Jump to content

-Cristi-

LinkManiac
  • Posts

    259
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by -Cristi-

  1. 6 hours ago, Ripper said:

    De ce serverul pay2win !? Că sunt itemele la +13 pe webshop și nu la +15? Playerii dau GRAND reset la 30 rr si primesx 6k credit + din voturi 250-300 zilnic. Asta înseamnă pay2win? Poți cumpăra cu 10k 2 iteme de pe shop. +13 full Option. LOL . AM ALES SA FIE +13 CA JUCATORII SA SI LE FACA +15 NU SA LE OBTINA GAYA FACUTE DE PE WEBSHOP.  AVEM TOATE RESURSELE FINANCIARE DE A TINE SV ONLINE . ATAT TIMP CAT ESTE NEVOIE SI CST DORMI. DACA DORMI SA IL TINEM 5 10 ANI . NU ESTE O PROBLEMA. VA MULTUMESC

    Alte servere ai jwls of nature si goblin de la +11 incolo, sau alta modalitate fara nature... etc

    Item direct +13 nu mai trebuie sa ii faci nimic. Bagi DDI in el si il lasi asa cum e pana dai un Grand Reset si iti faci altu si mai bun.... E ceva logic, trebuie sa privesti in timp cum sa faci bani pe lunga durata... nu atat de repede.

     

     

     

    My last reply here 🙂

  2. Just now, Ripper said:

    Pai așa dacă aș pune +15 pe webshop. Toată lumea da 2 3 Gr. Și își face set +15 nu? So easy. Nu e mai bine să muncești pe joc. Sa joci in primul rand. Sa investești timp . Sa dai grand reseturi cu creditele obținute cumperi item și bagi la goblin sa ridici la +15. Stau sa te învăț mu acum? Lol

    Cand vrei sa faci ceva de lunga durata si cu playeri multi, niciodata nu o sa reusesti cu  80xp, cu grand reset atat de rapid si cu iteme ce le poti cumpara din webshop gata facute la +13 . Pui direct cel mai mare DDI si te caci in el de joc 🙂. Nu o sa fie decat o afacere pentru tine sa-ti iasa cativa euro din comunitatea asta.

    Cam asta urmariti toti. Bani veniti repede pe nimic.

     

  3. 58 minutes ago, Sevraj said:

     ... Te inteleg.

    Faza e ca nu prea ai ce sa intelegi... Multe asteptari nu am de la tine 🙂 

    Nu te cunosc de ieri de azi... asa ca stai linistit. Stiu cine esti si ce-ti poate capu. Poate te pricepi sa faci un server de GTA... dar iti mai trebuie si alte calitati in afara de asta... Si duci lipsa de ele

  4. 15 minutes ago, Sevraj said:

    Cand iti vad numele imi vine sa trag apa la toaleta, dar tot ai fost lider pe server cu mine la conducere. Stai si plangi pe forum ca ai luat ban, eu ma duc sa-mi testez rob-u ala blanao si diseara fac live si dau /fastevent pe server.

    Te-a traumatizat carnat, vad ca imi dai si reactii d'alea nasoale la fiecare post =))

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Psihologie

    Iti recomand un control amanuntit. Ai nevoie

     

    @41nd @Kitte @Lancelot daca eu adresam afirmatia asta la adresa unui membru al staffului eram banat permanent si pe alt cont, dar viceversa?

    Este inadmisibil sa scrii asa ceva pe public avand o functie in staff-ul linkmania. Oricat de mult esti suparat, nu scrii asa ceva public la adresa nimanui.

     

     

    Vazand mai multe reply-uri de la tine... tin sa cred ca baietii astia au dreptate in privinta ta... Ai o roata cate nu se mai invarte cum trebuie sus...

    • Upvote 1
  5. 24 minutes ago, ratseloP said:

    Pe primu' db cred ca am reusit doar un rr :)))))

    Nvm, am citit acum, pe db-ul ala aveam MG valabil, ma gaseai davias gard :)))

     

    Am fost puternik db ala :)))

    Imi daduse b0b0MG contu lui... si eram tare :)))

  6. 2 minutes ago, AdrlaN said:

    Eu nu mai joc de ani buni , am jucat 97d si season 1 sau 2  si 3 parca .Astea de acuma S6, S15 si ce mai sunt acuma pe linkmania.

     

    Ah... pai hai inapoi la joaca

  7. 16 minutes ago, AdrlaN said:

    Sal, cum e noul MU ? am vazut ca sunt mai multe sezoane active , nu vi-e dor de 97D ?😃

    Care noul MU?? Fii putin mai precis

  8. 1 minute ago, AdrlaN said:

    Ce faceti , Lancelot joci si acuma MU ? 😄 Ce au trecut vremurile .Eu unu as juca 97D din nou e cel mai clasic MU .De exemplu toata lumea la shooter joaca CS.GO eu joc tot CS 1.6 pe steam.

    sal adriane

  9. 7 hours ago, Sevraj said:

    Jos cu PSD-u!

    Asa atitudine sa tot fie pe aici.... Bravo ma esti un exemplu :)) .... Lumea nu se invata minte nici cu tine. Pleci din comunitate cu probleme... revii cu probleme.

    Era un server frumos la lansare.... era

    Acum sunteti 10 manageri pe un server de 50 de pers on :))))))))))))0

    • Upvote 1
    • Haha 1
  10. @Alexandru91

    Asa ati ajuns ma sa vindeti vip, gold, platinum membership pt extra exp si acces la shopuri privilegiate din care poti sa-ti cumperi ruudboxes, jwls etc. cu zen? Ruud fiind  cea mai importanta valuta de pe sezoanele noi in late game.. Patetic, absolut patetic.

    Daca aveati nevoie de bani pt servere sau eu stiu ce alte costuri implica un server de mu sunt convins ca exista alte metode. In primul rand nici nu incepi un server daca nu ai un fond care sa iti asigure din start supravietuirea lui pe urmatoarele luni, nu te bazezi pe pay2win ( si nu, pay2win nu se rezuma la vanzarea de iteme/seals fie ele FO sau nu. pt. haterii fani orbi si docili). Imi e scarba doar ca trebuie sa va explic ceea ce ar trebui sa fie deja evident.

    Deschiderea la 22:00 :))))))))))). Bine ca n-ati pus-o pe la 2 noaptea.

    Nu e de mirare ca ati ramas o mana de oameni si toata brigada veche, toti jucatorii adevarati v-au aruncat la gunoi de multa vreme.

    Va recomand sa faceti ce trebuie acum pe ultima suta de metri pana nu moare serverul dinainte sa inceapa... sau... poate preferati sa aveti o comunitate de 50 de jucatori platitori in detrimentul a 500 + 

    Edited Friday at 11:59 AM by Alexandru91

    ____________________________________________________________
    Pretul pe care il plateste comunitatea Linkmania acum este de 10 ori mai mare fata de conditiile puse acum 3 ani de cei mai buni scripteri pe care i-ati avut vreodata, si voi ati ales sa ii goniti, frumos. ( si ca o paranteza, acum au avut aproape 1k de caractere conectate)

    Daca acum 5 ani doar indrazneai sa zici pe aici ca vinzi ceva contra-cost, luai direct ban permanent, acum este posibil sa vinzi XP si iteme unde ai acces doar cu $$$$

    Cand am atras atentia staffului in privinta asta(nu am voie sa pun discutia privata de pe discord), ca o sa supere multi playeri m-ati luat rau peste picior... Uite ca iar am avut dreptate si nu imi place sa ma laud cu asa ceva

    Serverul acesta este mort si ingropat, nu mai are nici o sansa de supravietuire. A fost si este cel mai mare fail. La fel cum a fost si acum 2 ani cand a fost "lansat" oficial tot pe linkmania si inchis dupa 1 sapt, apoi respectivul a plecat pe comunitatea lui cu redirect de pe mu.linkmania.ro pe syteul lui.

    @Lancelot, @Kitte @41nd @Spike in momentul acesta eu unu nu fac deloc misto, dar decat sa stricati si mai tare faima Linkmaniei pe parte de gaming cu astfel de servere, mai bine puneti stop, analizati cu atentie situatia, ce servere de aici au un viitor si ce nu, opriti proiectul. In 10 zile urmeaza la lansare alt mare fail...

    • Upvote 3
    • Burn 1
  11. Just now, luthor said:

    nu are rost, o tentativa nereusita de a face niste bani, este doar parerea mea, daca era interes din partea lui, era online din primele ore de cand a dat drumul la "oficial"

    :))))))

  12. 2 minutes ago, DaVinci said:

    Sefule, unde pot sa iti mai trimit o suta de euro ca mai vreau 5 rr + un set , ca numai dau de tine ..

    Poti sa mii dai mie si cand o fi ii trimit si eu mai departe.

  13. 5 hours ago, ureqqe said:

    cel mai bashina server "scuzatii expresia lu' plangboy" .

    se spune ca omorau paianjenii in lorencia cu bocancu si luau spotul de sub pat .

    te-ai uitat recent la serveru tau? nu e nici macar jumate gata si tu anunti oficial? =))))))))))

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...