Ahilosu Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Ce o sa faceti dupa ce terminati cu studiile? aveti puterea psihica si financiara sa mergeti mai departe? argumentativa raspusurile p.s. ca sa nu mai fiu acuzat ca tin partea opiniei mele (exagerat de mult) nu o sa ma implic in poll
Ahilosu Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 p.s. ca sa nu mai fiu acuzat ca tin partea opiniei mele (exagerat de mult) nu o sa ma implic in poll cu exceptia acestui post evident unde trebuie sa argumentez si eu... Ma voi angaja...nu stiu unde dar ma voi angaja...de fapt e posibil sa ma angajez la firma mamei...ar fi cel mai convenabil...
MontBlank Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Eu...pe vapor. Comandant (e ceva de lucru pana la aceasta functie :P ) . B)
rats Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 firma de publicitate sau post de radio... aici in romania B)
lucky13 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Am ales "Ma angjez" desi eu dupa ce termin studiile (liceul , Academia Militara ) voi fi sublocotenent B) ... voi sta ceva timp iar pe urma voi face Scoala pentru Inalte Studii Militare
Kane Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Sper sa pot deschide o afacere in web design sau ceva asemanator, probabil cu un capital castigat de afara. :P Am fost angajat de vreo 2 ori si am observat ca am o problema cu autoritatea deci asta ar fi singura solutie. As vrea totusi sa raman in Romania.
aolex Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 programator full time ... asta as vrea . in olanda , of course :P
Guest Bogdan Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 :P :P :P Ce facultate tre sa faci ca sa devii frecator de menta cu norma intreaga?? :P :P :P .....hmmmm....
alex Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 dreptu` gata cu offtopicile ... ii stric threadu si nu e frumos ... eu unu ... mi-as deschide o afacere sau m-as face notar sau avocat :D( e si pe profil... :) ca nu vreau sa fac filozofie sau istorie .... )
Ahilosu Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 pacat ca putine slujbe sunt bine platite...ca presupun ca asta conteaza destul de mult...meserie bine platita e intradevar cea de avocat...dar trebuie sa fii bun la asta... :dontknow:
alex Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 dacum ...da ma iau la bataie cu judecatoru daca de ceva
VIRUS Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 k sa-ti dechizi o afacere klumea in romania iti trebuie buzunaru pan'la cot si un cap de otzel eventual titan ..... dupa ce termin cred k voi emigra in Canada ( i hope ) succes afaceristilor romani
alex Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 dupa ce voi termina cred ca voi fura in italia sau spania ... eventual vand si niste organe :)
[KnoX]AndreuTZa Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Joburi bine platite in Romania exista! Din nefericire oferta e foarte mica...tre sa fii cel mai bun sai ai studii de "specialitate" respectivul post...sa ai "pile" si un pik de norok... Eu am lucrat in multe locuri....pana anu trecut cand am incetat sa mah mai agit...ca fata e fuarte greu sa gasesti un lok de munca in care sa nu ti se faca avansuri, sau sa nu fii luata la 3 pazeshte mult mai rau, numa pentru ca esti femeie(si angajata pe deasupra) deci ce sa ii faci tu "lui" "THE BOSS"?? Stau cuminte, imi termin fac(marketing...special am dat aicea ca sa pot conduce o afacere)...si imi fac o afacere...ce afacere....ramane de vazut care e cerinta pietii la mom respectiv... Joburile bine platite - sunt cele care au nevoie de studii de specialitate - : Contabil, avocat/jurist/judecator, mecanic de avion, tamplar, director de marketing, director de management, director de relatii publice, designer de mobila/designer industrial....designer de moda, arhitect , proiectant...ETC Get the point? Sor-mea e in state si va zic sincer NU ZBOARA NICI STOLURI DE RAME SI NICI PORCI DUPE ELE!! Te trezesti la 6 dim in fiecare zi si te duci mata la scoala/munca sau la ambele (part time job) cum face sormea....si cu treaba prin casa te mai culci mata pe la 10-11 seara.... Acolo competitia e mult mai mare!!!!!!!! Topul e mult mai sus!!! E adevarat insa ca a iti merge prost are cu totu alta insemnatate decat la noi...insa nu inseamna ca a iti merge rau acolo e mai bine decat a iti merge rau aici....sunt pur si simplu alte standarde.... Avem si noi cativa milionari in dolari in Romania...ganditiva cati MILIARDARI sunt acolo....
silviu_alexxx Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 yo sper sa ma angajez la firma familiei :D dak ma iau astia__ceva programator sau in domeniu
Elf Soldier Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 io incerc sa fac ceva aici in romania asta. da dak lucrurile merg bine poa prind ceva job prin strainatate. da nu america!!!! ceva de publicitate ar fii interesant. da dak nu ieshe nimic............aproape e spania. capsuni si portocale sunt cu duiumul. ;) iar dak nici asta nu merge ancea ma insor cu una cu bani. sau dak nici asta nu merge stau in mijlocul campului si......... :whistle: :beer: P.S hai deschidetiva firma si vin eu ca femeie de serviciu :beer: :camouflage:
Guest siropel Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 ceva legat linux ... ...vand pinguini in piata, sau ceva de genu ...
Ahilosu Posted March 13, 2005 Author Posted March 13, 2005 e clar...o sa fim cu totii afaceristi...:P gg noua
Under Taker Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Anul viitor dau un examen pe limba engleza (i zice TOEFEL*) pe care il iau cu siguranta.Dupa asta mai am de dat SATu (School Admision Test) si imi vanez o bursa.Dupa asta bye bye Romania, Hello USA sau UK B) *Nu stiu exact cum se scrie ;)
Overlord ' 44 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Ma mut la Trondheim in Norvegia si imi fac acolo firma de turism! :blink: