Jump to content

Cozo

LinkManiac
  • Posts

    552
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cozo

  1. Prada - maestrul minimalismului. Classic, trendy si stylish sunt cele trei cuvinte-cheie care definesc stilul Prada. Daca iti place sa apartii timpului tau prin a fi la curent cu noile tendinte, fara insa a atrage prea mult atentia asupra ta, Prada este pentru tine. Unul dintre avantajele creatiilor sale este ca nu se adreseaza cu limita de varsta sau statut social, gasind intotdeauna modalitati de a le reuni: putine culori contrastante, design minimalist, texturi simple si materiale dintre cele mai bune.

    12345.jpg

  2. Castelul Sant'Angelo (Castelul Îngerilor) (în italiană Castel Sant’Angelo sau Mausoleo di Adriano; în germană Engelsburg) din Roma a fost inițial conceput ca mausoleu pentru împăratul Hadrian (76–138) și urmașii lui, ulterior a fost modificat în castel de papi.

     

    Cuprins

    Construirea lui a început în ultima perioadă de domnie a împăratului roman Hadrian sub conducerea arhitectului Demetrianus, și a fost terminat în anul 139 în timpul lui Antoninus Pius. Edificiul era cunoscut în antichitate ca mormântul lui Hadrian, iar azi este numit Muzeul Hadrian, un templu a lui Hadrian de pe „Piazza di Pietra”. În mausoleu se află mormintele:

    Mausoleul are formă circulară cu o înălțime de 20 m și cu un diametru de 64 m. El este construit din peperin o rocă vulcanică (tuf bazaltic) și opus caementitium (beton roman) acoperit cu travertin (un calcar din Tivoli) și un soclu dreptunghiular cu laturile de 84 – 89 m și înalt de 10–15 m acoperit cu marmură. Partea superioară a construcției avea probabil o grădină cu pini (Cupressus). In centru era probabil un templu mic rotund. Pe vârf era quadriga (carul de luptă tras de patru cai) pe care era Hadrian reprezentat ca zeul soarelui. In centru se afla cavoul lui Hadrian cu inscripția:

    ANIMULA VAGULA BLANDULA
    HOSPES COMESQUE CORPORIS
    QUAE NUNC ABIBIS
    IN LOCA PALLIDULA RIGIDA NUDULA
    NEC UT SOLES DABIS IOCAS.

    12345.jpg

  3. Gianfranco Ferre - maestrul liniilor simple. Toate creatiile sale sunt neoficial elegante, si astfel, exceptionale in lumea modei. El se aliniaza impotriva marilor fashion trenduri, iar creatiile sale reprezinta in mare parte o simbioza a culturilor de Est si Vest, caracteristicile principale fiind designul relaxat si formele echilibrate, usor de purtat.

    index.png

  4. Victoria's Secret - maestrul lenjeriei intime. Secrete ca ale Victoriei fac o femeie sa zambeasca ori de cate ori se priveste in oglinda, sumar imbracata, si fac un barbat sa zambeasca gandindu-se la acea femeie. Mult timp Victoria's Secret s-a orientat spre piese de lenjerie intima sau costume de baie si accesorii pentru femei, dar, mai nou, activitatea sa vizeaza si cerintele reprezentantilor sexului tare in materie de lenjerie intima. Brandul este arhicunoscut atat ca semnatar al unor produse high-quality, cat si pentru prezentarile fastuoase in care cateva dintre cele mai frumoase femei din lume garanteaza calitatea acestor produse.

    images.jpg

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...