The Wizard Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 chiar daca e taran, oier, nu are vocabular, dar are un spirit de afacerist f dezvoltat si + ca face case la amaratii aia de sinistrati, doar pt asta si trebuie admirat, statul le face din parti, + ca face biserici si alte fapte bune. cred ca e singurul, din asta cu sute de mil de $, care da si la altii.
black Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 tre sa vina posturile gen "aaaa, tu tii cu becali, ai poze cu el pe pereti, va duceti impreuna la biserica" etc. Prea putin ma intereseaza parerea unor oameni auto-numiti intelecti Eu nu cred ca el a strans atatia bani sa fie el bogat.. Orice om normal s-ar gandi.. ok.. am 5-10 mil dolari.. CE DREAQ sa fac cu mai multi? Ce ai putea sa iti doresti??? Eh.. oamenii in general cand ajung acolo, din lacomie, vor mai mult si dau mai putin din ei celor care i-au ajutat. pt cei care il critica : uitatzi`va la voi shi dupaia vorbitzi.. Decat sa am de-a face cu ipocriti care il critica pe becali mai bine cu oameni sinceri care imi spun verde`n fata totul.. Edit: Eu am votat "Partial"