Jump to content

claud1u

LinkManiac
  • Posts

    431
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by claud1u

  1. 19 minutes ago, Redutz Jr. said:

    p.s2: un s2 ar fi mult mai indicat decât SF-urile ce le încercați voi care pun o pata neagră pe toată comunitatea și pe ce s-a construit in ultima perioada .

    Iti las un quote din ce a spus @41nd mai demult:   ''Pentru noi a fost cea mai bună alegere''

    Deci, S2/S6 nu cred ca vom mai vedea aici.

     

  2. 1 hour ago, RaSe said:

    eu unul recunosc, nu stiu programare

    Si totusi esti Tehnician MU. 

    Nici eu nu stiu programare, crezi ca am vreo sansa sa devin si eu Tehnician MU ?  Imi place rau cum arata culoarea aia albastra la nume, frumoasa rau. Ajut si eu cum pot..intru pe server,testez dropul ..vin cu feedback etc.

     

    1 hour ago, RaSe said:

    nu m-am laudat niciodata ca as sti sa configurez un server de mu si nici nu as prelua vreodata un server de mu daca nu stiu cu ce se mananca

    Si totusi esti Tehnician MU.   

     

    1 hour ago, RaSe said:

    toti cei care suntem aici incercam sa facem ceva ca aceasta comunitate sa mearga, din timpul liber, dupa job, dupa necazuri, etc

    Daca sti ca nu te pricepi sau nu ai timpul necesar la dispozitie, mai bine nu faci deloc si lasi loc la altii, care poate au mai mult timp la dispozitie si chiar stiu ce fac.  In cazul asta iti '''patezi'' singur numele,  si nici playerii nu ii ajuti

     

    1 hour ago, RaSe said:

    incercam sa recreem un server care sa fie acceptabil si jucabil, nu am promis ca va fi facut repede sau maine

    Pana nu se fac modificari in staf, nu va fi el gata nici in 2018 ..

     

    Apropo.. Sa faci un S12 e mult mai greu decat un S6[sau poate sunt eu mai prost si chiar nu inteleg nimic din mu si e invers].  Inca nu pot sa inteleg cum de a fost facuta aceasta decizie, cand tu stii ca ai avut probleme cu Tehnicienii de MU pe db'urile anterioare.(aici ma refer la cei care au decis asa. Infine, sper sa se rezolve problema/problemele pana la urma).

     

     

    • LinkMania 1
  3. 1 minute ago, Fr33LaNc3 said:

    Tocmai de asta nu prea vreau sa cresc expul acum, pt ca nu v-om putea observa cat de balansat e fiecare caracter im raport cu altul cand e la 'exp farm', cat despre exp, el e mic, stiu

    Poti schimba xp'ul treptat, Pui medium xp catea zile pana fac baietii 3-4rr , dupa care il pui LOW cateva zile inapoi. In asa fel vor putea testa balance'ul  cand este low xp, vor putea sa ''descopere'' si acest s12 mai bine..iar dupaia cand il faci medium xp pana la sa zicem 10rr se duc iar la crescut si tot asa...

     

    Sa fie numai low xp pana la sfarsit, nu stiu ce sa zic. Depinde doar de cati vor fii pe server.

  4. 13 minutes ago, Fr33LaNc3 said:

    Stiu, la inceput DUREAZA sa faci level, dar e doar la inceput, cu cat 'se creste harta' cu atat si exp-ul devine din ce in ce mai 'usor de dobandit'. Deasemenea de la lvl 50 incepeti sa aveti acces in BC-uri, DS-uri etc (in care ar trebui sa rezistati intr-un party cu EE destul de usor).

    Doar la inceput ? Pana cand faci full stat cat o sa dureze ? Luni intregi mai mult ca sigur. Nu stiu cati o sa joace atat timp pe beta[asta doar daca nu sunt acum 1000 online, atunci poate o sa joace lumea]

    Inteleg ceea ce vrei sa faci, sa nu fie aceasi greseala ca celelalte dburi si faceti tot exact cum va fii si pe oficial dar e mai greu asa. Dropurile si buguri(minore) se pot rezolva imediat, nu ar fii o problema. Sa fie balance la caractere, pe aia trebuie sa va axati cel mai mult.

     

    Bafta cu serverul..sa fie intr-un ceas bun.

  5. 24 minutes ago, Alexyno said:

    de la s6 la s12 e diferenta maaaare.  eu sper sa fie cat mai repede :peace:

    Cred ca majoritatea de aici isi doresc sa fie cat mai repede gata, dar nu se poate. Si decat sa se repete faza cu S6(cu totii stim cum a fost) mai bine cu deschidere oficiala mai ''intarziata''.

  6. 26 minutes ago, luk said:

    Si daca nu facem asta inseamna ca suntem prosti, nu?

    Daca nu faceti asta nu inseamna ca sunteti prosti, ci ca mergeti la risc. ori o sa fie ceva fain ori un fail (daca inca vreti sa il faceti nonRR)

    26 minutes ago, luk said:

    Inceteaza prin a-ti exprima parerile ca si cum doar a ta conteaza.

    Pai si vrei sa zici ca nu am avut dreptate cu ce am zis mai sus ? beta era terminat deja, sa zicem ca il mai tineati pana la sfarsit de septembrie su dupaia era gata.

  7. 2 hours ago, Alexyno said:

    @41nd se mai aude ceva de " 'nainteee Maaars !!! " ? :D  Cand dam startul ? 

    Esti nerabdator sa joci pe beta xD ? Daca sunt inteligenti, asteapta sa vada daca au ''rivalii'' succes cu serverul nonRR, dupaia decid si ei cum vor sa il faca(cu sau fara rr).

     

    Pacat totusi, puteau sa inceapa oficial acum S6(mult mai usor de realizat) si aveam si noi ce ne juca.

     

  8. 19 hours ago, Fr33LaNc3 said:

    Se va incerca cel mai probabil echilibrarea caracterelor in asa fel incat sa conteze fiecare clasa in PvP (si prin asta nu ma refer ca Elful si/sau SM sa conteze pentru BUFF).

    ooo daa..ma bucur ca dupa ~3ani ati descoperit si voi care era principala problema pe S6 (si desii erau facute N topicuri in legatura cu asta, NIMIC nu se  schimbase). 

    • Upvote 1
  9. 9 hours ago, 41nd said:

    Am făcut un subforum pentru propuneri dar versiunea de MU deja am stabilit-o

    Ce propuneri ai vrea sa facem cand majoritatea din noi nu am jucat niciodata pe S12 ? 

    Nici nu stiu de unde sa incep.

     

    9 hours ago, 41nd said:

    O să fie BETA până la anul :)

    Sper ca va fii free pentru toti , si nu doar pentru cei care au donat/au vechime sau mai stiu eu ce porcarii.  Mai pe scurt, sa nu faceti din nou aceasi greseala care ati facut-o la S6. Cu cat mai multi pe beta, cu atatea sanse mai mari sa rezolvati bugurile. 

     

    9 hours ago, 41nd said:

    Pentru noi a fost cea mai bună alegere

    Stiu ca insist, dar cand spui ''noi'' o spui de parca jucati voi pe server. Nu mai continui ca vad ca decizia e luata deja si deja mi-am spus parerea.

     

    Pana la noi informatii despre un eventual S6 , i'm out. Peace.

    • Upvote 3
    • Downvote 1
  10. 31 minutes ago, SoGooD said:

    claudiu beta nu e ca sa te joci la XP , e ca sa testezi setari , buguri , hackuri , balance ... daca intelegi 

    Nu, nu inteleg. Mai explica odata te rog.

    Au fost ~2-3 ani de S6. Cred ca stiu cei din staf cum sa il faca , asta nu inseamna ca nu o sa fie buguri. Dar atat timp cat sunt buguri mici care se rezolva rpd nu ar fii o problema. Daca nu reusesc sa faca un s6 cat de cat stabil [cu 1-2luni beta] ce pretentii sa mai avem la s12 ?

     

    Problema cea mai grava pe cele 2 db-uri de s6 a fost balance-ul.  Te las pe tine sa joci pe beta cu low xp sa stai  luni intregi sa joci si apoi sa ma anunti si pe mine daca e balance cum trebuie sau nu, oke ? 

    High xp nu inseamna neaparat 999999999xp , nu stiu cat sa fie dar sa poti da linistit 2-3rr /zi linistit. [2 luni ar fii de ajuns beta sa faci full + teste].

     

  11. Eu inca astept acel pool despre ce versiune am vrea noi sa fie..

    Am vazut acum cateva clipuri pe youtube cu s12 si parca e un alt joc.. nici nu zici ca e mu, prea multe chestii noi.

     

    Si trebuie luat in considerare ca sa fie totul cat mai stabil trebuie sa il tineti in beta cel putin ~1an - 1an jumate..ca am vazut cu totii ce s-a intamplat la s6 (6 luni parca a tinut beta avand acces doar persoanele cu ''vechime'' pe forum). Posibil sa ma insel, nu stiu sigur daca a tinut 6 dar atat tin eu minte.

    Nu inteleg de ce nu vreti sa continuati cu s6, am inteles treaba cu tehnicienii ca era srv lor si bla bla bla .. Dar nu vad ce probleme ar fii daca ati face voi unul nou, majoritatea cei din staff (aia care au mai ramas) si care au jucat stiu deja cum ar trebui sa fie serverul + va putem ajuta noi cu niste idei pro/contra la ce trebuie schimbat.

    Parerea mea, e ca scapati mai usor cu s6. Un beta 1-2 luni cu high xp [sa vedem cum este balance-ul la full] si dupaia din toamna-iarna ne putem juca linistiti.

  12. 47 minutes ago, Merida said:

    Pentru playeri se munceste.. si sa fie toate lumea multumita (pe cat se poate).

    In primul rand nu ai cum sa multumesti majoritatea daca nu stii ce vor ( s6 sau s12 ).

     

    Cred ca cel mai bine era un pool unde fiecare poate vota ce si cum. De asemena in acel topic fiecare sa scrie ce asteptari are de la noul server si cum ar vrea sa fie, din toate ideile alea ceva ceva tot iese.

     

    //deja plecati cu un mic dezavantaj din cate vad..dupa rezultatele de mai sus de la pool. Nu stiu daca lumea e inca suparata si a votat asa sau ...

    • Upvote 1
  13. 1 minute ago, Just said:

    Versiunea aceea apartinea echipei tehnice (haifish si compania) cu care s-a incheiat colaborarea. Noi am decis sa nu abuzam de munca lor si atunci vom veni cu alta versiune care nu are legatura cu ei. Versiunea 12 este cea asupra careia am decis

    Pai bun, dar de ce nu ati intrebat si playerii ce dorec ..poate nu vor toti s12. [cel putin eu nu, nu stiu ceilalti ce vor]

    Daca e versiunea lor s6, nu inteleg de ce nu puteti face alta voi. 

     

    Principalul motiv pentru care s-a ajuns aici e lipsa de comunicare, cam ceea ce faceti voi acum. Pana la urma tot noi jucam pe server, daca [nu stiu inca sigur] majoritatea ar vrea in continuare s6 voi tot s12 o sa faceti ?

     

  14. 6 minutes ago, Redutz said:

    Cand a intrat honey pe secundar si mi-a luat spotul , nu a fost lipsa de fair-play ? 

    Bine mersi puteam sa intru si eu pe secundar si nu imi luam ban pe principal ?!

    Nu va înțeleg de ce o țineți si pronunțați cuvântul fair-play. Cand a intrat același honey la Vlad in pc , tot fair-play a fost ?:)))

    Nu va mai satura D-zeu.

    Cine te-a oprit sa intri pe secundar ?  Principalul il aveai tot pe tark ala, ce scuza ai acum ? 

    // acolo ai riscat tu. Ai crezut ca aveai print inaintea lui, nu ai avut si ai luat ss. EASY

    Tot continui chestia cu vlad, asa mi-au luat si mie tark, vezi pe cineva sa se planga ?

    Iar postezi mult si prost.

     

     

     

    Inca odata dovada cat de penibila este ''noul'' regulament fairplay. In loc sa imbunatatiti pe cel vechi, ati facut-o si mai lata cu minunata regula ''fairplay'' care poate fii interpretata de fiecare cum vrea. GG

    • Upvote 2
    • Downvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...