Jump to content

dInUmbR@

Forumist
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dInUmbR@

  1. +

     

    Suspendul tau n-are nici cea mai mica legatura cu al lui Motanul, nu te mai baga in seama. Ai o reclamatie, deschide topic despre problema ta

    Dar ca sa te scutesc de efort, cat timp vorbesti asa de oameni ca vRazvan care au facut enorm de multe pentru comunitatea asta si mai faci si pe desteptul cum ar trebui tu sa darami forumului nu ar trebui sa mai iti ofensam senimentele cu convituirea si sa te duci pe un forum unde sa te simti apreciat. 

     

    Va doresc o seara placuta.

    iisuse. ochii mei. fata comunitatii. managerul. iisuse.

     

    ma, legatura poate(?) nu are dar au fost acordate in acelasi timp de catre aceeasi persoana. nu stiu de unde ai scos-o pe asta cu daramantul forumului cu 12 utilizatori (a, stai, m-am prins. n-ai inteles gluma). in rest sincer n-am inteles ce-ai vrut sa spui. adu-mi doua argumente competente si scuteste-ma de SJW attitude, sau, lasa un alt om sa-ti faca treaba.

    o seara placuta.

    @Lancelot @41nd

    n-am functie de edit. realizezi tu unde ti-am raspuns.

  2. 15 minutes ago, The Wizard said:

    Aici nu sunt de acord. In GTA SA iei curve in masina si le si platesti, in GTA 5 iti fac lap dance. Sigur nu e family friendly, dar sunt pe LM. Si ca sa vezi toti aia de 12 ani joaca GTA (el fiind +18)...

    La stiri vad tot felul de stiri cu morti, atacuri, teroristi, etc. Deci nu e comunitate family friendly.

    Mai mult ca sigur nu te uiti la reviewurile lui aind. Aici ii taie capul cu toporul (pe langa celelalte omoruri) - http://www.linkmania.ro/topic/505210-wolfenstein-ii-the-new-colossus/?do=findComment&comment=7513757

     

    Si in general, net-ul nu e family friendly. Daca ai copii************************************************************************************************************************ care stau pe net oricand pot scrie pe google orice si e vina ta ca parinte daca au acces la orice pe net.

     

    Deci daca vreti comunitate family friendly blocati sectiunile pe varste, inregistrare cu buletinul sau cu permisiune de la parinte daca n-au 14 ani.

    GTA +18, MU +13, CS +18, etc., Stiri +18, Muzica Rap +18

     

    Concluzii:

    - nu poti pretinde family friendly cand jumatate din continut, sau mai mult e pentru +18.

    - reguli clare si unitare pe tot forumul.

    - manelele de la dedicatii din setiunea gta n-au ce cauta pe un forum fie el family friendly sau motan friendly.

    nu-ti pot da upvote ca n-am optiunea, ca si guest.

    pe langa ce-a spus wiz mai pot adauga ca in cazul motanului cat si in al meu postarile de pe comunitatea family friendly(nu sunt convins ca intelegi termenul, dar e ok, nu toti suntem perfecti) din cadrul sectiunii de spam a jocului Mu Online, joc care nu face parte din categoria mentionata mai sus, fapt notat si pe siteul oficial, au fost "vazute" si de alti manageri online la vremea respectiva. dupa cum poti vedea chiar convorbirea mea era cu @Lancelot. Lancelot care n-a considerat de cuviinta sa aplice nici un fel de sanctiune asupra vreunuia dintre ele. daca aveti diferente de opinie asupra regulamentului care n-a fost STRICT incalcat sunt sigur ca le puteti rezolva la telefon. nu vad de ce 2 dintre userii comunitatii trebuie sa sufere din aceasta pricina.

    deasemenea, inteleg si punctul tau de vedere si cum nu-ti convine ca cineva sa-l vorbeasca de rau pe unul dintre oamenii care ti-au fost mai...cum s-o spunem... "apropiati"; obiectiv uitandu-ne la lucruri discutia noastra nu te privea, doar ai decis sa te bagi in seama. n-ai idee in ce relatii am fost/sunt cu cei mentionati in postul meu si prin urmare ma indoiesc ca poti trage concluzia pe care ai decis s-o tragi. sunt alte sectiuni ale forumului care au mai multa nevoie de managementul tau, spre exemplu, stirile unde o pustoaica de 18 ani nu reuseste sa apese nici copy paste.

    cand ai timp aprobai si romanul motanului.

    TIL: - nu intelegi termentul de family friendly care oricum nu exista la toate sectiunile forumului.

           - regulile nu au fost strict incalcate.

           - esti subiectiva in decizii.

     

    ne-ai dat suspend la pachet, raspundem tot la pachet, n-are rost sa facem topicuri separate, nu?

  3. pai, doamna mea, nici Constantinescu nu prea mi-a placut si inca nu mi-a intrat *insert some sort of SPP* in casa, nu stiu.

    deasemenea, conturile "clona" sunt necesare pentru a putea tasta o plangere in legatura cu deciziile dumneavoastra.

    pentru discutii personale putem folosi PM. e prea multi copi copiii aici

     

  4. daca e cu copiii e cu copii bine ca nu e cu copi. sper ca al tau nu e home schooled, for his own good. am facut aceeasi plangere pe privat superiorilor tai. nu cred ca e ok sa banezi 33% din utilizatorii forumul. 

    @i sin

    1 minute ago, dInUmbR@ said:

    daca e cu copiii e cu copii bine ca nu e cu copi. sper ca al tau nu e home schooled, for his own good. am facut aceeasi plangere pe privat superiorilor tai. nu cred ca e ok sa banezi 33% din utilizatorii forumului*. 

    @i sin

     

  5. HYON HELM

    HYON SWORD x2


    ANUBYS HELM

    ANUBYS ARMOR

    ANUBYS GLOVES

    -------------------------


    CHARMER PANTS

    EPLATE ARMOR/PENDANT

    VICIOUS ARMOR

    GYWEN SET COMPLET

    BROYS GLOVES

    APOLLO ARMOR + STAFF

    KANTANA RING

     

    CHARMER BOOTS + LK

    dau pe wcoin/aripi lvl 2 lk ignore (elf, rf, mg)

    ce alte anciente cautati scrieti aici.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...