NoNamed Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Probabil ca toti va ganditi la vara,la ce inseamna asta.Multa bere,multe lucururi facute cu prietenii.....si muuuuulta leneveala. Eu cand ma gandesc imi creste inima,ma face sa ma simpt un om implinit.Abia astept sa stau pana pe la 12-1 cu prietenii si sa ne certam cu vecinii pe care ii deranjam,sa ies cu gagica prin cluburi(parca nu as iesii si acum ).In general stiti si voi ce inseamna vara,cele mai frumoase momente din an! astept sa aud pareri despre ce inseamna pt voi vara,inafara de terminarea scolii si examene
Qui-Gon Jinn Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 eu ma gandesc la examene...plus ca anotimpul meu preferat e iarna
Ghiba Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Pai eu asta fac in orice anotimp....nu neaparat vara....
MisterDevil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 vara inseamna ... 24/7 fr33 time ... o luna de drumetzii prin romania ... 2 sapt in delta .. o sapt la munte ... o sapt la mare ... and many many many many ... PC GAMES
zetulescu Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Iubesc iarna...vara??? fete,bere,anul asta Grecia.....licenta ......
Dani Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 vara inseamna ... 24/7 fr33 time ... o luna de drumetzii prin romania ... 2 sapt in delta .. o sapt la munte ... o sapt la mare ... and many many many many ... PC GAMES heheheh .. in loc sa te gandeshti la fuste scrute shi la caldura .. un fotbal.. ceva.. lasa jocurile ..
Dark-Boy Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Vara pfff sa trec clasa intai Sa iau examenul mai bine . Dap vara cred ca e cel mai frumos anotimp din an.Stau afara cu rolele toata ziua,ma plimb cu prietenii.Mai merg pe la bunici .Acolo tot cu pretenii' si multe altele
Kasabian Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 vara inseamna de obicei distractie multa cu prietenii, multe drumetii la munte, mare, tara... unde gasim pe cineva sa ne tina o noapte doua sau loc de munca, who knows ? important e ca vara te poti bucura cum in restul anului nu poti, esti careless, well almost
andypopa Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ba baieti, eu vara ma bag greu pe rentacoder.com, MMORPGuri si alte chestii addictive... Tigarile nu-mi plac, si din nefericire nu-s ashe de tare nici la bautura... Primele doua raman de baza... A, bine, si stat pana dimineata and shit
Thade Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 imi place toamna cel mai mult, dar vara stau pe net toata ziua, apoi ies in oras in fiecare seara, ma duc in vama+la munte+sighisoara..
NoNamed Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 vara inseamna de obicei distractie multa cu prietenii, multe drumetii la munte, mare, tara... unde gasim pe cineva sa ne tina o noapte doua sau loc de munca, who knows ? important e ca vara te poti bucura cum in restul anului nu poti, esti careless, well almost aha..azi dau teza la mate..dup-aia ma duc sa imi iau niste RAM la pc ,maine nu stiu daca stau pe la scoala iar poimaine petrec ca e ziua copilului. da sa vezi cand mi-o aduce rezultatul la teza... p.s bine ca am luat la rom 10,ma mai salveaza putin
MontBlank Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Vara asta : part-time job si meditatii la mate in prostie ... de abia astept... not really
IceMan Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Vara: calatorii ,excursii,tabere, mare,munte ,etc etc etc
iNm Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 vara asta lucru cat incape ( ca sa imi scot datoriile ) si in rest same things pe care le fac in orice anotimp plus plaja si strand
Guest Bogdan Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Deocamdata vara asta pentru mine inseamna cea mai naspa pe care am avut-o pana acum. DEOCAMDATA ... joi am teza la mate si apoi inca o saptamana ca sa-mi scot corigenta. Mai postez dupa teza si dupa ce se incheie mediile ca sa vad cat de mult mi se schimba...vara asta...
THuG-Radu Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Vara e anotimpul meu preferat. Eu am profitat de fiecare vara si m`am distram la maxim. Vara aceasta, o sa fie diferita. DAca iau bac`u cu nota mare ... o sa ma distrez fffffff mult. Daca iau bac`u cu nota mica ... nu ma vad prea bine ! )
iNm Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Vara e anotimpul meu preferat.Eu am profitat de fiecare vara si m`am distram la maxim. Vara aceasta, o sa fie diferita. DAca iau bac`u cu nota mare ... o sa ma distrez fffffff mult. Daca iau bac`u cu nota mica ... nu ma vad prea bine ! ) daca iei bacu` cu nota mica condoleantze oricum trage de tine si ial cu brio
Frostwolf Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Vara....hmm.....cred ca va fi grea,tre sa ma antrenez ptr academie,multa munca ptr la anul,dar sunt fericit ca iau o vacanta si ma duc undeva sa ma relaxez si sa uit de toata lumea!Eventual si o roscata cu mine sa aiba grija de ........micile placeri sa zice Multa bere,gratar si alte chestii stiti voi de vara Bft all
The Connection Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 vara inseamna ... 24/7 fr33 time ... o luna de drumetzii prin romania ... 2 sapt in delta .. o sapt la munte ... o sapt la mare ... and many many many many ... PC GAMES super corect . cel mai croect . me too . exactly the same answer . Maybe 2 weeks of beach
Fane Spoitoru Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Decand astept vara deja planificai sa plec cu prieteni cu cortu cateva zile vreau sa ma angajez undeva desi am 17 ani acuma impliniti strand in prostie la mare 1 luna discoteci beti distractie cat cuprinde si ma pregatesc de cls a 11-a sa iau iar toate balurile bobocilor la rand si toate cele
{JM}Alex Lifetaker Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Cand e vara ma gandeesc la fustite scurte ... si la muult sk8
uTzu Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 cel mai mijto e vara....stau cu prieteni pana dimineata si nu`ti lasi vecinii sa doarma...vine garda.......se imprastie toti , cluburi , la plaja in fiecare zi .....agatzi fufe, la fotbal cu bajetzi si scapam draq si de sc. PS: Iarna , anotimp infect .....nu SUFAR frigu`.
Silvinho Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 dupa capacitate... ma duc in Franta,joc fotbal, ma joc pe calculator si o sa vad o gramada de filme!!!