Jump to content

Collision

Forumist
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Collision

  1. 2 hours ago, Dodi- said:

    Dacă i-ați dat lu Gunit ss era normal sa va prindă și pe voi .. nu zic ca toți ca sa mai întâmplat sa fie și cineva nevinovat dar cineva a făcut ceva de sa ajuns aici și într-un fel foarte bine ma bucur mult , îmi pare rău de cei care iau Iara din cauza la conexiune sau prostii ..

    p.s E cald afara ?:))

    Intrebarea asta ar trebui sa ti-o mai pui tu , fiindca ai facut paduchi de cand stai in casa.

     

    @beats raspund cum vrea, cand vrea, cat vreau. Nu exista nici o dovada clara ca am folosit ceva, sa arate antihacku/logo ce vrea el , nu vorbele unui copil de 22 de ani.

  2. 2 minutes ago, sexezSTAR said:

    n am treaba cu nimeni dar nu ti se pare aiurea sa dai permanent la o gramada de oameni fara dovezi concrete? nu vedeti ca s-a dus serverul dupa 5 luni cand el tinea cate 2 3 ani buni? 

    Noi suntem de vina ca jucam si ca le facem pe plac. Le-am permis cam multe si au prins glas toti. Si acum cu donatiile, deja Haifish are si el de`o iesire :). Cica season x

  3. 13 hours ago, Kitte said:

    Nu imi amintesc vreodata un Leader al Tehnicienilor (sub multiplele lui forme de-a lungul Linkmaniei) sa fi venit cu dovezi cu privire la banurile de hack aplicate. 

    Iar limbajul si atitudinea folosite nu o sa va duca aliati. 

     

    Eu am status away de pe 14 Ianuarie. Nu va mai flatati ca sunteti asa de mari vedete ca cineva se straduieste sa va ignore. 

    Leaderul tehnicienilor daca spune maine " Kitte foloseste hack " asa e? Incetati odata cu aberatiile astea de doi lei? , aici e japca pe fata, ori ai dovada ori nu ai. In momentul de fata nu exista dovada, la voi e simpla treaba, trebuie sa ramaneti voi "manageri" si leaderul suprem pe srv si atunci o sa va treziti ca furati curent cu toti. Dar o sa vedeti ca in viitorul apropiat o sa ramaneti voi.

  4. 4 hours ago, Glonts said:

     

    in legatura cu acest topic mi se apre totusi cam mare pedeapsa inteleg ca am gresit dar totusi 14 zile este cam mult pentru ceea ce am facut , nu este nici o modalitate sa mi se reduca din pedeapsa ? si sper totusi sa nu primesc un raspuns idiot care pretinde iteligenta ca acesta

     

    Te dai mare , dar la sfarsit tot tu plangi. Jalnic de om esti si vei ramane :))))

     

    Eu zic ca merita 99 direct caracterul GLonts 

  5. Neata,

    7:46:36 ( prima poza de afk ) 7:50:39 ( a doua poza de afk ) asta-i regula ta? Tu faci regurile pe linkmania? Tu ai dreptul sa intrebi cu a  f C ? 

     

    @Kitte  cat mai suportam vanatoarea si bataia de joc din partea lor?

    Un exemplu clar , pe spot este caracterul dauPORNO , iar el intreaba daupomo? E corect 

    Screen(01_09-00_04)-0001.jpg

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...