Jump to content

MuProject

Forumist
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MuProject

  1. am vazut ... rupe !!! 😄  amatori . . . 3luni va dau maxim ! cat am jucat n.am vazut un drop , blood angel , dark angel ,sa nu mai spunem de restu ca nici nu are habar poneiu'umflat ce sunt alea , n-aveti mobi acheron care pentru inceput trebuiau .... e mai slab ca voi serveru asta ...  MANAGERI care au jucat 97d in 2001 si sunt satui de 12ore de munca nici sa ... nu mai pot, dar sa va mai bage pe voi in seama . NU AVETI NICI O SANSA . 

  2. @morf mi-e si rusine de varsta voastra sa va raspund , oricum cat vei fi tu miez pe aici va fi mort acest forum . Sfarsitul va fi acelasi si pentru poneiashugras . Server prost inceput .prost gandit ,  spoturi  luate de pe forumuri free . jalnic .  

    Astept oficialul sa ma distrez . 

  3. Cred ca ar trebui sa adaugi si mobi in Acheron / Arena . Cel putin Acheron este o harta foarte jucata mob/drop iar daca vei lasa pentru oficial functia /reset va trebui sa umbli destul de mult in CalcMonster. deoarece la un numar mic de reseturi vei avea un dmg destul de mare iar mobi vor cadea prea  repede  ! "zic si eu ca idee tu poti face cum doresti " . 

    LevelPercent = 100.0
    HPPercent = 100.0
    DamageMinPercent = 100.0
    DamageMaxPercent = 100.0
    DefensePercent = 100.0
    AttackRatePercent = 100.0
    DefenseRatePercent = 100.0
     

  4. 6 hours ago, Mr.BaciU said:

    Ceva noutati ?

    de ce iti permiti sa intrebi . lasa omu sa doarma . 

    On 8/18/2021 at 3:30 AM, Brotherhod said:

    Încă un pic ! 

    vezi ca i-au taiat netu . intra si el de unde poate si tu vrei servere . 💩💩💩

  5. baiatu , bagane si noua niste 50wcoins la ora sa vedem si noi cum e jocu tau daca doresti , daca nu s-ar putea sa il testezi singur ca manageri sunt trecuti de 50+ au trecut la table deja . 

    Creating Character DL / MG etc . . . pune 0 in loc de 1 . HELPER punel de la lvl 1 .

    sau vrei donatii din beta deja ?

  6. cred ca ne mai jucam iar peste un an daca nu-l lasati nici pe asta sa-si faca treaba . Sau tot gasit manageri care sugstin comunitatea de 10/15ordinari iar pentru ei au renuntat la destule proiecte bune .  

    -

  7. @LucianCPNu ai ce sa faci cu MuEmu Season12 , este plin de bugguri si foarte greu de  configurat , daca chiar vrei sa faci ceva incerca sa iei de aici https://jogandomu.com.br/ [nu este foarte scump si scoate updateuri constant] , sau daca iti permiti si ai un nivel mai  avansat poti incerca https://www.igcn.mu/ [undeva la 1500euro pe an te costa intertinerea + serverul + web +  setari ,etc ] spor la treaba . 

    @LucianCP poti sa-mi lasi un mesaj privat si iti pot face eu srv files sa mearga , dar nu mai mult . 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...