Jump to content

Margot

Inactive
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Margot

  1. 13 minutes ago, Papi said:

    Luni cel tarziu se va face publica lista jucatorii care au profitat de problema cu demonii si cate zile vor lua suspend.

    Mai multe detalii nu pot sa va dau, insa va asigur ca nu "s-a stricat" db-ul din cauza influxului de wcoin. Stim exact cate persoane s-au despagubit si cu cat s-au despagubit, iar 90% din ei au returnat wcoin-urile obtinute pe cale frauduloasa.

    Va rog sa va abtineti de la spam si insulte.

    De ce Luni si nu azi ( Duminica )? Cumva din cauza CS-ului, o intrebare simpla :)

    Ms

  2. 9 minutes ago, elfwtf said:

    lasa vrajeala si mai respectati regulamentu ca voi astea din scream si hh numa pe furat , inselat si sa dati jocu peste cap !! numa sa inselati oameni stiti !!

    Țarcurile care au intrarea la coordonatele 192 / 75 (Arena 2) ; 61/75 (Arena 1) vor fi disponibile DOAR pentru BK (twist și stab), MG (twist). Party în acest țarc este interzis.

  3. No warn.

    Scuze ca ma bag, dar acest Prajescu cauta numai vanatoare daca va uitati la ultimele 3 posturi ale lui. Stiu ca numai exista nefondata, dar cred ca este cazul ca acest individ sa faca o pauza deoarece nu merge pe calea buna.

    Mulțumesc 

  4. 21 minutes ago, mala said:

    Ma gandeam ca intelegi ce trebuie, dar se pare ca trebuie sa iti explic altfel.

     

    PE MINE NU MA INTERESEAZA PAREREA TA DESPRE MINE CA PERSOANA, CA OM, CA CE VREI TU.

    PE MINE MA INTERESEAZA PAREREA TA DE ADMIN,  SA ITI FACI TREABA PENTRU CE ESTI PUSA, DACA VREI, DACA NU VREI ASTEPT PE ALTCINEVA IN MASURA SA DECIDA.

    EU TI-AM SPUS CA NU MA INTERESEAZA PAREREA TA IN PRIMU RAND, LA SINGULAR, NU PAREREA VOASTRA.

    TU PE DE ALTA PARTE POTI SA IMI DORESTI BINELE, EU NU AM ZIS CA NU MI-L DORESTI SAU CA IMI DORESTI RAUL. EU AM SCRIS CA NU MA INTERESEAZA OPINIA TA.

    DAR MULTUMESC ACUM DACA TOT MI-AI LAMURIT ACEST LUCRU, SI EU ITI DORESC BINELE. 

     

    Sper ca m-am facut inteles de data aceasta.

    Relaxeaza-te, nu se va intampla nimic.. te agiti degeaba... Asculta la mine un mos batran :)

  5. 2 hours ago, Polestar said:

    200.gif#113

    Ce-am reusit sa inteleg din 'plangerea' ta: ai fost sa 'cauti spot', ai dat takeover pe char-ul Margot iar cei din party care erau online l-au scos din party ca sa aduca pe altcineva. Cumva imi vine greu sa inteleg care-i problema.

    Problema e ca omu baga legale si nu isi da seama de ce anume mai face. Nu a fost luat in guilda si acum cauta motive de vanatoare.

    Mersi.

  6. Eu te inteleg ca te-ai suparat ca nu a vrut HONEY sa te ia in guilda, dar asta nu inseamna ca trebuie sa vii sa cauti orice modalitatea sa vanezi. Margot are 400, doarce am iesit din party si i-am dat lui imAFK si tu vii si dai takeover? Serios prietene, lasa-te de joc, si iesi acasa!!!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...