Jump to content

WarSpirit

LinkManiac
  • Posts

    857
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by WarSpirit

  1. Nu trebuie să fim răutăcioși. Gândește-te logic, dacă ție ți se înapoiază seal-ul pierdut în urma unui suspend, automat vor vrea toți care iau suspend și au seal, se creează un precedent. Cred că nici nu se pune problema că ar exista alte motive la mijloc decât cele specificate de mine sau colegii mei mai sus.

    #Ca să vezi că există bună voință din partea noastră, îți voi compensa eu cu o sumă modică, 500 WC, în spiritul sărbătorilor. Te rog ca pe viitor să ai mai multă grijă unde lași afk, în principiu tu ești singurul vinovat că ți-ai pierdut seal-ul lăsând afk în țark BK.

    • Upvote 3
    • Downvote 1
  2. Salut,

    De azi vă puteți înscrie la Duelul Titanilor.

    • Perioada de înscriere: Azi, mâine și miercuri
    • Perioada de ținere a duelurilor: Joi, Vineri și Sâmbătă
    • Perioada de anunțare câștigătorilor: Duminică

    Premii:

    1. Loc - 2 JOE + 10 Harmony + 7 puncte Hard
    2. Loc - 1 JOE + 1JON + 5 Harmony + 5 puncte Hard
    3. Loc - 1JON + 1 JOL + JOC+ 3 Harmony 3 puncte Hard

    - Toți jucătorii înscriși primesc automat un JWL of LUCK sau Curse (la alegere).

     

  3. 17 minutes ago, 41nd said:

    Pe de-o parte adminii noștri sunt suficient de maturi să treacă peste micile înțepături și de-asta nu pedepsesc atacurile directe împotriva lor pentru că mnah.. n-ai timp să te pui cu mintea prostuțului..

    Pe de altă parte dacă eu observ un atac (nejustificat, obscen) împotriva unui voluntar din staff.. sănătate și respectivul își caută permanent un alt loc pentru distracție mai potrivită vârstei și educației sale.

    @41nd, acel presupus limbaj de care se speculează că ar fi fost la adresa mea este dintr-un video destul de cunoscut pe Youtube, m-am uitat expre să văd, și am ajuns la concluzia că jucătorul în cauză a vrut să facă o glumă (nesărată, ce-i drept) pe ally. De asta nu a primit mai mult de 5 zile jucătorul cu princina, s-a considerat doar limbaj deplasant într-un cadru restrâns, nu limbaj la adresa unui admin. Sper că anumiți jucători sunt lămuriți, eu, WRSPIRIT NU m-am simțit nici într-un fel jignit ! Mai ales că @luk câștigase acel event, nu avea ce să-mi reproșeze sau să îi reproșez. Conduita jucătorului în event a fost una exemplară.

     

     

    • Upvote 1
  4. Eu nu văd o discuție care se îndreaptă spre calea bună.

    Discuția asta trebuia să ruleze așa:

    1. Jucătorul are o problemă sau o nelămurire - o postează aici.

    2. Staff-ul triază și analizează fiecare problemă sau nelămurire + răspunde să vadă toți userii/jucătorii.

    Ce rezolvăm că ne scoatem ochii unii la alții? Nimic ! Mai mult, îngreunează foarte mult colaborarea între ambele părți. Să nu uităm, Staff-ul este pus pentru a ajuta și a acționa corect și imparțial (fie că nu place uneori). Jucătorii n-ar trebui să reactioneze subiectiv.. Cu ceartă și reproșuri nu se ajunge nicăieri..

  5. Începând cu data de 22.Dec vom relua Duelul Titanilor  ediție dedicată celor cu 35 - 40 RR-uri. Știu că nu am nici o scuză față de voi că nu am mai continuat eventul, vă rog să-mi iertați ”delăsarea”, am încercat să mă mențin pe linie de plutire în echipa de GM. Acum că sunt mai liber vreau să dedic puțin din timpul meu și jucătorilor care doresc să participe la un event de tip PVP. Am multe în plan, sper să țin și o ediție bonus dedicată sărbătorilor. Ș-așa este iarnă și evităm să nu ieșim așa des pe afară.

     

  6. On 08.12.2015 at 3:16 PM, Burebista said:

    PK / Phono - dupa 5 kills care iti schimba statusul sa nu mai poti da kill la alti playeri. De asemenea "ar putea fii pedepsit" phono status cu experience mai mic  , poate si durata mai mare la phono.

    Nu, este exagerat, de ce s-au chinuit băieții să facă full și să-și upgradeze itemele, să le restricționăm noi plăcerea de a se impune? Este perfect cum este, fiecare își asumă acțiunea faptelor sale. Gândește un pic din perspectiva jucătorului care își curăță un spot după preluare, ți-ar place să dureze mult durata de scădere a stage-ului sau status-ului? Cred că nu. 

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  7. Bună,

    După o pauză de la acest event, m-am decis că îi voi da drumul iar. Voi reveni cu un update și cum vă puteți înscrie. Sper să fie interesul cât mai ridicat, pe măsura RR-urilor Dumneavoastră.

  8. 44 minutes ago, ZzzBuuum said:

    Daca tehnicul are atata treaba si nu poate reintroduce comanda de /pkclear

    S-a mai discutat despre acest aspect, din câte mi-amintesc, s-a ajuns la concluzia că este bine așa. Sunt soluții opționale pentru a curăța un spot după preluare:

    1. Chemi un caracter mai mare să-ți curățe spotul după preluare
    2. Dai pk pe rând jucătorilor preluați
    3. Chemi un admin să mute caracterele preluate.

    Știu că există și anumite riscuri, de aceea eu nu sunt împotriva introducerii /pkclear. 

    48 minutes ago, ZzzBuuum said:

    Daca tehnicul are atata treaba si nu poate reintroduce comanda de /pkclear, macar o linie in regulament ar putea fi introdusa ... ceva de genul : "Daca persoana care este phono pe spot primeste pk si are preluare ... cel care da pk este pasibil de suspend" sau ... "In situatia in care pe un spot se afla 1 singur caracter phono ... nu aveti dreptul de a da pk fara preluare, alminteri sunteti pasibili de suspend pentru pk pe spot" . 

    Nici nu se pune problema, odată ce nu există schimbare de stage, nu este pk. 

    • Upvote 1
  9. Și eu sunt de părere că ar îngreuna mult comunicarea sau colaborarea între jucător - admin. Eu intru pe un caracter micuț când îmi pregătesc challenge-urile. Când am fost recrutați, @Kitte s-a ocupat personal de ”educarea” noastră și a conduitei noastre. Deși poate la unii vă vine greu să credeți, nici un coleg nu și-ar permite să facă favoruri, indiferent de guilda unde își are caracterul de joc. Eu încă de când am dobândit această funcție, am delimitat clar, prioritățile GM-ului, acestea fiind corectitudinea și imparțialitate. 

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...