Jump to content

TaranuCuFerari

Forumist
 • Content count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 likes on posts

1 Follower

About TaranuCuFerari

 • Rank
  Un începător printre noi
 • Age 19

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Location
  Targu Lapus
 • Internet from
  Rai
 • Age 19
 1. Nume jucator: MiMi Data de inceput: 18.02.2018 Data de sfarsit: 19.02.2018 Motivul: Am niste probleme personale si nu sunt sigur ca voi putea ajunge la sedinta.
 2. Nick: MiMi Level: 17 Taxa de inscriere: https://imgur.com/a/2uJQp Poza cu /stats: https://imgur.com/a/HJrcM
 3. Nume echipă: Mafia Ardeleneasca Jucători participanți: ElComandante & Mr.Mecanic
 4. Sunt total pro, dar armele sniper sa o poți baga in backpack doar daca esti hitman, pai asa nu are rost sa dau de fiecare dată 10k pentru 100 super si apoi sa fiu omorât de cineva si gata am pierdut totul, si iar 10k, dar daca nu se accepta sa avem outfit, nu pe order pe materiale asa o sa ajungem sa stricăm 1kkk mats pe câteva zile
 5. Nick:ElComandante Poza cu /stats:https://imgur.com/a/PAcAS Ce doriti sa vindeti:Doresc sa vand 200 Respect-Points. Poza cu /skill (pentru vanzarea skill-ului): - Cati bani am de primit: 500.000$ Nick:MiMi Poza cu /stats:https://imgur.com/a/lybNy Ce doriti sa vindeti:Doresc sa vand 300 Respect-Points. Poza cu /skill (pentru vanzarea skill-ului): - Cati bani am de primit: 750.000$
 6. @Liviubaws pentru ca toti stim cat de sus a ridicat liviu fracțiunea lspd , cred ca el este cel mai potrivit om, pe lângă ca are o echipă bună cu care sa lucreze, el stie foarte bine cum sa ridice ceva, sa ne motiveze, de multe ori acest om te ajuta sa atingi si imposibilul.
 7. Demisie acceptata !! @RoxonXL esti un om extraordinar sa ai grija de tine !!
 8. Nick: TaranuCuFerari Rank:6 Motivul demisiei: Am petrecut o lunga perioada de vreme in aceasta factiune, mai exact 326 de zile, am iubit mult aceasta factiune si am dat tot ce am avut mai bun sa o ajut, consider ca dupa atata timp e cazul sa o parasesc. Am facut multe pentru aceasta factiune si am adorat-o foarte mult , totul s-a dus de rapa, noi veniti in departamente cu atitudine inadecvata, si multe alte probleme m-au facut sa ajung la decizia ca este mai bine sa o parasesc...Le multumesc colegilor pentru intelegerea lor si pentru ca au fost unii cu adevarat uimitori, ii multumesc lui @Alezander si ca m-a acceptat sa fac parte din aceasta factiune care va ramane mereu in sufletul meu. Ii multumesc si fostului lider @Liviubaws pentru intelegerea pe care a avut-o cu mine. Stiu ca noul lider nu o sa isi cunoasca la inceput jucatori , dar dupa un timp o sa fie ca si voi !! Mult succes noule lider !! Taranu Va ureaza succes!! pwp @petarda @RoxonXL @Liviubaws , oamenii extraordinari, dar si restu !!
 9. Total PRO !! Ar fi mai mare concurenta intre mafii !!
 10. Nick: TaranuCuFerari Rank: 6 Motiv: Am un an in acesta factiune , nu ma simt din nou liber , nu mai am aceea atractie , plus ca nu mai am timp decat o ora pe zi , dar iti multumesc ca m-ai ajutat foarte mult cu toate , ii multumesc la fiecare membru in parte , sper sa nu se mai certe cu cei din alte departamente , multumesc foarte mult , esti un lider responsabil ! Sper sa iti gasesti pe cineva mai bun care sa ridice aceasta factiune si sa ii indrume spre locul 1 Police Departament , Succes baieti !! @RoxonXL @Liviubaws @petarda @Rugumas @DarfR3kt @frank sa aveti multe succese !! :* O sa revin ,cand o sa imi vina iar pofta !!
 11. Multumesc frumos de ajutorul acordat !! Sper sa revii pe viitor !!
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×