Jump to content

ureqqe

Exmatriculat
  • Posts

    558
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by ureqqe

  1. Nu ma intelege gresit , esti bine venit , ai sectiunea ta separat nu ma incurci cu nimic . Spor la treaba . Multi vin aici  sa se foloseasca de comunitate . Aceasta este parerea mea despre tine te superi sau nu aceeasi parere am avut-o si de @ExploziV si nu m-am inselat. 

  2. 5 minutes ago, AmintiriDinEpocaDePiatra said:

    Se tot plictiseste de 6 ani, si tot revin la 6 luni. De tine nici n-au avut cand sa se plictiseasca, ca nu poti sa te plictisesti de un server inchis.

    versiunea nu o mai schimbati si voi ?Mr. MuOnline Core Developer ? care n.ai fost in stare sa setezi un s14 .

  3. 4 minutes ago, AmintiriDinEpocaDePiatra said:

    Ma baiatule mai debitezi mult p-aici ?

     

    De cand ai tu arfele astea de vedeta ? Ai facut tu ceva cu viata ta pana acum ?

    Hai ca nu ma iau de tine ca ai avut bratara la picior, ca inteleg ca e grea viata cand esti prost de dai in gropi, dar totusi, de unde atata aroganta ?

     

    Ai fost tu in stare sa ti deschis un server mai mult de 15 zile ? Sa ai mai mult de 200 de playeri ?

    Ti-a zis cineva in viata asta ca iti multumeste pentru eforturile tale ?

     

    Ai avut vreodata admini care nu au admin doar pentru ca ti-au vorbit frumos si au facut misto de tine pe la spate ?

     

    Termina cu prostiile. Faci umbra pamantului degeaba, dar merge in basini de zici ca ai mancat fasole toata viata.

     

    yMbcARKtHLCNkYm-800x450-noPad.jpg

    1 minute ago, Satoshi Nakamoto said:

    n-avem asa ceva 🙂 este gameserver facut de noi. si dupa cum iti ziceam, playerii sunt separati de offtrades dupa cum poti vedea in poza de mai jos.

     

    asadar putem spune ca avem mai multe shopuri decat linkmania playeri pe 4 servere KEKW

    15ZFAeJ.png

    facut de voi ? iar ii minti pe ei dar nu pe mine .72 in crywolf.

  4. 3 minutes ago, Satoshi Nakamoto said:

    vreti sa va zic de ce nu a mers astazi sa va conectati in intervalul orar 22-23 cand aparea eroarea connection error?

     

    Pentru ca domnul xpl0ziv a setat in .\GameServer_Regular\VipSettings.xml VipSystem LevelType="1"  astfel ca doar conturile cu vip puteau intra pe server. habar n-avea si debita prostii cu launcher server

    Untitled.png

  5. 16 minutes ago, Satoshi Nakamoto said:

    offtrade nu se calculeaza la totalul playerilor sefule.

    ar trebui sa veniti sa ne cereti lectii nu sa fiti tari in gura

    Creadeam ca ii minti pe ei , dar si pe mine ?

     

    Untitled.png

  6. Just now, Playboy Cigarette said:

    plang pt ca ...?!

    Imi cer scz ureqqe daca  ai inteles cum ca m-as fi referit la serv... era o idee generala despre ce s-a petrecut recent pe aici .

    Cat despre devilox si traitul din amintiri  cred ca  ar trebui sa treceti peste ,si unii si altii.

    3-4 ani , ok! si...?

    De atunci s-au perindat fel si fel de personaje cu nimic concret pana acum .

    Ai impresia ca rad de voi ureqe ?

    Cred ca n-ai inteles nimic din ce-am scris si ai ramas blocat la “bashina” , trist !

    nu nu , stiu ca s14 a fost critic , insa nu stiu daca ai incercat s15 🙂 ... e nevoie de timp zic eu si poate va iesi ceva bine ...am jucat si eu pe severu lu baiatu de sus dar este plictisitor rau ,e normal sa fie pus foarte bine la punct doar  face la el de 5ani , de ce crezi ca a renuntat la s14?

  7. 12 minutes ago, Satoshi Nakamoto said:

    KEKW - YouTube

    Daca dai d/c la offtrade raman max 300 Online ,  cel putin fiecare jucator cu 3 acc si asta cel putin,cunosc si cu 5,6 online same time . fai un calcul si nu te mai umfla pe castravetii altora.

     

    • Upvote 1
  8. 14 minutes ago, Satoshi Nakamoto said:

    cine-i asta ? n-am auzit de el

     

    apropo sunt 3 ani de atunci.

    cel mai bashina server "scuzatii expresia lu' plangboy" .

    se spune ca omorau paianjenii in lorencia cu bocancu si luau spotul de sub pat .

    • Haha 1
  9. 37 minutes ago, petarda said:

     

    Din experientele trecute nu as recomanda intrucat nu este atat de usor precum pare. Cand spun asta vreau sa subliniez ca s-a investit in host, youtuberi, pluggins etc... fara succes insa.

     

    Parerea mea este ca ar trebui sa 'riscam' cu VALORANT, care apare din vara. 

    Nu stiu cat de usor este sau nu , eu il cumpar gata facut sub licenta hostat etc . Probabil pana la vara mai sunt oameni care isi doresc sa joace cs go .

  10. Am vazut niste discutii anterioare despre deschiderea unor servere de CS 1.6 dar ati decis ca sunt prea "vechi" .Deci ? Ce spune.ti de un server CS GO ? 16 sloturi pentru inceput , il voi platii pentru 6 luni la inceput ,daca vor fi playeri il voi extinde daca nu ce rost ar avea ?

     
    194.36.142.4:27015 Sa va faceti o idee .

     

     

    • LinkMania 1
  11. Incearca sa joci putin si spune.mi cum ti se pare  

    Jocul nu se bazeaza pe GR sa faci RUUD , ruudul si itemele le faci din bossi , invazii , farm . Majoritatea serverelor au GR . Si max rr 30 , stats burn cu 300rr este mai long term , daca este nevoie se va pune si GR dupa aceste 300rr , ceea ce zici tu este un server HIGH rate . Serverul va ramane in varianta aceeasta, ceea ce ma intereseasa este sa nu fie buuguri in joc . 

  12. 22 minutes ago, Oviii93 said:

    Salut,

    Suna interesant ce vrei sa faci, cu atat mai mult faptul ca e FULL pay to win dar din cele descrise, serverul pare putin cam prea greu. Pe x100 dureaza circa 2-3 ore sa dai un reset, in conditiile in care esti "bazat" si faptul ca e stat burn o sa faca totul sa fie si mai dificil. Inteleg ideea de a munci pentru iteme si restul dar nu cred ca o sa vrea lumea sa stea 2-3 luni numai pentru a aduna suficient ruud sa isi ia 1 singur item sau alte chestii de genul.

    As recomanda x100 dar fara stat burn si cu max stats 32767, in felul asta la 25 -30 de reseturi esti full stats si poti da primul GR. Facand serverul 100% play to win, trebuie sa gasesti o modalitate prin care sa faci acel GR sa se merite, sa vrea lumea sa dea un GR si sa o ia de la capat pentru ca da, au luat ceva bun in urma lui (100k ruud sau cine stie ce).

    Partea de vip nu cred ca trebuie facuta pe 2 servere separate pentru simplul fapt ca vor fi 2 lumi diferite si nu isi are rostul.

    As fi interesat sa lucrez cu tine si sa incerc sa te ajut cum si cat pot pentru a ajunge la serverul "perfect" pentru ca si eu caut un server bun pe care sa joc de ceva vreme si nu gasesc nicaieri.

     

     

    Nu are rost sa faci keep stats pentru ca se ca ajunge foarte repede la full stats , in plus este problema cu move ,odata ce ai facut lvl ML te poti teleporta unde doresti de la normal level 1 , cu burn stats este mai echilibrat , adica joci pana la 20 ,100 rr maxim karutan 2 , iar abea apoi poti ajunge in hartile mai mari , asta este si iddeea sa strangi ruud in timpul a 300 de reset  ceea este destul de mult . Ideea serverului este sa dureze cat mai mult nu sa faci full stats in 2sapt iar apoi sa te muti pe alt server . 

    Nici nu are rost sa discutam de VIP sau alte metode de vanzare pe server pentru ca nu vor fi . 

    Trimite-mi niste informatii despre tine , daca ai cunostinte despre servere de MuOnline etc  . 

  13. Va dura destul de mult ,nu vrem sa grabim lucrurile ca data trecuta si sa avem surprize . Poti juca linistit ,o luna doua nu se va da reset db .

    Avem nevoie  playeri sa testeze serverul deocamdata ,si de stafful linkmania sa aprobe proiectul daca sunt de acord, la final se va lua o decizie in privinta xp .

    2 hours ago, Angelomon said:

    Daca vrei sa nu ai conflict intre ei dece nu faci ca donatori adica cei care doneaza ceva bani sa intre pe servar VIP iar restu care nu doneaza deloc sa ramane pe cel simplu...

    Adica nu vad de ce sa renunti la o mana cand poti sa lucrezi cu ambele maini separat/simultan, si nu cu o mana doar...

    Ok 150 maxim de reset doar pentru test sau stil Demo adica demonstrativ ?

    Majoritatea servarelor au nelimitat la reset sau au Grand reset la 20 sau 30 un grand reset.

    Iar in cazul asta si la 150 ar fi misto un grand reset doar sa nu fie limitat...

     

    Am testat putin jocu se pare ca cam toate servarele au probleme cu setarile shopurilor cu npc.

    Oare dece sunt asa nearanjate deloc.... doar 1 singur servar gasisem ok si acela e inchis acum si nu mai lau reparat pff... Ma refer la MUREBIRTH care avea toate bookurile in shop Lorencia Bar Girl si totusi si asa era destul de complicat si cu bookurile in shop chiar toate pana la +5 pentru ca atunci cand a inceput jocul si voi stiti de cand a inceput doar la 3 jucatori deci era sanse de 3 la 1 sa gasesti haina potrivita la drop acum e de 10 la 1 foarte dezamagitor daca nu pica nimic din 9 incercari. Aici trebuia setat dropul de caractere sa fie totusi ca la inceput de 3 la 1 macar.

    Sau un drop foarte mare de minimi de 3 bokuri din toti goldeni poate chiar si  5 bookuri drop si nu vreau din acelea drop cu noua moneda Rud in loc de ZEN din care nu poti sa cumperi mai nimic cu Rud cum sunt setate unele servare facute cam tote la misto sau la caterinca....

    Si am impresia ca setarile astea slabe si facute la misto sunt facute ca sa nu castige alt servar inafara de cel original cea ce e foarte grav sau ciudat ca nici aproape 1 servar nu e setat deloc potrivit pentru reseturi sau grand reseturi...

    -Echipamentul si NPC cu shopuri trebuia sa fie setat mai frumos si nu la plesneala sau la nimereala cum am vazut la mai toate servarele macar cu book +1 pana la +5 daca nu stiu sa seteze NPC cu shopurile pe hartile cu toate Shopuri...

    -Si in shopul cu WC si Goblin points trebuie sa se poata cumpara toate itemelurile last levels cu full options...

    Si de cearta cu donatori eu stiu ca de obicei donatori sunt separati de jucatori fara donati... Cel putin stiu ca deacea exista Servar VIP... right ??? 🙂 GL and GG with new servar ON. Cia and see you later or in-game...

    Good your servar has at least Reset in-game with new command /reset in-game. Thx all.

     

    Nu inteleg ce este gresit la shopuri , este un low server nu poti gasii totul in shop trebuie sa joci pentru a obtine iteme bune etc .

    Goldeni dropeaza cate 3.4sau 5 bookuri depinde de golden . 

    Va fi un server FREE To PLAY , toata lumea va juca egal . Nimic nu se va cumpara si nu se va vinde pe bani .

    Apropo de serverele care ai zis , fiercare server incearca sa fie unic in felul lui .

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...