LuCiFeR Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Sa speram ca plec in Germania....m-as angaja la o firma pe domeniul telecomunicatii sau autovehicule rutiere...daca nu gigolo e de ajuns :)
SirDanju Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Mai baieti eu am lucrat afara (Italia) dupa juma de an am fugit repede de acolo pentru ca acolo se lucreaza nu ca si aici ,ai ajuns mai tirziu cu un minut tia taiat o zi , la a doua cartonas galben si la a treia intirziere fara discutie tia dat rosu.Daca vrei sa te angajezi in alta parte patronul suna la firma de unde ai lucrat ultima data si se intereseaza de ce ai plecat si afla tot.Tot mai bine aici in tara vor fi si aici joburi bine platite dupa ce intram in UE.Oricum sper sa am firma mea sa nu fiu obligat sa lucrez pentru altii ca vad cum este acum, face ce vrea din tine ,petru ca iti spune ca mai astepta altii la usa daca nu esti bun si cind tre sa iti dea salar se face ca ploua. :(
danielmihai Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Persoana mea ar vrea sa deschida o afacere in Romania dar de preferat in alta tara (Franta , Germania s-au SUA).Nu stiu cu ce o sa se ocupe ca nu m-am decis inca. :dooh:
Guest AL-X Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 As vrea sa fac ceva legat de design pe viitor (webdesign sau... publicitate ceva). Daca ajung sa termin facultatea :pray: (Ing. Aerospatiala) si ajung inginer nu raman in Romania, daca ajung sa fac orice altceva aici raman. :beer:
rats Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 As vrea sa fac ceva legat de design pe viitor (webdesign sau... publicitate ceva). Daca ajung sa termin facultatea :pray: (Ing. Aerospatiala) si ajung inginer nu raman in Romania, daca ajung sa fac orice altceva aici raman. :beer: ori romania or luna... sau cum? :D
Guest Bogdan Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 ori romania or luna... sau cum? :D :P :P Pai....romania...luna...se cam aseamana...sunt cam aceleasi conditii de trai... :whistle:
SW Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Eu vreau tot .... pe vapor.MontBlank cam greu sa mai gasesti loc pentru comandat daca te-ai interesat cam 75% din ofiteri vor sa fie comandanti pe vas. Eu vreau sa fiu C.E (am tata si unchi asa)si var comandant(desi aceasta este mult mai usoara avand in vedere forta fizica depusa).
{JM}Alex Lifetaker Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Deschid o afacere sau ma duc in S.U.A :D Romania e a shitty country, nu merita sa mai stai aici... EDIT: Daca nu ma fac skater profesionist :D ma duc in Legiunea Straina, sau la Politia sau Armata din draga noastra tzara...
psich0 Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Dupa ce termin facultatea.... ma inscriu la master sau ma mai apuc de una... e super sa fii student :beer:
M Power Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 -Ramaneti in Romania? -Da... -De ce? -Din comoditate... :P
payneinc Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Toti avem rude , prieteni, de care e greu sa te desparti.. plus ca e super greu si dincolo daca nu ai pe cineva pe acolo care sa te ajute la adaptare. Stilul de viata e altfel decat aici, oriunde te-ai duce. Romania ar putea fi raiul, daca nu ar fi locuita de cine e locuita : tigani, machedoni, hotzi, smecheri, si o gramada de fraieri , masa de manevra. Generatia tanara sa zicem ca e ceva mai alrfel, dar si ea, cel putin jumate, e corupta sau cel putin usor coruptibila. Ca sa putem trai bine aici, ar trebui eradicata jumate de populatie : incepem cu puscariile si toti hotzii de la putere. Astfel stopam gaurile de capital si ridicam gradul de securitate al vietii in rromania. Alegem oamenii in posturi doar pe baza calificarii si capacitatii de munca, nu pe pile politice sau clientelare. Noi o ducem rau si o vom duce rau pentru ca nimeni vrea sa fie altfel. Lumea se stie inferioara si de aia prefera sa obtina ceva prin spaga, mita, pila, etc. Nu exista dreptate, nu exista egalitate, etc.. Eu am muncit in Norvegia. E frumos acolo, dar alt stil de viata. Cei de acolo sunt ca niste robotzi. Muncesc f serios, chiar de mici copii (la o brutarie a castigat unul de 17 ani 2.000 euro intr o luna), se culca devreme, si cam asta e ciclul lor. Nu sunt asa de prietenosi ca noi. Sunt f cinstiti. Dar si severi. E scumpa viata la ei acolo, dar standardul e f ridicat. Fatza de rromania , e total diferit. Fiecare are casa lui acolo. Cu vecinii cel mult te saluti. Fiecare cu viata lui, nu ca la noi cu barfa la banca din fatza blocului. Securitate totala acolo : nu ti fura nimeni bunurile , nu te ataca nimeni, aerul e perfect, totul e curat luna. netul cam prost si scump : ADSL. de munca gasesti in domeniul agricol mai ales (din ce mi s-a explicat pe acolo anual vin sezonier mii de polonezi si sloveni ). In state, viata seamana cu cea de la noi intr o mica masura : orase, viata de cartier. dar si acolo muncesti pe rupte. nu prea-ti mai ramane timp si pt altceva. mancarea e cat de cat ieftina, cazarea e scumpa. netul e excelent. joburi se gasesc, dar la treburi mai putin importante. e bine sa mergi pe lumina, si noaptea stai pe acas` - depinde de zona. nu de alta, dar sunt multi negri si risti sa te lovesti de ei daca nu i vezi la timp. Care mai stiti de alte tari , spuneti-va parerile !