Jump to content

Bytza

LinkManiac
  • Posts

    1,726
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

Posts posted by Bytza

  1. In trecut linkmania detinea printre cele mai populate servere de Counter-Strike 1.6 din Romania ce rulau un mod clasic.

    Eu personal ma pot ocupa de instalarea addons-ului pe linux.

    Consider ca acest tip de joc clasic este benefic unei comunitati si nu trebuie sa lipseasca iar din punctul meu de vedere cu acest mod trebuia sa se inceapa.

    Astept parerile voastre.. daca doriti deschiderea unui server de genul sau nu.

    Probabil o sa se aleaga 'Nu' deoarece este deja un server care nu este populat, insa pe acest tip este mult mai usor de populat si poate atragem jucatorii vechi sa joace.

    • Upvote 2
  2. Nu cred ca e ilegal.. O gramada de comunitati mari gen b zone folosesc un server de metin2. Nu am de gand sa fur interfata altora ci sa fie cat mai original. In cazul in care folosesc un template la site-ul web preluat am sa pastrez copyright-urile de rigoare.

    Atunci zilele acestea am sa incep sa lucrez la el si dupa aparitia versiunii initiale am sa fac un model pentru a-mi trimite pm legat de functia de tester. Pana atunci, asteptam mai multe voturi!

    • Upvote 2
  3. Asa este, in cursul zilei de astazi am sa comand un pachet simplu pentru a testa impreuna cu 10 oameni alesi.. si asa nu am cum sa ii mai scot de acolo, macar ii folosesc in scop util.

    Pana la urma este sigura deschiderea lui? Si eventual cateva sub-forum-uri facute pentru a-i mai tine la curent pe jucatori si pentru a-si da cu parerea, pentru a le arata poze si o scurta prezentare. Am sa te contactez in privat daca e pentru a-ti spune de ce topic-uri e nevoie in prim plan..

    Sunt 70 de sustinatori intr-un interval de timp scurt, pe langa acestia sunt sigur ca multi altii doresc sa se alature si mai ales ca server-ul o sa fie PVM Hard, pe intelesul tuturor pentru a ajunge la nivel maxim si iteme cat mai bune trebuie sa te chinui putin. 

  4. Ii poti aduce si pe ei sa isi exprime votul la sondajul de opinie avem nevoie de cat mai multe.
    Intre timp astept raspunsul lui aind daca comand un pachet de metin2 la o firma de hosting pentru testare, pana se rezolva datecenter-ul aici sa lucram acolo pentru ca timpul trece si avem jucatori care raman aproape pentru deschiderea lui.

  5. Nu ar fi o problema daca detineti o protectie buna la host.
    Ar fi bine zilele acestea sa deschidem un topic de discutii generale pentru ca am vazut ca avem jucatori interesati de a-si da o parere o sugestie.

    aind, am posiblitatea de a deschide un server de testing la o firma de hosting deoarece mi-au ramas acolo 20 de euro de la ultimul server, daca esti de acord ca acolo sa testam server-ul si intr-un final sa il instalam pe linkmania cand este gata.. asta ar insemna fix la inceputul lui februarie.

  6. Nu e nevoie am detinut 2 servere de metin2 pana in prezent. Serverfiles-ul o sa inceapa de la varianta clasica iar pe baza lui o sa adaugam drop-ul pe monstrii, o sa setez ratele am sa instalez in server ipfirewall pentru a evita kick hack, am sa rezolv bug-ul clasic cand te da pe mapa cu - la viata care il au majoritstea serverelor printr-un quest refacut de la 0. Nu iti fa probleme, daca erai atent mai sus este si videoclip-ul cu server-ul detinut de mine. Am sa va rog cand va exprimati o opinie sa cititi tot.

    Poftim

    http://m.youtube.com/watch?v=xBc2OMuUHMASi al 2-lea

    http://m.youtube.com/watch?v=k4RS0MEIt-Q

    Ambele au fost ale mele si nimeni nu a reusit sa imi sparga baza de date. Lucrez in acest domeniu de ani buni stiu ce am de facut.

    Ce doresc sa fac pentru linkmania este mult mai diferit si mai stabil tot ce am nevoie este sa fie integrat in comunitate si host, am si oameni care ma vor urma.

  7. Din motivul acesta mi-am permis sa fac o analiza in urma experientei dobandite de-a lungul timpului. Exemplul dat de Ovidiu este unul in care am petrecut aproximativ 1 an unde am ajuns la ceea ce mi-am propus.. Iar acuma observand mai multe avatanje si dezavantaje imi pot exprima o parere, o idee pentru a va ajuta. Jucatorii cauta activitati, atractii, etc.. Monotonia determina pierderea jucatorilor. Nu urmaresc copierea lui ci dezavantajele observate de mine sa le transformam aici in posibile avantaje.

  8. Rectific ce a spus Stefan mai sus, este ilegal atunci cand pentru a a avea o armura buna de exemplu trebuie sa dai o suma de bani ca si donatie.. Majoritatea serverelor urmesc doar profit si de asta jucatorii normali nu reusesc sa ajung la puterea donatorilor. Eu vreau sa schimb acest lucru si dau sansa fiecarui jucator sa isi demonstreze aptitudinile dobandite si experienta, jocul fiind free. M-am documentat si am tot ce avem nevoie pentru linux (Debian), este ok la incepetul lunii februarie numai bine pana atunci il ajut pe Vicentzo la server-ul de SA:MP. Daca esti de acord am sa imi dau silinta si am sa dau tot ce e mai bun, sunt jucator vechi al comunitati si am venit sa dau o mana de ajutor in toate domeniile in care am cunostinte, cum e si vorba romaneasca 'nicaieri nu-i ca acasa'.

    • Upvote 2
  9. Ma pot ocupa de instalarea lui pe linux, recent am pus la pagina 1 un tutorial pentru a instala resursele metin2 pe linux. Ma pricep si la crearea bazei de date in Mysql, mai exact doar preiau un back-up folosit in trecut de mine si ii dau wipe.. Ramane sa verifici daca este legal restul putem discuta in privat si sa il facem.

  10. Nu se pune problema de back-up chiar eram decis sa il fac mai des pentru a proteja baza de date.

    Momentan nu avem nevoie de 8 gb ram deoarece deocamdata este prea mult, undeva la 3-4 gb ram ar fi ok pentru inceput.. duce pana la 200 jucatori online fara a fi lag.

  11. Categoric, timp de 2 saptamani server-ul va fi in probe in care punem in joc 10 locuri la asa zisi testeri.

    Urmaresc sa testam absolut tot, de la cum cresti pana la cum iti faci itemele.

    In categoria speciala a server-ului o sa postam poze, filmulete, informatii update etc pana in momentul deschiderii.

    Cei 10 jucatori alesi ca testeri au sansa sa se remarce si sa isi arate felul in care se implica, fiecare efort o sa fie recompensat.

    • Upvote 2
  12. Asta doresc sa fac sa aduc ambianta unui joc clasic cu cat e mai clasic cu atat sunt bug-uri putine sau chiar deloc. Multumesc pentru sugestie am sa o iau in considerare intre timp haideti sa atingem 50 de vot-uri!

    Va multumesc tuturor pentru sustinere.

  13. Mulțumim pentru susținere, linkmania are nevoie de dezvoltare în momentul de față.

    Am văzut că am stârnit interesul mai multor jucători, dacă atingem vot-urile necesare sunt de acord să imi dedic 8 ore a unei zile de a mă ocupa în totalitate de server.

    • Upvote 2
  14. Sunt de acord ca în cazul în care server-ul nu aduce rezultate observabile ca acesta să se închidă.

    Cu ocazia asta am caștigat încă un ajutor de partea mea, și în prezent suntem 3: un om ce se ocupă de partea tehnică, un om ce aduce idei/păreri/sfaturi si un om ce se poate ocupa de un index cât mai atrăgator, mai exact de pagina oficială unde putem face un sistem unic de reclamații, tickete etc ce alte servere de metin2 nu dețin.

    Pe lângă aceasta am să fac discuții publice cu jucătorii care doresc sa se alăture și le dau șansa să aducem lucruri în plus în cazul în care aceștia vin cu o parere intradevăr bună.

    Mai așteptăm pareri din partea voastra vă asigur ca nu aveți cum să regretați și impreună să susținem comunitatea cum nu a mai fost susținută de ceva timp.

    • Upvote 3
  15. IP.Board, acesta este și în prezent la comunitatea respectivă. Mă ocupam în special de problemele și sugestiile jucătorilor, mai exact le analizam și le dădeam un raspuns cât mai concret, aveam grijă de a nu se abate de la subiect și îi îndrumam în cazul în care și-au ales greșit categoria.

    Am cunoștințe și de instalare IP.Board, de a adăuga o categorie/de a modificat o categorie/de a crea sub-forum-uri etc.

  16. Prenume: Gabriel Ionut

    Vârsta: 18 ani.

    Localitatea: Sibiu.

    Unde studiezi: Colegiul Economic 'George Barițiu' Sibiu, profil tehnician în activități economice.

    Providerul de Internet: RCS&RDS

    În ce comunități ai mai activat ca moderator: În trecut am activat ca moderator pe o comunitate de SA:MP care își poartă numele bugged iar acolo mă ocupam în special de administrarea server-ului al 2-lea. 

    Ce program zilnic poți acoperi: Pot activa mai mereu pe forum deoarece am internet nelimitat pe telefon.

    Ce fel de tabletă sau/și mobil ai: Dețin un telefon mobil Allview P6 Life.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...