Jump to content

Silver

LinkManiac
  • Posts

    1,803
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by Silver

  1. Salut,ma numesc Alin si joc pe serverul de SA:MP din anul 2009.

    Saptamana trecuta,miercuri mai exact, am fost numit lider al factiunii Los Santos Vagos de catre Dragos ( @talentatu27 ).La war-ul de ieri seara care se disputa intre noi si Grove Street,am ales impreuna cu membrii mei sa ne urcam cu elicopterul pe o cladire,dupa ce a inceput war-ul ci nu inainte.Specific asta pentru ca pana ieri in regulament-ul pentru war-uri nu era specificat nicaieri faptul ca nu avem voie sa ne urcam cu elicopterul pe cladiri dupa ce incepe war-ul.

    La un moment dat,apare Encrypted tipand sa coboram dupa care imi omoara intreaga factiune si pe mine.Intrebandu-l apoi daca s-a interesat de chestia asta inainte sa ne omoare,raspunsul a fost urmatorul : https://imgur.com/a/IilBXw7.

    Am postat aceasta poza pe free-chat pentru ca nu mi se normala o atitudine ca asta,iar raspunsul lui a fost : citez "Exact.. cam asa procedam cu persoanele ce nu respecta regulamentul general si au o atitudine iresponsabila fata de functie.".Dragos,coordonatorul liderilor,ar fi cel mai in masura sa spun ca nu am facut nici cea mai mica eroara,atata ce tine de regulament cat si de atitudine in perioada cat am fost lider.

    Am primit tot de la el si avertisment pe forum,pentru faptul ca am postat aceeasi poza ca cea de mai sus in topic-ul " POZE " ,ma intreb oare de ce ii spune asa?Oricum,exista posibilitatea sa fi incalcat regulamentul forumului,dar in acelasi timp as fi curios daca si ceilalti care au postat in acelasi topic au fost sanctionati.

    Nu-mi doresc nici functia inapoi si nici nu cred ca voi mai juca,imi doresc sa existe cineva cu coloana vertebrala si sa inteleaga ce am relatat mai sus.

     

    @41nd

     

    • Like 3
    • Thanks 1
    • Upvote 2
  2. Nu stiu de unde pana unde v-ati facut toti parinti pentru restul playerilor de pe'aici,daca crezi ca am nevoie de sfatul tau acum sau oricand altcandva te inseli.Faptul ca folosesti o masina pentru a calca in jucator se considera ca il ataci,politistii de pe server acorda wanted pt cop attack in situatiile de genul,documenteaza-te mai bine inainte sa dai in raspuns,n-am facut nimic altceva decat sa ma apar.

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  3. Numele meu în joc: Silver
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: d4ni
    Screenshot-uri:


    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri):  Sa imi arate cineva unde este safezone sau cum e posibil sa dai prison intr-o reclamatie de genul,nu se problema de kill la job pentru ca se vede clar in ss-urile mele cum ma calca cu masina.Pe langa asta am incercat sa discut cu el in joc dar probabil ca este prea important pentru a da niste explicatii pe whisper. https://postimg.org/image/91x08je8t/
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau):
    Martori:

    #Urasc sa fac reclamatii dar daca nu ne intelegem de vorba buna nu imi ramane alta varianta.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  4. In locul tau m-as preocupa in primul rand de "logica" practicarii gramaticii limbii romane,eu unul am inteles foarte greu ce vrei sa spui aici.Acel "penibil" scris de mine pe /wt a fost o greseala,am gresit chat-ul pur si simplu,pe langa asta nu imi aduc aminte sa te fii omorat in acel moment.Cat despre momentul cand ai scris tu asta pe /wt,eu aveam o conversatie amicala cu Turok,te-ai bagat tu folosind acel cuvant,te-am intrebat "Cine e penibil?" iar tu mi-ai raspuns dupa aproximativ 2 minute ca ai gresit chat-ul dar ca la fel de bine ar trebui sa ma simt si eu pentru ca si eu sunt penibil.Singurul lucru pentru care imi pare rau este ca am fost obligat sa ii dau mute si lui Turok,faptul ca el a raspuns cu "tu" nu este nimic altceva decat o gluma intre prieteni pe care cu siguranta as fi acceptat-o,dar am decis sa ii dau mute pentru a nu exista alte controverse.Eu personal m-am simtit jignit de acel cuvant,ba mai mult consider ca meritai /mute pentru o perioada mai mare avand in vedere antecedentele tale.Nu sunt genul de om care sa puna suflet in chestii de genul sau sa dramatizez foarte mult,dar iti recomand sa iei un player nou venit si sa ii arati toate reclamatiile facute de tine si lista cu sanctiunile primite,dupa care sa ii ceri o parere,ma gandesc ca te va ajuta sa vezi ca nu ajungi nicaieri cu atitudinea asta.

    Edit : Daca tot te-ai implicat in acest post @Cannabiz , confirma spusele lui Messi cum ca eu as fi scris pe /wt acel " penibil " dupa ce v-am omorat.

    • Downvote 1
  5. Din nefericire pentru tine unii dintre noi au depasit acele momente in care ne distram folosind expresii de genul atunci cand omoram un rival.Tocmai din acest motiv am decis sa iti acord mute,mi-am adus aminte ca acum 4 ani am primit prison + mute 120 de minute pentru ca provocam playerii spunand aceste cuvinte dupa ce ii omoram.Sub nicio forma nu ti-am acordat acest mute avand o stare de nervozitate,pur si simplu m-am pus in locul unui player de level mic care alege sa intre pe server-ul nostru pentru a se relaxa,a se distra,a se destinde sau pentru ca pur si simplu vrea sa gaseasca un server bun de sa:mp pe care sa joace,iar participand la un eveniment ii sunt spuse aceste cuvinte si decide sa paraseasca server-ul din cauza nervilor sau din cauza gandurilor ca toti playerii de pe acest server au astfel de obiceiuri.Daca am judecat gresit,o sa fiu sanctionat,dar consider ca astfel de obiceiuri trebuie sa dispara in totalitate.

    • Upvote 2
    • Downvote 2
  6. On 07.10.2016 at 3:52 PM, KasKoBombardieru said:

    Salut deoarece nu am avut dreptu de a posta la topic-u de mai jos am hotarat sa deschid eu altu nou, observ ca nu se face nimic in privinta acestui domn. Acum cateva zile intru pe server m-am jucat acolo putin cu vechii prieteni am facut o gluma etc niste prietenii imi da /sms ca sunt injurat pe team speak de catre acest baietas de cartier Sevraj aiurea fara sa il fi bagat in seama intru si eu pe Team speak sa fiu sigur de cele spuse cum am intrat a inceput sa ma ia cu mistouri de 2 banii citez din cele spuse de catre el " Uite-l pe bombardieru care dintre ei o fii Messi sau KasKo ca oricum nici unu n-are banii de tigarii " Si a inceput sa vorbeasca urat despre noi si etc injosindu-ma pe mine lafel si pe Messi si dandu-se smecher in fata tovarasiilor lui de pe Team Speak

    Eu n-am primit restrictie, n-am venit aici sa fac tarasenie cu toti am venit sa spun adevarul chiar suntem luati peste picior, noi care jucam de 5 ani in comunitate si am ajutat atat de mult server-u am ajuns sa fim batjocoriti? Nu mi se pare normal

    Si chiar daca voi primi restrictie nu-mi pasa, nu m-ai joc doar ca vreau sa va deschid ochii ca Sevraj nu e asa cum pare.

    Esti penibil.Nu stiu cu ce ai ajutat tu acest server de-a lungul timpului dar cu siguranta nu ai ajutat cu nimic serverul sa ajunga sa aiba 200 + playeri din nou.In schimb Sevraj impreuna cu alti oameni au facut-o.Se observa de la departare ca nu ai cei 7 ani de acasa deci nu pot sa iti vorbesc despre respect pentru oamenii care se implica aici,in schimb iti vorbesc despre afirmatiile tale de mai sus si in acelasi timp iti recomand un lucru,defapt mai multe lucruri : cere-ti scuze,maturizeaza-te,arata ca te poti schimba,invata cum poti ajuta cu adevarat acest server si poate atunci o sa iti permiti sa vorbesti asa la adresa lui Sevraj sau a oricui altcuiva care a facut ceva pentru acest server.Warn-up pentru mine.

    • Upvote 10
  7. Model aplicatie:

    • Nickname:Silver
    • Level: 17
    • Varsta: 20
    • Vechime pe server(se verifica): septembrie 2009
    • Numar de ore petrecute pe server in fiecare zi: 5-6
    • Titluri importante castigate pe sever (se verifica): Cele 6 care se vad la semnatura + lider Grove Street cred ca ajung.
    • Rank actual in factiune(se verifica): 4
    • Sanctiuni in ultima luna: -
    • Poza cu /stats: http://imgur.com/WibPERg
    • De ce doresti sa te alaturi acestui club?: Pentru a depana amintiri,multi prieteni,cred ca e distractiv.
    • O mica descriere a ta: Joc din 2009 pe server timp in care mi-am facut multi prieteni mare parte dintre ei gasindu-se in acest club.Imi place sa glumesc si sa fac cat mai bine ce imi propun.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...