Jump to content

CROSS

LinkManiac
  • Posts

    583
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by CROSS

  1. 20 minutes ago, Potco said:

    m-ai lasat admin cs ma 😂😂😂

    da ce sa fac boss, munca si iar munca, tu ce zici? cum esti? revii la deschidere? 😘

    Aa da, am uitat scuze :))

    Poate revin dupa bac, pana atunci nu cred ca o sa intru, invat si eu :))

     

  2. Fara motiv, a? Daca nu suporti realitatea asta e.

    Ai dat cu masina peste mine ca sa ma omoare zergyu mai repede ... poate sa confirme si el, @Zergyu

    Dar eu nu sunt copil sa fac post pentru asta, dar mna.

     

    • Upvote 2
  3. Nick: CROSS
    Ip: 2a02:2f0a:b0b0:355:5598:8bce:d135:132d
    Data si ora primirii sanctiunii: 23:17, 06.03.2017
    Sanctiune primita de la: Ovidiu700
    Motivul reevaluarii: Am dat un /ad cu ''Vrei sa fii banat pentru ca esti bun? Aplica Ballas, lvl 6+'' si am primit warn. Recunosc am mai dat /ad o data si am primit kick, dar nu cred ca merit warn. Nu se va mai repeta.

     

    Multumesc

    • Upvote 1
    • Downvote 2
  4. 26 minutes ago, MaRyUsS. said:

    Cross ti s-a dat decizia de catre un superior si nu inteleg de ce insisti , regulamentul este pentru toti nu doar pentru unii si daca vii cu aceste cuvinte grele la adresa Administratorului crezi ca ai sa rezolvi ceva sau o sa ne speriem in vreun fel ? Ce se intampla asa de ascuns si de grav de nu vrei sa "dai din casa " , dar stii cumva munca din spate care se face ? Sau stii ca tu te distrezi cand dai doar LOG IN in timp ce alti oameni din staff stau si zi si noapte sa rezolve fel de fel de probleme care apar ? Sunt multi care au luat ban pe motivul asta nu inteleg de ce ar trebui tu sa fi exceptia care modifica regula . Sevraj cred ca e destul de in masura sa iti raspunda la o reevaluare asa ca decizia daca a fost luat nu mai insista intr-un mod agresiv si cu amenintari . 

    Mod agresiv? Vrei sa fiu agresiv sa vezi cum e?

    Mai lasa linguselile ca nu demonstrezi nimic fata de playeri, poate fata de administrator, nu cred ca ai facut mai mult decat sa testezi comenzi simple sau sa te plimbi ca sa vezi ce nu e in regula. Tu tot log in ai dat si atunci, ca mine ;)

    Tu mereu ai lingusit pt. functie. 

    SA NU UITAM CA AI PRIMIT SI TU BAN PENTRU ACELASI MOTIV ARME IN BACKPACK, tu ai uitat sa le scoti sau cum?  Chiar daca ai testat cu el, ai uitat?

    "regulamentul este pentru toti nu doar pentru unii" - nu eu am spus.o, tu ai spus.o.

    Tu esti mai special? Am si poza daca vrei ;)

    Cer maturitate nu aberatii inutile ( nu ca eu am facut x, y si z ). Daca ai facut felicitari, nu trebuie sa te lauzi peste tot. 

     

    • Upvote 5
    • Downvote 2
  5. Nick: CROSS
    Ip:  2a02:2f0a:b070:162d:c170:353d:499b:7b1e 
    Data si ora primirii sanctiunii: 2017-02-27 11:52:47
    Sanctiune primita de la: maryuss
    Motivul reevaluarii:

    Nu raspundem la reevaluare ca am semnatura? Hai sa fim seriosi, doar ai vrut sa ma ameninti, pentru ca eram in hitman cand s.a intamplat "incidentul", pentru care a luat si @LowAngel. ban, d.aia ai raspuns tu la reevaluare, deci este cam ceva personal ca sa zicem asa.

    Sa uitam cum i.ai facut pe frumosii playeri ai serverului, nu @Sevraj ? Nu o sa spun, pentru ca nu sunt genul care "sa dea din casa" si sa nu va mirati de ce nu intra 300 de playeri. Unii s.au autobanat cand au vazut ce se intampla aici !!!

    Pur si simplu le.am uitat in backpack, nu am folosit nici macar un glont. In ritmul asta o sa plece toti de pe server. Cer sa raspunda alt moderator la aceasta reevaluare @Ovidiu700 @Athreyu @Encrypted

    Si sper sa luati decizia pe fapta, nu pentru atitudine, semnatura sau alte prostii. O sa explic mai jos despre ce s.a intamplat cu sniperul.

    Sper sa nu faceti precum sevraj, totusi 4 zile pentru asta e mult. Nu e nevoie sa spuneti ca atitudinea mea lasa de dorit bla bla bla, pentru ca stiu ca asa e pentru voi, pentru mine nu !

    Inteleg ca am primit warn pentru atitudinea mea aroganta si il accept fara nici o problema. Insa cum as putea sa fiu umil cand deciziile astea(cum ar fi unban-ul) nu sunt discutate intre moderatorii ci decizia este luata pe moment de unul dintre voi, influentata de parerea pe care o are moderatorul respectiv de playerul in cauza.

    Un moderator ar trebui sa nu.si amestece sentimentele personale fata de un player, ci sa dea verdictul ca si cum atunci ar fi prima data cand vede jucatorul.

    Sper sa primesc unban si.mi voi revizui atitudinea, insa nu este cazul la o decizie eronata ca cea din urma.

    ## O sa incerc sa explic iar situatia cu sniper in backpack cap-coada.Cum bine stiti liderii Hitman si cei ai mafiilor ne spun sa ne bagam sniper (respectiv deagle) in backpack pentru a nu risipi gloante si materiale. Ok, asaa si facut. Nu stiu cati stiu povestea dar dupa demisia mea din Hitman am fost nervos si mi se parea nedrept fata de mine, nu mi ar fi stat gandu' sa scot sniperu' din backpack, mai ales ca dupa 72 de zile in Hitman in care am tinut in fiecare zi sniperu' in backpack nu mai puteam sa ma dezobisnuiesc acum. Asa, pe langa asta, am intrat in Ballas, am participat la cateva war-uri si de atunci pana in momentul ban-ului AM STAT AFK. Era de ajuns un advertisment sa scot sniperu' si il SCOTEAM FARA SCANDAL, sunt om, uit.

    Rog intelegere !

    Imi cer scuze pentru limbajul aproape licentios.

    Multumesc pentru rabdare !


    Link catre reclamatie: -  

     

    • Upvote 11
    • Downvote 1
  6. 3 hours ago, MaRyUsS. said:

    Eu te cred in aceasta privinta pentru ca suntem oameni si putem uita dar acum ramane la latitudinea moderatorilor daca e corect sau nu sa iti scoata banul uitandu-ne bineinteles si la ceilalti, eu doar mi am facut datoria , nothing personal .

    Nu are de ce sa nu fie corect sa-mi scoata banul atata timp cat nu am folosit gloantele, e prima greseala ( dupa mine nici greseala nu e ).

    Nu prea inteleg faza cu uitandu-se la ceilalti. Adica fapta mea e aceeasi cu cel care a luat ban pentru grenade sau ce?

    Hai sa fim seriosi, puteai sa-mi zici sa le scot si sa dau /dropgun, simplu, ma gasesti mai mereu on seara. Dar normal ca mai intai se sanctioneaza aici ;)

    Puteti verifica daca am folosit sau nu.

    @Ovidiu700 @Athreyu @Encrypted Va rog daca aveti timp sa va uitati peste aceasta reevaluare, multumesc !

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  7. 4 minutes ago, MaRyUsS. said:

    In alta ordine de idei a lua 7000 de gloante de Sniper in conditiile in care acestea se cumpara doar cu diamante nu ti se pare ca acest lucru ar trebui raportat ? Bun erai afk de aceea ai dreptul la reevaluare dar daca superiorii considera ca banul merita scos eu nu am nimic impotriva dar a fost anuntat de N ori ca jucatorii sa nu ia arme de la factiuni cand ies si din paint ball , erai pe server cand s-au dat si multe /helpme-uri si daca tu ai lua acum unban atunci ceilalti ar avea parte de nedreptate . Te salut cu respect !  

    SS-ul : http://imgur.com/a/TXihS

     

    In primul rand, am spus in general ca nu se face treaba, nu ca administratorii nu o fac. ''cei cu functie'' sunt multi pe planeta asta, nu am zis de unu sau de altul.

    In al doilea rand, ca sa nu fac risipa de gloante cand eram hitman, le-am bagat in backpack, iar ieri am iesit din acea factiune si am uitat sa le scot pur si simplu.

    Am fost obisnuit sa le tin in backpack, pentru ca mai uiti sa iei sniper din spawn. Toti din hitman facem asa, absolut toti, ca sa nu facem risipa de materiale si de gloante.

    Nu cred ca am gresit cu nimic, pentru ca daca mi se zicea vreodata sa le scot, le scoteam.

    As dori daca se poate sa particip la warul de astazi, va rog !

    • Upvote 4
    • Downvote 1
  8. Nick: CROSS
    Ip:  2a02:2f0a:b070:162d:c170:353d:499b:7b1e
    Data si ora primirii sanctiunii: 2017-02-27 11:52:47
    Sanctiune primita de la: maryuss
    Motivul reevaluarii:  Am primit ban pentru ca aveam sniper in backpack, iar eu am iesit ieri din hitman si nu mi-am dat seama ca este un ''abuz'' sa le mai am. Puteti sa verificati daca am folosit, nu? 
    Link catre reclamatie: -  

    # Sper sa fie multumit @Sevraj, daca nu, asta e.

    @MaRyUsS.

    • Upvote 4
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...