Jump to content

FaosTT

Inactive
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FaosTT

  1. Acum 1 oră, GodOfSun a spus:

    Warn inclusiv pentru iubitu tau Honey , apropo , pentru fairplay ar trebui sa-mi dai atata timp cat PRINTUL ESTE LA 1 SECUNDA DUPA CE A REVENIT SERVERUL! Incerci sa induci in eroare si sa dai cat mai multe informatii eronate numai sa iau suspend ! bravo , dai dovada de nesimtire ! apropo , as dori si eu sa vad ca mi-ai dat 1 take cat am fost stationat la tine si ti l-am oprit sau ca am facut ceva acolo ? nu poti sa-mi dai nu ? pentru ca nu s-a intamplat nimic ! Eu am ramas pe spot pentru ca intrasem pe tw si dupa ce mi-a aratat Insane print am plecat cu dl-ul dar sm-u era de pe tw . Oricum astept decizia adminilor dar tare as dorii sa primesti pauza 2 zile pentru vanatoare , asta e deja nesimtire si lipsa totala de fairplay ;)

    Ar fi tare sa imi iau ss pe spotul meu cand tu esti ala care vii la take si stationezi  si eu fac vanatoare :) te sfatuiesc sa te opresti din postat si sa astepti decizia adminului o zi buna !

    • Downvote 1
  2. 1 oră în urmă, GodOfSun a spus:

    Eu eram de pe tw atunci , probabil era bug vizual ca am ramas , ti-am cerut printuri de pe Godrick prietene , e tot caracteru meu ala . Nu incerca sa faci pe prostu , cu toate ca-ti iese :) asta este vanatoare nesimtita , ati incercat 1 sapt sa ne luati fire nu ati putut si v-ati gandit sa faceti cumva sa-mi iau SS sau ce? ti-ar sta bine cu 2 zile pt vanatoare , marele Faost ce esti

    Tin sa te anunt ca spotul pe care tu stationezi il am de cel putin 2 luni . Nu sunt obligat sa iti dau printuri in privat si pot sa te postez cand vreau in termen de o saptamana ;) pt toti cei neimplicati warn  , multumesc ! 

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  3. Acum 2 minute, Tusken a spus:

    Daca tu crezi ca amenintarile tale ma impresioneaza....tin sa te anunt ca te obosesti degeaba.  Nu vad relevanta altor plangeri ( chiar daca e doar una si chiar daca acolo am avut dreptate ) cu aceasta plangere.

    Asa cum alti jucatori pot face reevaluare linistiti, cred ca ai putea sa o faci si tu.

    Repet...amenintarile tale ma lasa RECE (nu astea de pe forum, stii tu care)

    Asteapta decizia unui coleg.

    Prietene de ce sa fac reevaluare? ca tu esti incapabil sa evaluezi o plangere ? unde nu te pricepi nu te baga ! Multumesc

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...