Sm1Th Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Cand dau la cap Tzinta iti sare Am in mana un glockaN Numai au nici o valoare Nici PeRRy si nici CojaN "Sunt mult prea bun!" Exclama akum Un nwb foarte poknit Sunt cel mai jmecher dintr-un hit Pe Darky l-am dilit ( 1hit=1hs < 3 FlopP ) Ma indrept akum agale Spre x-ul cel mic cand eu pe jumate dau de m8-ul adormit Iata akum imi scot din traista Steelpad-ul si-un mx Adversar n-am pe niciunul Nici pe leVi nici pe qikz Eviscerator e unul O bomboana de baiat Cu mausii + skatezuirle lui Negresit tu dai @ cap De vii tare,de vii incet de vii lung sau de vii scara Cand pe srN il ai in fata Capul sigurRr o sa-ti sara Ca ai polar k ai Kalash Usp sau 4-3 pe srN knd strafeaza e imposibil sa il iei TeG PeRRy sau TeG Darky NiP HeatoN sau SeDaN nici unul nu se compara cu magnificul Sm1Th
ratseloP Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Foaii verdi castravieti miom luat hiesot prin pieretii ma apuc si eu de compus ... niceeeeeeee
shy Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 toate 3 - reprezentative codatilor romania ... fain .. fain
Thade Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 sweet, care d-aici e in rolul celui facut de codat si care e codatul, spuneti tot.
The Wizard Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 BasmZi de varaPe dust iaraCounterii in pielea goalaStau si canta la chitaraTeroristu cand ii vedeFace pipi pe pereteSi se jura ca nu furaSi l'am prins cu glontzu-n guraAruncat in groapaPuricii-l atacaSa-i manance trupu'Pana-i sare mucuIntr-un tufis mai verdeLanga casa si pereteSare-un tero speriatSi imprastie rahatSus pe panta mareUnde e racoarePute a picioareZace un rahatCu motz luminatSi incaleca-i pe-o masinaSi zisei o mare minciuna( by 1cE and Voltzi ) sunt super poeziile, pacat ca sunt cam putine
@n93L Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 eee...asta e mai mishto...dar tot nu mi-ati spus...SE MAI JOACA CS?
punisheru Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Primele 3 sunt super tari ... a 4-a insa...lasa de dorit...
b.dragos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 eu sunt counter eu sunt tare dau la tero in cap si la picioare Stau x1 si x2 pe terro ii rup pe amandoi au ramas o runda ntreaga si vroiau sa puna bomba am campat si le am spus vorba 2 gloante head ushor cu tinta eu stau binishor Dust2 e cea mai tare cate headuri am dat prin perete oare? Nu ca sunt codat sau altceva e stiinta frate nu te supara Eu acum stiu unde si cand sa trag la sfarsitu runde i sa am 6 la frag Sa te invatz si pe tine o smekerie pe care nimeni n o stie Foloseste castile si soundu cat poti Ca sa i rupi cat mai multi boti ei tropaie ca caii VAII! declara ca tu esti codat de fapt sunt ei noobi te ai aranjat adminu e tot timpu cu tine gagg si kick le da la cei care nu te sustine END