W_MaNnY_W Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Eu nu inteleg de ce ma puneti sa corectez toate alea bloc etaj...pai dak stau la casa cum vreti fratilor sa scriu blocul scara si etajul?Sunteti culmea ....sau nu sunt pt aia care stau la case... :D ......Imi vine sa ma dau cu capu` de pereti acnd imi apare aia acolo
BooM-retired Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Inca unu... :violent: :thefinger: Mah omule, nu se prea intzeleg multe din ceea ce zici, dar dak este cum cred eu, nu te plangi pe Linkmania pt ca tzie nu itzi convine ceva de la RDS. Dak nu itzi convine dute de sediul RDS din orashul tau shi bate-i pe aia.
Guest Bogdan Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Altu care nu stie sa se exprime......despre ce vb ma....era sa nu vad topicu...ataata era de "discret" titlu` lui :P
lucky13 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 eu sunt singurul care a inteles? :) ... baiatul a zis ca nu poate completa in formularul de inscriere , bloc ,etaj , scara , deoarece sta la casa ;) ... nu il atacati ca nu avedti de ce... :D
Guest Bogdan Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 DAca te crezi asa destept si zici ca esti singurul care a inteles...ca nu poate completa.....unde sa copleteze ma ....la cererea pt abonamete de autobuz?...la Cec-ul de Alocatie
Hadrian Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Eu nu inteleg de ce ma puneti sa corectez toate alea bloc etaj...pai dak stau la casa cum vreti fratilor sa scriu blocul scara si etajul?Sunteti culmea ....sau nu sunt pt aia care stau la case... ......Imi vine sa ma dau cu capu` de pereti acnd imi apare aia acolo Da-te ma cu capu de pereti, arunca-te si pe geam. Aaaaaaa pacat ca stai la casa si ai o cadere usoara.
MontBlank Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Da-te ma cu capu de pereti, arunca-te si pe geam. Aaaaaaa pacat ca stai la casa si ai o cadere usoara. LOL !!! :clap: