Jump to content

Jardell19

Inactive
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jardell19

  1. Tu de ce nu folosesti track /warp pe coordonate in tarc . Ce cautai tu in arena1 la intrare raspunde la intrebarea asta si iti dai seama cat de mult doare prostia din ziua de azi .Aveai de dat telefoane de trezire ?

    Si inca ceva de ca moderatori se uita pe posturi si nu sanctioneaza pe FREE pentru postul de la Guild ca daca era altcineva avea 4 puncte warn sau calculul pana cand sa nu mai poti posta !

    Actiunile lui @Terminus pe GM sunt una si contul de forum @Fr33LaNc3 este altceva. Cand unul greseste nu il implica automat si pe celalalt. Cum sa spui asa ceva adica daca devenim GM putem abuza regulamentul de pe caracterul de joc ca oricum nu ne pierdem GM :)) cum vine asta , chiar nu ma asteptam la raspunsul asta mai ales din partea da @Kitte . Hai sa iti mai dau un citat tot de tine dat sa vedem daca se bat cap in cap 

    "Ideea topicului era ca ar trebui sa se sustinem, sa fim mereu o echipa.

    scoteti-va din cap ca mai sunteti jucatori. Esti admin.Kitte"

  2. De cand si pana cand isi permit admini sa intervina pe skype asuprea unui coleg ??? Cum vine asta admini negociaza pe skype de acum posturile in care se simt cu musca pe caciula mai ales ca acel individ miserable stia ca nu poate fii depistat dupa ip stia cum poate sa incalce regulmentul fara sa fie tras la raspundere .2 la mana warn pentru post pe youtube acum reactionati si aici DEMITEREA LUI FREE posteaza si numele persoanei macar daca punea in paint sa stearga numele nu trebuie ca toata lumea sa ii afle skype pana la urma este ceva personal nu ??? Si 3 la mana free poate le spui colegilor tai ca ai cerut pk arena "hai care vrea sa ma mai bata dupa ce ai facut razia " nu ti-a dat nimeni pk in arena in timpul razie .De ce nu ai facut post sa vorbim si noi cei implicati iti era frica ca poate avem dovezi si nu am fii primit ss?

     

    P.S. Vanatoare/Fariplay

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  3. Hai sa nu ne mai rupem tastaturile pe aici ca e inutil pentru ca se ascunde tot aici de la cine e miserable pana la greselile pe care le fac ei .Va zic eu cum sa sta treaba cu miserable e cineva care stie ca ip inafara de RDS nu se poate afla si partea si mai trista e ca dupa 20 de minute lui Sadi Nenea Adelle mai era cineva parca un rf nu imi aduc amintele numele apare un caracter non rr care mi  a inceput sa mi se adreseze in diferite moduri .Am facut plangere unde sunt 49 de poze si mi se raspunde cu "s-a raspuns aici si aici "gen oricum am citit 2 poze nu pe toate ca nu are rost stim cine  e ii stergem contul si el is face altu ca ban pe ip nu ii putem da nu are net de la RDS .

    • Upvote 2
  4. uite @Odyzzeus 

    Nerespectarea regulamentului secţiuniiOfftopic sau nerespectarea regulamentului secţiunii (R.P. regula 6)

     

     Am reținut acest avertisment

    Trebuie să reții acest avertisment înainte de a posta din nou

     

       Caterinca in Tramvai:))


    Alex86

    Avertisment emis de Alex86

    2 ore în urmă


    Penalitate

     

    • A oferit 1 puncte ce expiră 05.02.2016 11:39

    Notă pentru membru

     

     

      Warn pentru ca am incercat sa fac ceva sa ne distram si noi sa nu mai fie asa mare cearta , cum sa inteleg asta unde ma vede imi da warn domnul @Alex86 peste tot unde ma vede cum ar trebui sa reactionez acum ? Sincer 

    • Upvote 4
    • Downvote 1
  5. @oick daca consideri ca merit warn+topic inchis le accept fara nici o problema fara nici o suparare , O singura data am fost suparat cand am luat warn pe nedrept de la X in rest toate warn si posturile mi le asum.Nu e un topic cu reclamatii la adresa lui X este la adresa tuturor care calcati stramb si va acoperiti intre voi!

     

    PS: Rivalitatile duse la extrem strica 'gameplayul', nu adminii, nu bugurile.  Unii din adminii sunt jucatorii care duc rivalitatile la extrem toti suntem de vina aici de la A...Z!

    • Upvote 2
  6. Oameni ca tine sunt problema mea care nu dau importanta si se cred peste toti si toate tu esti @Dumnezeu pentru mine esti un nimic atata timp cat nu vrei sa respecti si sa ii intelegi si pe restu jucatorilor despre voi este vorba aici care nu lasati aceasta comunitate progreseze si o trageti in jos .Postul asta e pentru si la adresa voastra . Cum au mai spus si colegi mei o sa va lasam sa va jucati singuri sa vedem atunci ce o sa faceti vanatoare intre voi:))?

     

     

     

    • Upvote 2
  7. @Dumnezeu sunt atatea topicuri deschide in care se specifica buguri sau incorecti din joc nu poti compara in primul rand WebZen care e creatorul si dezvoltatorul jocului cu comunitatea LinkMania e ca si cum ai spune ca  " In Dota2 nu exista diferenta de normal Games si Rank (este o aluzie asta mi-a venit in cap acum , pentru cine joaca sau a jucat Dota2 intelege) in fine nu asta era important , ceea ce este defapt important este ca sunt multe topicuri care sunt deschise sau pm intre jucatori si admini in care se dau exemple niste buguri si nu s-au luat masuri . Nu e nimeni aici care sufera dupa moderator eu nu vad diferenta dintre Admin si Jucator pentru mine nu exista atat timp cat tine de Respect din partea lor nu exista .Cred ca toti de pe server il mai stim pe X ca e admin sau pe Y si eu cunosc pe X sau pe Y care e admin dar niciodata nu l-am considerat admin ci prieten sau amic sunt oameni care m-au ajutat si indrumat in acest joc si Vreau sa le Multumesc pe aceasta cale .Toti Gresim suntem oameni nu este asta problema dar nu trebuie repetate iar si iar .Si apropo din tot ce ai scris mai sus tu esti singurul disperat de aici pentru ca nu intelegi cuvantul COMUNITATE in fine asta e a alta poveste . 

     

    P.S Masoarati cuvintele inainte sa o faca altcineva !

    • Upvote 2
  8. Atat stiti sa spuneti de ce nu te implici si cand te implici sariti cu warnuri sau daca postezi in alta parte aveti ochii inchisi in locul tau plecam capul jos si nu mai spuneam nimic incercam sa imi dau seama unde se greseste mai ales ca vad ca este EX-Staff ! Si postez aici trag un semnal de alarma la adresa tuturor sa iti fac un calcul din 200 de caractere in joc sunt 50 de playeri noi plecam in jur de 10-15 de aici te las sa faci tu inmultirea :))

    • Upvote 3
  9.       Buna ziua comunitate, azi am inteles ca nu se poate sa te bati cu morile de vant si nu se merita si am dechis sa ma las de comunitate alaturi de mai multi playeri vechi sau noi pentru abuzul de reguli care se face aici, am impresia(sigur e asa) ca pentru unii e fara reguli iar pentru restu se aplica regulile (taiem si spanzuram).Nu inteleg de ce trebuie sa ajungem aici pentru a putea face niste schimbari , trebuie sa ne certam si sa ne batem pe forum cand MU este vorba despre o bataie in joc si nu pe forum! Unii din admini moderatori manageri am impresia ca sunt mai mult jucatori decat functia pe care au si nu invers cum ar trebui RESPECT pentru cei care isi fac functia voluntara exact asa cum trebuie iei chiar merita RESPECTUL nostru si noi nu il acordam pentru ca sunt si acele buline negre si din cauza lor ei nu primesc ceea ce li se cuvine .Am intalnit si persoane ok in joc: BELLEE33 DreamBoy Rede HoriaBk HoriaSm Mgart Lockdawn Wolo Rolex Uranianul Idontcare Gyuri Ciob Cioby Dogaj Dilo Martianul Smile Leutz666 Dyla Aton YesYdo ZeroScream Tandarache Georgia Deisy Blaster Anoholic CIPO WAR Gexy Dice Timeea Lazu  si multi multi alti care nu imi vin acum in minte dar le as vrea sa le multumesc pentru momentele funny RESPECT de la mine il aveti , precum si admini super ok care isi fac treaba SirGexy Damian Defiance Warspirit Jully Diamond AngeL Kitte etc . 

     

     

     

        O intrebare de ce nu incercati sa schimbati ceva la comunitate sa le fie bine si la playeri si la admini sa se respecte intre ei sa nu mai fie atatea certuri si scandaluri pe forum ?De ce nu luati atitudine in privinta asta asteptati sa se greseasca si apoi actionati nu asa se face, se ia atitudine din inainte sa se intample un DEZASTRU ! Sunteti multi admini incercati sa vorbiti liber cu jucatori sa le explicati regulile sa intrati mai mult pe joc cei care nu sunt activi sa vorbiti cu ei sa va apropiati mai mult de ei ca pana la urma NOI FACEM COMUNITATE !

     

    P.S. Sunt atatea buguri in joc , daca toti am dona 3 euro pentru a face ceva in privinta servarului si a tehnicianul nu cred ca s-ar impotrivi multi la ideea asta ca pana la urma e tot pentru ei se face tot pe ei incearca sa ii ajute sa rezolve bugurile si toate chestile din joc !Daca vreti sa fie bine nu mai inchideti ochii! Multumesc !

    • Upvote 11
  10. Multumesc pentru raspuns @Alex86! Daca ai fi raspuns din prima asa nu s-ar fi ajuns pana aici sa vada toata lumea moartea caprioarei in 3 parti aici nu te costa nici mai mult nici mai putin de 1 minut sa raspunzi asa ca pana la urma asta iti e meseria de asta esti moderator sa explici jucatorilor cand gresesc si cu ce au gresit toti de aici putem citi regulamentul si il putem intelege cum vrem noi dar cand imi explici corect am sa stiu sa nu mai fac greseala asta .Era perfect raspunsul asta ai fi lasat un loc de buna ziua si un respect din partea mea mare dar asa am sa imi indrum locul de buna ziua si respuctul pentru persoanele care m-au facut sa inteleg unde gresesc @AngeL si @Kitte va multumesc pentru intelegere ! Va doresc o zi buna si un an nou fericit si cu cat mai multe reusite in noul an care vine !

  11. Nu ai inteles nimic si nu vrei sa intelegi .Nu am de ce sa incetez cu niste afirmatii clare  mie mi-ai inchis postul instant fara sa ma intrebi daca mai am si alte poze cine stie de unde sarea poza cu spotul fara camera pe cand pe dKny l-ai asteptat nici mai mult nici mai putin de 1 saptamana .Am deschis alt post si la fel la inchis cu avertismentul de warn de riguare .In pm ala nu ai fost in stare sa imi explici de ce am inteles ca nu e voie dar " de ce " e intrebare nu poti sa te joci sau sa faci ceva sa sa stii cum functioneaza lucrul respectiv Nu?Eu vreau sa imi raspunzi de ce lui Dkny evian sau biggie le-ai acordat timp sa vezi poate au alte poze si mi-e nu ?asta e intrebarea .Nu am afirmat in nici o fraza ca ai legatura cu tandarache :)) asta de unde ai inventato afirmatie nefondata ai facut tu acum , pentru ca nu ai cum sa ai vreo legatura il cunosc pe cel care il detine pe tandarache daca vezi a postat dupa mine in postul http://www.linkmania.ro/topic/491834-pk-pe-spot-vanatoare-tandarache/.

    Si nu tu a fost cel care mi-a explicat de ce nu ai voie cu poze 3d a fost @Kitte careia ii multumesc pentru timpul acordat si ca a avut binevointa sa imi explice de ce nu e ok !

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...