma apuc sa fac la fiecare calculul cate posturi are in fiecare sectiune si daca s-au contorizat sau nu acelea.

  5. Postati nick-ul vechi si nick-ul nou pe care il doriti. Daca nickul nou apartine unui alt user, administratorii forumului vor decide daca acel user va fi sters si nickul alocat voua. In caz contrar, nu vi se va putea schimba nickul. Verificati inainte de a cere un nou nick, folosind pagina de Members, daca nickul solicitat nu este deja al cuiva. Postati la modul:

    vechi: Nick actual

    nou: Nick dorit

    Cand vi se efectueaza schimbarea de nick, veti fi informati automat pe adresa de email cu care v-ati inregistrat pe forum. Parola ramane neschimbata. Nu cereti nickuri care sa contina alte caractere decat cele care sunt prezente pe tastatura (deci fara caractere obtinute din combinatii de genul alt+numar; acest lucru este in avantajul vostru, utilizatorii cu nickuri ciudate nu apar la search, sau nu le apare bine nickul pe forum, in functie de limba de vizualizare, si apar neplaceri pentru voi).

    Reguli (asigurati-va ca va incadrati inainte de a cere schimbare de nick, altfel nu se va efectua)

    - aveti cont de minim 3 luni pe forum;

    - maxim o schimbare de nick la fiecare 3 luni;

    - aveti maxim 30% warn level;

    - aveti minim 300 de posturi;

    - nickul solicitat nu este indecent, sau nepotrivit cu acest forum, si este liber sau apartine unui utilizator fara activitate pe forum (cum spuneam mai sus)

    Schimbarea nickurilor se face din timp in timp, nu imediat ce postati aici. Asigurati-va ca va incadrati in reguli, postati aici dupa modelul indicat mai sus, si asteptati schimbarea de nick.

    Dupa cum observati, regulile sunt facute pt a beneficia de schimbare de nick cei care au o oarecare vechime pe forum, nu care abia si-au facut contul si vor alt nick, sau care si-l schimba saptamanal, cum se intampla in celalalt thread. De asemenea, cine are warn mare, nu beneficiaza de aceasta facilitate. Cei care ati postat in celalalt thread, si nu v-am modificat nickul inca, voi face zilele acestea modificarile. Aceia care au postat pana sa inchid acel thread sunt ultimii pt care se fac aceste modificari fara a se aplica si regulile "de intrare", si nu e nevoie sa postati din nou aici.

  6. Un articol din Compact, ziarul ala gratuit din metrou, despre minimal.

    Atmosfera de vis la Martin

    Club Martin gazduieste in aceasta noapte o noua petrecere cu rasunet techno minimal, IDM si experimental, organizata de Stereo Events (www.stereoevents.ro). Va pune muzica, dupa miezul noptii, producatorul si DJ-ul argentinian Dilo. Intrarea costa 10 RON.

    - Cum suna muzica ta?

    - Produc mai multe stiluri de muzica pentru ca imi place sa experimentez. Am trei proiecte. Primul este Dilo, creat special pentru ringul de dans, care te misca pe minimal, maximal, tech, clicks and cuts, electro si experimental techno. Urmeaza Elephant Pixel si Monotax, ambele fiind axate mai mult pe IDM, post rock, minimal si beaturi abstracte de hip-hop. Am ales aceste stiluri de muzica deoarece ma misca si ma inspira. Muzica mea este intunecata, melancolica, ciudata si hipnotizanta. Nu fac muzica vesela, dar asta nu

    inseamna ca nu sunt fericit.

    - Esti un producator de succes. Care este secretul?

    - Sa fiu sincer, secretul este sa-ti iei munca in serios si sa muncesti foarte mult. De asemenea, este important sa ai talent si noroc, sa fii destept si sa stii sa te descurci in orice situatie, corect.

    - Spune trei lucruri esentiale pentru o petrecere reusita.

    - Regula numarul unu: sistem de sunet bun. Regula numarul doi: oameni cool si o balanta echilibrata intre fete si baieti. Regula numarul trei: alcool.

    - Cum sunt petrecerile din Argentina in comparatie cu cele din Europa?

    - Cred ca petrecerile din Europa sunt un pic mai bune, dar nu ma plang, caci ma distrez si acasa. In SUA am pus muzica o singura data, in Los Angeles, si a fost frumos. Am mixat si in America Latina, Uruguay, Costa Rica si Columbia (chiar special). Dar Europa este cel mai tare loc si indeplineste cele trei reguli de mai sus.

    - De ce ai creat Igloo, casa ta de discuri, in Argentina?

    - Am simtit ca lipseste ceva. Avem multi artisti buni, care nu aveau unde sa scoata piese. Am vrut sa adun lumea si sa creez o scena adevarata. Au trecut cativa ani si pot spune ca am reusit si sunt multumit. Suntem primul net label argentinian care a colaborat cu artisti din toata lumea, precum Someone Else, Butane, Seuil, Danta, Shadi Megalla, Dario Zenker, Jason Emsley, Lackluster si Tstewart. Ni s-au alaturat noua pentru ca simt muzica la fel ca noi. Vizitati www.igloo-rec.com.ar.

    - Ce planuiesti pentru la noapte?

    - In Martin voi face atat DJ set, cat si Live-act. Vor fi doua-trei ore de nebunie argentiniana. De obicei incerc sa creez o atmosfera groovy si hipnotizanta. Daca lumea danseaza nestapanita, inseamna ca am facut o treaba buna.

    sursa: http://www.compact.info.ro/index.php?secti...mp;art_id=21327

    Ce este minimal?

    STIL - Minimal este orice doriti voi, dar nu un gen de muzica. Este un atribut al unui gen, poate un mod de exprimare, un mod de viata. Poti sa spui minimal house sau minimal techno, ca pana la urma din techno a pornit acest curent, dar nu minimal. De fapt, reprezinta numai sunetele definitorii ale unei piese, renuntand la alte artificii, pentru a reda mai bine un sentiment. Este o muzica de detaliu, care necesita un sistem de sunet adecvat. Este un stil care, cu toate ca la prima auditie pare simplu, poate exprima extraordinar de multe, lasand la latitudinea ascultatorului diferite interpretari. Este o muzica mai mult interioara, pentru care iti trebuie ceva "antrenament" muzical. Este un stil nou aparut la noi, care din pacate a fost dus la extrem, fiind deja la moda. In afara exista din anii '90. Incet-incet, o sa se formeze si in Romania un public adevarat pentru acest stil de petreceri, mai restrans si mult mai underground.

    sursa: http://www.compact.info.ro/index.php?secti...mp;art_id=21328

  7. NWRADU , rr inseamna restart round ? nu stiam..te rog arata`mi o sursa credibila..

    Si eu am postat la CoD, nu la software, oricum pe viitor voi fi mai atent, deci hai sa nu mai vb `im de subiectu asta

    Uite aici http://acronyms.thefreedictionary.com/rr

    Dar, evident, daca ai postat la COD si nu la Software, poti sa zici bazaconii, nu e nici o problema. Nu stiu ce mi-a venit sa cer sa nu mai posteze lumea pe nicaieri daca nu spune ceva util despre problema omului...

  8. Defragmenteaza. In functie de placa de baza cauta un driver mai nou pt controllerul IDE de hard disk. Porneste sau opreste S.M.A.R.T (din BIOS), functie de setarea curenta. Vezi prin Windows sa nu ai dezactivata vreo optiune de caching sau ceva. Daca folosesti NTFS, dezactiveaza memorarea ultimului acces la fiecare fisier. Baga un program de genul SiSoft si da un benchmark pe hard disk, ca sa-l foloseasca intens o perioada, si vezi daca face mai multe zgomote din astea. Evident poate fi si o problema mecanica, sa fie hardul pe duca.

    Mie de ex imi merge mai bine cu un driver mai vechi. Cand am instalat nu stiu ce inovatie de la nvidia pt nforce2 controller ide, nu mai aveam primary ide si secondary ide, ci un singur controller care le grupa pe toate si parca mergea mai prost, sau avea erori, nu mai stiu exact. Cauta si pe google eroarea ta sa vezi ce mai apare. Pune unitatile optice pe celalalt cablu IDE, si lasa harddiskul singur pe primary IDE.

  9. Daca face asa cu toate CD-urile, inseamna ca toate sunt virusate cu acelasi virus :D

    Probabil ca e o problema de alimentare, sursa ta nu poate sa suporte si puterea suplimentara ceruta in momentul cand unitatea optica lucreaza. Incearca o sursa mai mare, sau dezactiveaza altceva prin calculator ca sa ramana mai multe putere pt cdrom. Evident cel mai simplu este intai sa incerci cdrom-ul la vreun prieten, sa vezi daca acolo functioneaza normal, apoi fa rost de o sursa mai puternica si incearca in sistemul tau.

    Ce sursa ai acum, cati W si ce fabricant?

    Se poate intampla ca cdrom-ul sa fie prost instalat, sa aiba un cablu defect sau pinii pusi aiurea, si cand bagi discul sa pice sistemul. Desi daca ramane blocat pana scoti discul, nu cred ca este asa, plus ca eroarea aia ar fi aparut de cand il detecteaza, nu doar cand bagi disc in el.

  10. Eu pateam freeze si restart din cauza mufei de alimentare a placii de baza, care ori nu era bine infipta, ori are un cablu cu probleme. Dupa ce am umblat la RAM, la coolere, am facut de toate, am descoperit ca pot sa resetez calculatorul tragand un pic de un cablu acolo... nu se stie niciodata de la ce e.

  11. Si daca nu merge, cauta programul Killbox parca, in care ii zici ce sa stergi si il sterge la reboot, inainte de a putea fi folosit acel fisier de catre orice alt program.

  12. Foloseste Spybot sau Ad-aware pt scanare si eliminare, poate merge. Eventual cu HijackThis, sau cauta pe net instructiuni manuale de eliminare. Daca nu poti cauta cu IE, instaleaza temporar un alt browser.

  13. Nu cred ca sunteti in masura sa va dati cu parerea exact ce oameni sunt sau nu in inchisori, ci va bazati doar pe auzite, ca unii sunt nevinovati, ca unii merita sa putrezeasca acolo... eu zic sa lasam legea si statul sa decida astea si sa nu va agitati prea tare pe forum cu ele. Nu de alta, dar ar fi pacat sa luati warn sau suspend dintr-o problema precum cea a penitenciarelor din Romania.

    Eu ma intreb: aia de se revolta, de unde stiu cum e in alte penitenciare din alte tari, de se plang ca aici sunt conditiile nasoale?

  14. Cand o sa-mi arati ca "rr" este o abreviere pentru restart, o sa-ti scot si eu warn-ul. Pana atunci offtopic este cuvantul de ordine.

    rr inseamna restart round, ce legatura are asta cu restartul calculatorului, nu se stie. Mai mult, problema din acel thread este strict legata de blocarea cookies-urilor de catre browser, si de asta nu ramanea respectivul logat cand trece de la o pagina la alta. S-a mai discutat de multe ori aceasta problema, exista alte threaduri si solutii.

    In concluzie, ca intotdeauna cand se posteaza pt a ajuta pe cineva, asigura-te ca il si ajuti prin postul tau, altfel mai bine nu postai deloc. Poate nu era de warn acolo, dar postul era aiurea oricum si fara nici o baza reala. Asa cum scrie si pe la Hardware si Software, daca nu cunoasteti problema, nu va bagati sa raspundeti la nimereala.

  15. Cum zice Sebi, click dreapta pe conexiune in Network Connections si ai grija sa debifezi Prompt for name and password, in Options. Apoi din nou click dreapta pe conexiune, alegi Create Shortcut, ti-o plaseaza pe Desktop, de acolo o duci in Programs > Start Up

  16. Acum vreo 10 ani aproape, cand aveam net prin modem, ma conectam si la alt prieten prin modem. Aveam un program care venise cu modemul, imi scapa numele acum dar atunci il aveau toti, si el seta sa ii raspunda calculatorul cand il sun pe numarul de telefon, eu sunam, si programul ala permitea chat, transfer de fisire, etc. Dar nu era cine stie ce.

    Se putea face si manual pana la urma, ca modemurile au un fel de consola si poti da acolo ATDT nr-telefon, celalalt da ATA sau care e comanda de answer, apoi se face handshake-ul... o intreaga poveste. Si asta fara detaii de v.24 x.24 sau ce standarde mai sunt...

    Inainte sa existe atatea site-uri pe internet si posibilitatea simpla de schimb de fisiere, de obicei se foloseau BBS-uri. Si home.ro avea un numar propriu pt dialup la care sunai si puteai sa navighezi doar pe site-ul lor. Sau fiecare firma isi facea un fel de site pe care te conectai sunand cu modemul, si faceai diverse pe acolo. Ca sa nu mai zic de vremuri precum Compuserve, AOL Network si alte din astea...

  17. [dark], am zis ca nu pot schimba nickul in variante cu trademark in el, asa ca ti-am schimbat in prima alegere, dark^mg

    {JM} Dot, numele >MoB<Dot este luat.

    black3, userul black a fost dat altcuiva cu aceasta ocazie.

    EVIL_MG, am zis ca nu mai fac useri cu trademark in nick, asa ca ti-am schimbat in [HH]petraru

    [spammers]Dinamovist nu-ti pot schimba numele, pt ca forumul spune ca cel nou exista deja (adica e cel vechi, dar pt ca doar ai facut niste litere cu caps, nu se cunoaste diferenta pt baza de date). Mai asteapta sa vorbesc cu Razvan sa-ti modifice direct in BD.

    Calin Cosmin Alexandru nu ti-am schimbat numele, pt ca nu schimb in nickuri ce includ trademarkul.

    La restul am schimbat la toti.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...