Jump to content

Bogdan19

LinkManiac
  • Posts

    1,578
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Bogdan19

  1. Acum 16 ore, smokeR a spus:

    Imi pare rau sa iti spun, dar faptul ca s-a resetat baza de date, reprezinta si un nou inceput. Nu consider ca este o prioritate sa iti fie pastrat numele, cel putin din punctul meu de vedere. Pentru mine fie ca esti vechi, fie ca esti nou, toti imi sunteti egali.

    Ai si tu dreptate, oarecum. Daca isi punea altul 'Smoker', nu-ti convenea.

    • Upvote 1
    • Haha 1
    • Numele tau (in joc): V1rUs.
    • Level: 5
    • Licenta pe care o solicitati: Arme si pescuit
    • Pretul licentei: 35k total
    • Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoe.

    le-a primit

    • Numele tau (in joc): Kucker
    • Level: 6 
    • Licenta pe care o solicitati: Materials 
    • Pretul licentei: 20k 
    • Motivul pentru care solicitati licenta: Sa detin mats legal.

    a primit licenta

  2. Numele tau (in joc): Sergiu

    Level: 1

    Licenta pe care o solicitati: Fishing

    Pretul licentei: $10.000

    Motivul pe care solicitati licenta: Sa pescuesc fara wanted :

    passed

     

    Nume: Senzo

    Level:5

    Pretul licentei: 10.000 $ & 20.000$

    Licenta pe care o solictati: Fish & Weapon

    Motivul :Am nevoie

     

     

     

     

     

     

    passed

    • Numele tau (in joc): Ssoso
    • Level: 4
    • Licenta pe care o solicitati: Fish si Fly 
    • Pretul licentei: 10k + 25k = 35k
    • Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele

    passed

    • Numele tau (in joc): ReDDoGs
    • Level: 5
    • Licenta pe care o solicitati: fish
    • Pretul licentei: 10.000
    • Motivul pentru care solicitati licenta: sa pescuiesc

    passed

  3. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar am ajuns sa ii cunosc foarte bine pe toti, asa ca parerea mea va fi sincera (strict de joc)

     

     DRG (RuLLeR) (GLOBAL SA:MP) - level 7 - Nu am nimic cu el ca persoana, chiar pare de gasca, dar nu ajuta serverul cu absolut nimic. Este inactiv si nu stiu ce plusuri ziceti voi ca aduce, eu nu vad. E si normal, cand treci de varsta copilariei nu prea iti mai arde de samp, dar ar face bine sa lase locul cuiva dornic sa duca serverul sus.

     

     Vicentzo (Vicentzo) (COORDONATOR GTA) - level 7 - Vicentzo este un tip foarte deschis, de treaba. Totusi, nu este foarte autoritar. De la el ar trebui sa plece toate, el ar trebui sa fie creierul. Oricum, il inteleg. Sunt alte chestii care au prioritate in viata, iar jocul este si normal sa ramana pe plac secund. Cat de cat, incearca uneori sa mai faca cate ceva. Promoveaza cam repede adminii si asta poate fi si o parte proasta.. 
     
     iFordawin (lilwayne) (Asistent GTA RPG) - Scripter GTA - Din ce am vazut, este foarte priceput si nu exagerez deloc cand zic 'foarte'. Timpul poate ca nu ii permite si nu mai are cheful de altadata de a scripta.. s-o fi plictisit si el. Nu are contract cu noi, nu este platit, o face pur si simplu din propria initiativa. Face cand vrea si ce vrea. 
     
     Vicentzo (Vicentzo)(Team Leader Moderatori GTA RPG) - level 7 -
     Perpripiu (Perpripiu) (Moderator GTA RPG) - level 2 -  Inactiv. Se descurca excelent ca moderator, dar nu ii mai arde nici lui ca inainte. E golan, face ravagii prin oras cu Sandero.  :))
     Nach3 (Sorin_Nache) (Moderator GTA RPG) - level 2 - Baiat de treaba in joc, nu supara pe nimeni cu nimic. Il prinde bine functia de moderator.
     LoLz0r™ (LoLz0r) (Moderator GTA RPG) - level 2 - Caterinca in joc. Este un veteran al serverului, dar nici el nu mai este atras asa tare. Nu stiu, dar nu mi se pare potrivit ca moderator.
     kavalla (kvL) (Moderator GTA RPG) - level 2 - Ba lider, ba nu mai era lider, ba lua ban pentru c bug, ba moderator. E ok, de treaba. Daca nu avea antecedentele se potrivea perfect in staff, dar dupa cele intamplate, nu stiu ce sa zic, personal nu i-as mai fi dat functie. Totusi, imi place ca se implica, fiind printre putinii care o fac.
     TonyJaa (TonyJaa) (Moderator GTA RPG) - level 2 - Stiu ca a jucat cu numele huGE, nu am avut noi prea multe tangente, dar stiu ca se apuca, primea functie, se lasa si tot asa. Daca nu ma insel (scuze daca ma insel), a avut si un ban pentru coduri mai de mult. Isi face treaba, e activ pe forum, daca e serios si va continua asa eu zic ca e de bine.
     
     Vicentzo (Vicentzo) (Team Leader Asistenti GTA RPG) - level 7 - 
     Fstzor (Fstzor) (Asistent GTA RPG) - level 4 - Inactiv. Este un tip mai serios, dar zic eu ca se potriveste perfect cu ce ii trebuie Linkmaniei. Daca activa, alta era treaba, dar acum nu ajuta cu nimic, este in plus.
     Bogdan19 (Bogdan) (Asistent GTA RPG) - level 4 - Nu vreau sa comentez despre mine
     Aurica18 (Aurica18) (Asistent GTA RPG) - level 3 - Ma inteleg bine cu el, face glume cand e cazul, dar este si serios cand trebuie. Este activ in joc, face eventuri, se implica si pe forum (printre acei cativa si el).Ce nu mi-a placut mie este ca inainte de a avea functia critica prea mult si facea prea multe mistouri, insa s-a schimbat. A ramas la fel de glumet, dar acum si ajuta si a lasat mistourile.

     minu (minu77) (Asistent GTA RPG) - level 3 - Jucator vechi, te ajuta cand ii ceri, e ok. Nu il simpatizam prea mult inainte, dar l-am cunoscut cat de cat mai bine si este ok. Un pic mai multa implicare daca poti, ar fi si mai ok.

     Dyzy (Dyzy) (Asistent GTA RPG) - level 3 - Suntem prieteni de mult, dar nu te supara pe mine. Inainte sa ai functie erai cam 'newb' si nici prin cap nu imi trecea vreodata ca o sa ai functie. Cand filtzeR ti-a dat functia, mi-a zis si mie inainte ca vrea sa iti dea, iar eu eram contra pentru ca ai furat din primarie, aveai antecedente, nu erai deloc ok. Sa ai functie trebuie sa impui si respect in fata jucatorilor, trebuie sa te respecte. Acum, pare ca te-ai mai maturizat, daca esti si respectat, cu atat mai bine. Imi place ca esti activ, faci eventuri, te implici, nu esti suparacios si imi esti prieten. Tot asa ;)
     adrian_ (iNuke) (Asistent GTA RPG) - level 2 - Cam inactiv. Din 'vina' mea ai ajuns admin si chiar erai bun. Serios, respectat, eventuri si toate cele, erai destul de bun. Poate ca ai altele pe cap, te-ai plictisit de sa:mp, nu stiu ce sa zic. Te inteleg :p

     Zozo (Tudor) (Asistent GTA RPG) - level 2 - Cand erai acum mult timp in PD cu rank mare erai cam nesuferit asa :)) Acum de cand ai revenit, ai luat cam repede admin si nu prea eram de acord. Totusi, activezi in joc, te ocupi de functie, dar se poate si mai bine (daca ai timp si chef, binteinteles). In rest, esti de treaba.
     ShaKaLoo (ShaKaLoo) (Asistent GTA RPG) - level 2 - In perioada cand era Bobitza scripter stiu ca ti-a dat si tie functie, desi ma enervasem pentru ca nu meritai. Mai inainte stiu ca vanai neaparat o functie pe server. Acum dupa ce revenisei pe SnoopDogg chiar erai ok. Imi place sa te enervez in joc, imi place cum reactionezi, imi place ca vrei sa ajuti, dar sincer, eu nu ti-as fi acordat functia (nu te supara.. nu am nimic cu tine .. strict legat de joc!!)
     hedastro (_QuaTro_) (Asistent GTA RPG) - level 2 - Sifonule, tu m-ai parat mai de mult la o faza unui alt lider. Inainte sa iei functie erai cam guraliv si faceai tam tam ca tu de ce nu ai lider. Acum na ca esti admin. Nu ai iesit cu prea multe in evidenta, doar cu stunturile pe care le castigi la eventurile pornite tot de tine :)) Implica-te si tu mai mult cu idei, una alta, nu stiu.. daca vrei.
     Sevraj (Sevraj) (Asistent GTA RPG in probe) - level 1 - A fost demis din postura de lider si primeste admin ? Cam aiurea. In rest, este destul de amuzant.
     moses (moses) (Asistent GTA RPG in probe) - level 1 - E de treaba, te ajuta daca ii soliciti ajutorul, dar nu imi place ca trage de regula pe unde vede ca e mai bine.. Imi place insa ca se implica. Are experienta, face fata.

     

     Paul (Paul) (Team Leader Game Masteri GTA RPG) - level 5 - Se implica cel mai mult dintre toti, vine mereu cu cate o idee (fie ea buna sau proasta), incearca sa tina serverul in picioare. Se implica in limita timpului/chefului pe care il are. Totusi, este prea moale si nu face alegeri prea bune a liderilor (nu mereu)

     

     EquiNox - (Adytzu) (Game Master in probe) - Lider Police Department - Esti de treaba, dar nu ai aratat momentan nimic ca lider PD. Nu spun ca este vina ta pentru ca nici lume nu prea ai de unde sa alegi la cati sunt pe server, dar ce sa faci, asta e. Daca trece vreodata constant de 150, sa vedem atunci ce poti.
     cosmin95 - (ExTrEm) (Game Master) - Lider Police Department - Mai inactiv, dar are experienta destula si stie mereu ce sa faca. Nu il condamn, a trecut timpul si peste el, dar daca poate sa mai ajute, s-o faca in continuare.
     T_Boy - (T_Boy) (Game Master in probe) - Lider Firemen & Paramedics - Activ, de treaba. La situatia care este pe server, se potriveste ca lider la medici. Daca situatia era alta si serverul avea constant 150 jucatori +, nu ar fi fost prea 'copt' pentru functie.

     RAGGABAWS. (RAGGABAWS.) - (Game Master in probe) - Lider News Reporters - Pe el chiar nu il cunosc prea bine, nu am nimic de zis. Factiunea lui e cam la pamant, dar e cam ca toate celelalte, ceva normal.

     petarda (petarda) - (Game Master in probe) - Lider News Reporters - Nu este prea respectat pe server. El este cat de cat de treaba, dar nu are aptitudini de lider.

     Alkatraz (Alkatraz) (LinkManiac) – Lider The Council (Primar) - Factiunea este de pomana. Toti care au avut, au si vor avea lider aici o fac doar sa iasa in evidenta si poate sa prinda vreo functie la alta factiune in viitor. Insa, daca serverul ar progresa, nu ar fi potrivit sa aiba vreo functie (momentan)

     Cauchy (Cauchy) - (Game Master in probe) - Lider Hitman Agency - 'Am garaj, dezmembrez masini, am 14324 BMW-uri nu stiu de care, aduc masini din strainanate, am avut nu stiu ce apartament, am bani, sunt smecher'. Cam asta zice toata ziua :)) Zic eu ca e un lider destul de potrivit pentru o factiune precum PD. Nu se potriveste ca Hitman.

     LoveLess (LoveLess) - (Game Master in probe) - Lider Grove Street - Nu se impune, noroc cu membrii care sunt foarte buni (majoritatea). Personal, nu i-as fi acordat functie pentru comportamentul lui.
     Negru (negru) - (Game Master) - Lider Grove Street - Nu stiu ce sa zic, cam in aceeasi situatie cu Loveless, doar ca partea cu comportamentul o taiem la tine.
     Murdockk - (Murdockk) (Game Master) - Lider Ballas - Membru rank 5 maxim. Lider nu. Nu are tangente cu functia. Ca persoana e ok, nu am nimic cu el.

     Sucre. (Sucre) - (Game Master in probe) - Lider Ballas - Nu uit cum a incercat sa ma vaneze acum cateva luni si cum incerca sa faca din rahat bici. Astfel de persoane, nu as fi acceptat in staff.

     crysTyan0 (Rohan) - (Game Master in probe) - Lider Smugglers - Vechi, glumet, activ, ce mai vrei? Impreuna cu kWai fac o echipa perfecta!

     Kanye (kWai) - (Game Master in probe) - Lider Smugglers - El e mai mult cu caterinca, joaca de distractie, face o echipa perfecta cu Rohan. Chit ca a facut multe prostii si daca era cineva mai drastic nu mai primea o functie, mie chiar imi place ca e in staff :)) Usor cu steroizii aia..

     

     Paul (Paul) (Responsabil echipa ST) - level 5 - 

     

     paulvasile (paulvasile) (Moderator Tehnică) - Nu esti potrivit pentru o functie.

     AngeL (Angel) (Management) - Cand s-a apucat de sa:mp a primit cam repede lider si nu merita. Pe parcurs a acumulat experienta si chiar i se potriveste perfect functia de ST. Merita pentru ca se implica si ajuta mereu.

     Piratz (Piratz) (Moderator Tehnică) - Inactiv. Nu se potriveste pentru ST.

     JoySkeet (JoySkeet) (LinkManiac) - La fel ca la altii si la el. Daca serverul era mai plin, nu era potrivit pentru o functie.

     Maryus (Maryus) (Ex-Staff) - Cam inactiv asa, dar a fost printre cei mai buni admini din ultimii 2-3 ani. Functia de ST este un bonus.

     PreMiuM (PreMiuM) (LinkManiac) - E de treaba, praf la fifa, insa nu stiu cat ajuta cu functia care o are. Nu l-am urmarit.

     skol112 (sKoL) (LinkManiac) - Foarte vechi, de treaba, functia de ST pentru el, la fel ca si la Maryus, este un bonus.

     Kennedy (Kennedy) (Hearthstone Council) - Fanul meu No 1.. Totusi, eu nu i-as fi dat inca vreo functie.

    • Upvote 22
  4. Mai de mult mi s-a stricat un alimentator de la monitor. Se incingea foarte tare si repede, iar din cauza asta monitorul pornea in cateva ore. 

    Bun, am nevoie acum de un cablu vga (am gasit la 18 lei, nu e problema). 
    Pe langa cablul ala vga, am nevoie de un alimentator (un capat trebuie sa intre in monitor, iar celalalt in priza). 

    In dreptul lui pe monitor scrie DC 12V http://postimg.org/image/f7auu5mm5/ 

    Mai jos mai scrie asa: 
    Power Supply: DC 12V = 3.3A 

    Daca gasesc ceva sub 12v sau sub 3.3a e vreo problema? Sau daca nu e DC? 
    Daca gasiti voi ceva, ma puteti ajuta cu niste link-uri ?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...