Jump to content
W_MaNnY_W

Ajuuuuutooooooooooooor!

Recommended Posts

Posted

Eu nu inteleg de ce ma puneti sa corectez toate alea bloc etaj...pai dak stau la casa cum vreti fratilor sa scriu blocul scara si etajul?Sunteti culmea ....sau nu sunt pt aia care stau la case... :D ......Imi vine sa ma dau cu capu` de pereti acnd imi apare aia acolo :banghead:

Posted

Inca unu... :violent: :thefinger:

Mah omule, nu se prea intzeleg multe din ceea ce zici, dar dak este cum cred eu, nu te plangi pe Linkmania pt ca tzie nu itzi convine ceva de la RDS. Dak nu itzi convine dute de sediul RDS din orashul tau shi bate-i pe aia.

Guest Bogdan
Posted

Altu care nu stie sa se exprime......despre ce vb ma....era sa nu vad topicu...ataata era de "discret" titlu` lui :P

Posted

eu sunt singurul care a inteles? :) ... baiatul a zis ca nu poate completa in formularul de inscriere , bloc ,etaj , scara , deoarece sta la casa ;) ... nu il atacati ca nu avedti de ce... :D

Guest Bogdan
Posted

DAca te crezi asa destept si zici ca esti singurul care a inteles...ca nu poate completa.....unde sa copleteze ma ....la cererea pt abonamete de autobuz?...la Cec-ul de Alocatie

Posted

Eu nu inteleg de ce ma puneti sa corectez toate alea bloc etaj...pai dak stau la casa cum vreti fratilor sa scriu blocul scara si etajul?Sunteti culmea ....sau nu sunt pt aia care stau la case...  ......Imi vine sa ma dau cu capu` de pereti acnd imi apare aia acolo 

Da-te ma cu capu de pereti, arunca-te si pe geam. Aaaaaaa pacat ca stai la casa si ai o cadere usoara.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...