Jump to content

TaranuCuFerari

Forumist
 • Content count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 likes on posts

1 Follower

About TaranuCuFerari

 • Rank
  Un începător printre noi
 • Age 20

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Location
  Targu Lapus
 • Internet from
  Rai
 • Age 20
 1. Contra. Nu ai cum sa te infiltrezi in alte spawn-uri de asta avem masini la factiuni sa le folosim pentru ce suntem pregatiti asa ce rost mai are daca eu sunt hitman si am contract la fbi in hq sau in curte fiind destept dau direct spawnchange si cer un kill de la colegi, deci nu vad soarta acestei sugesti plus ca dupa o sa fie o cearta intre departamente pe vehicule, deoarece voi o sa le folositi pe toate de la o singura factiunea.
 2. 1.Pro! Dar nu doar la FBI/NG/LSPD sa poti la fiecare player pe care ai contract, deoarece ei pot sa intre la noi dar noi nu putem, aceasta chestie se poate implementa si la jail . 2, Pro! Am creste si noi activitatea deoarece contractele care vin se duc fix ultimele si asa ne-am bate pe acel contract si ar fi ceva distractiv dar acest contract sa nu depasesca o anumita suma 100k-1kk. 3.Contra! Nu trebuie sa te deranjeze ca ai un anumit skin, mergi iti rezolvi contractul si poti da din nou /undercover, dar daca vrei sa ai un skin preferabil stai pana ce o sa-l ai . 4.PRO! /undercover sa se poata folosi doar din casa ta si hq nu si la rent si sa se poata folosi de la orice rank !
 3. » Cel mai competent team leader: @MaRyUsS. » Cel mai competent moderator: @smokeR » Cel mai competent admin: @Alezander » Cel mai competent lider: @Ionut » Cel mai competent helper: @Otz3larul » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre playeri): Music » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre admini): @Rothschild » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre lideri): Alezander » Cel mai bun organizator de eventuri (dintre helperi): Pepe » Cel mai activ admin:@Edy.dY » Cel mai activ lider:Ionut » Cel mai activ helper:Pepe » Cel mai activ player: Mr.Mecanic » Cel mai cuminte player: » Cel mai competent angajat (Hitman/Taxi/Instructori/Reporteri/Consilieri):PaulWalker » Cel mai competent mafiot:geoth3 » Cel mai competent politai:smoker » Cel mai apreciat baiat:VunKol. » Cea mai apreciata fata:Alii » Cel mai stresant player:Daucurenko2vs2 » Cel mai ban-at player (inafara de cei care au restrictie pe linkmania):Iul » Cel mai glumet player:Fonz » Cel mai bun stunter:zReload » Cel mai "de gasca" admin: Maryuss » Cel mai "de gasca" lider: Rothschild » Cel mai "de gasca" helper: Alii » Cel mai "de gasca" player: Music » Cel mai puternic gang: Ballas » Cea mai organizata factiune Hitman Agency
 4. Nume jucator: MiMi Data de inceput: 18.02.2018 Data de sfarsit: 19.02.2018 Motivul: Am niste probleme personale si nu sunt sigur ca voi putea ajunge la sedinta.
 5. Nick: MiMi Level: 17 Taxa de inscriere: https://imgur.com/a/2uJQp Poza cu /stats: https://imgur.com/a/HJrcM
 6. Nume echipă: Mafia Ardeleneasca Jucători participanți: ElComandante & Mr.Mecanic
 7. Sunt total pro, dar armele sniper sa o poți baga in backpack doar daca esti hitman, pai asa nu are rost sa dau de fiecare dată 10k pentru 100 super si apoi sa fiu omorât de cineva si gata am pierdut totul, si iar 10k, dar daca nu se accepta sa avem outfit, nu pe order pe materiale asa o sa ajungem sa stricăm 1kkk mats pe câteva zile
 8. Nick:ElComandante Poza cu /stats:https://imgur.com/a/PAcAS Ce doriti sa vindeti:Doresc sa vand 200 Respect-Points. Poza cu /skill (pentru vanzarea skill-ului): - Cati bani am de primit: 500.000$ Nick:MiMi Poza cu /stats:https://imgur.com/a/lybNy Ce doriti sa vindeti:Doresc sa vand 300 Respect-Points. Poza cu /skill (pentru vanzarea skill-ului): - Cati bani am de primit: 750.000$
 9. @Liviubaws pentru ca toti stim cat de sus a ridicat liviu fracțiunea lspd , cred ca el este cel mai potrivit om, pe lângă ca are o echipă bună cu care sa lucreze, el stie foarte bine cum sa ridice ceva, sa ne motiveze, de multe ori acest om te ajuta sa atingi si imposibilul.
 10. Demisie acceptata !! @RoxonXL esti un om extraordinar sa ai grija de tine !!
 11. Nick: TaranuCuFerari Rank:6 Motivul demisiei: Am petrecut o lunga perioada de vreme in aceasta factiune, mai exact 326 de zile, am iubit mult aceasta factiune si am dat tot ce am avut mai bun sa o ajut, consider ca dupa atata timp e cazul sa o parasesc. Am facut multe pentru aceasta factiune si am adorat-o foarte mult , totul s-a dus de rapa, noi veniti in departamente cu atitudine inadecvata, si multe alte probleme m-au facut sa ajung la decizia ca este mai bine sa o parasesc...Le multumesc colegilor pentru intelegerea lor si pentru ca au fost unii cu adevarat uimitori, ii multumesc lui @Alezander si ca m-a acceptat sa fac parte din aceasta factiune care va ramane mereu in sufletul meu. Ii multumesc si fostului lider @Liviubaws pentru intelegerea pe care a avut-o cu mine. Stiu ca noul lider nu o sa isi cunoasca la inceput jucatori , dar dupa un timp o sa fie ca si voi !! Mult succes noule lider !! Taranu Va ureaza succes!! pwp @petarda @RoxonXL @Liviubaws , oamenii extraordinari, dar si restu !!
 12. Total PRO !! Ar fi mai mare concurenta intre mafii !!
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×