Jump to content
Kasabian

Gigi Becali

Il simpatizati/sustineti pe Gigi Becali ?  

78 members have voted

1. 1. Il simpatizati/sustineti pe Gigi Becali ?

• Da, in totalitate
      17
    • Partial
      25
    • Deloc
      21
    • Nu ma intereseaza
      15

Recommended Posts

Posted

Radule smile.gif .. GIGI la celelalte alegeri zic yo ca o sa fie ales.. smile.gif .. daca tot asha conduc tzara batraneii.. nu mai am nici un dubiu.. mai bine un incult care`i sufletist shi sincer decat o cireada de batranei care fura incontinuu..

Posted

Reclama, sa elimine potentialii "dusmani", sa fie privit altfel.

Tu daca ai vrea sa fii presedinte, de ce ai vrea? Nu ca sa te faci cunoscut? Sa treci un lucru in portofoliul tau?

nu spun ca nu este in totalitate pentru imagine wink.gif

sa fiu seful statului, nu vreau, dar daca mi'as dori, ar fi dintr'un motiv bine intemeiet, adica sa fac un bine, schimb ceva in tara, nu ca sa ma autoafirm in lume. sunt modalitati mai bune de a te evidentia. actorii, cantaretii, scriitorii sunt mult mai populari decat politicienii (marea majoritate).

tocmai tu ai spus ca Becali e incult, needucat, dar afirmi ca e in stare de acte de grandomanie, si sincer nu am vazut pana acum un grandoman prost blink.gif

sa elimine potentialii dusmani, asa cum facea stalin, la propiu ? biggrin.gif

ar mai trebui facut inca un poll doar pentru discutia noasta cool.gif

Posted

Il detest smile.gif ... e cam impertinent ... spune lucrurilor pe fata si se crede Z[m]eu ...

Si cat ii el de religios ... ce o facut odata ... ar putea sa-si uite credinta [ Ma refer la faza cu crucea agatata pe peretele unui hotel al carui proprietar era un musulman ... si prin chestia asta la injurat bine pe musulman ]

"Ciobanul ... tot cioban ramane"

PS : Am iesit acu-s cateva saptamani [ 2/3 ] la iarba verde ... si am trecut pe langa o turma de oi ... erau inscriptionate pe 3 din ele cu vopsea rosie : BE CA LI ... rofl1.gif [ Ma jur ]

Posted

Si cat ii el de religios ... ce o facut odata ... ar putea sa-si uite credinta [ Ma refer la faza cu crucea agatata pe peretele unui hotel al carui proprietar era un musulman ... si prin chestia asta la injurat bine pe musulman ]

ce legatura are credinta cu faptul ca nu sustine ca Dumnezeu al nostru e singurul valabil ? biggrin.gif

eu unul nu cred ca Dumnezeu ar fi singurul "zeu" valabil, sau Alah, sau mai stiu eu ce zeu sud-african. fiecare religie se refera la acelasi lucru, la acelasi "Tata" dar fiecare l'au perceput cum au crezut ei ca este mai bine.

pe scurt, crezi ce vrei

Posted

Kasabian tu crezi ca cu o echipa de incompetenti poti schimba tara? Pacat ca imi e picat siteul sa iti dau sa citesti ceva despre png, ca si al lor e in constructie, sa vezi acolo cine conduce PNGul, ce oameni, ce calificari au.

Mi-se pare sau ai zis ca el nu ar participa la presidentie? Pai si atunci de ce si-a facut partid?

offtopic(gluma):

Defapt exista mai multi zeii, e o masa rotunda a zeitatilor. Ei se hotarasc cand sa ploaie, cand sa ninga, pe cine sa mai omoare, alea alea. Mai sunt momente cand se mai cearta Alah cu Dumnezeu, atunci se oftica aia de prin tarile necivilizate pe francezi, pe europeni, si incep sa arda steaguri. eusa_dance.gif

Posted

bun, sa zicem ca ar vrea sa candideze ca sa fie el "jupanu" tarii, sa ii puna pe toti in patru labe si sa schimbe imnul in "maria". dar asta nu inseamna ca lumea il va vota 100%. tu ai spus ca are o echipa de incompetenti. atunci cine il mai voteaza? chiar crezi ca lumea e atat de proasta in cat sa voteze un "cioban, cu 4 clase si un incult" ?

mai bine un incult care`i sufletist shi sincer decat o cireada de batranei care fura incontinuu..

again, and again sustin ca nu e in stare sa devina presedinte pentru ca nu stie sa minta. este demonstrat stiintific, cei care au stofa de conducatori stiu sa manipuleze masele, sa minta ca sa'si atinga scopurile. Lumea nu o sa'l voteze pentru ca nu stie sa faca altceva decat sa dea bani ca sa ajute pe altii, si sa faca acuzatii. Din cate stiu eu astea nu sunt calitati pentru un presedinte...

EDIT:

offtopic(gluma):

Defapt exista mai multi zeii, e o masa rotunda a zeitatilor. Ei se hotarasc cand sa ploaie, cand sa ninga, pe cine sa mai omoare, alea alea. Mai sunt momente cand se mai cearta Alah cu Dumnezeu, atunci se oftica aia de prin tarile necivilizate pe francezi, pe europeni, si incep sa arda steaguri. eusa_dance.gif

sau in cazuri extreme, daca se fura la table de exemplu, se darama blocuri si se invadeaza alte tari pentru petrol biggrin.gif

Posted

cand sa ploaie

netics cand sa ploua.. @off topic

Lasatzi ca Borcea shi Copos sunt mai proshti ca Becali de 10 ori smile.gif .. macar daca ar avea atata cap cat are Becali.. dar nici atata nu au.. 24.gif24.gif24.gif24.gif

Posted

24.gif24.gif24.gif

Mie mi simpatic Jiji mai am si io de cine rade mai ales cand il vad la cronictuza biggrin.gif

Are sufletu mare si o facut f multe lucruri bune da pe mine ma distreaza cand il vad la tv si se agita sau mai scapa cate un porumbel pe gura biggrin.gif

Posted

ca el candideaza la presedintie ( cum a facut berlusconi ... daca nu ma insel) ca sa aiba imuntate... sa nu se descopere vreo ilegalitate din trecutul sau (nu-l cred prea cinstit... mai degraba smintit)

celputin ei is educati si cumpatati ( mai degraba copos presedinte decat becali)

Eu am ales prima varianta pentru ca imi place cand apare la TV si rad 24.gif.Totusi desi toti zic ca e un "oier cu 4 clase" omul are luat bacalaureatul si acuma face facultatea de Drept. Il sustin in totalitate ca e foarte sincer si daca vrea ceva lupta pana obtine.Pe aceasta cale anunt cei "pasionati de politica " ca in Romania NU presedintele trage sforile ci PRIMUL MINISTRU.Presedintele reprezinta doar imaginea statului si e pus pe post de "mascarici".

Becali nu candideaza sa aibe imunitate ca din cate-mi amintesc el a fost chemat de "n" ori la parchet si i-au gasit ceva? oops.gif

Si daca Becali era atat de prost pe cum zice lumea ....cum a ajuns sa aiba atatia bani pe munca lui (si nu a furat de la nimeni ca n`a fost pana acuma cu functie in parlament sa ziceti ca a furat de la oameni)

Cu referire la Copos ca presedinte stii cei de la Codu Penal au niste versuri frumoase : "Prefer un Becali care te f**e`n gura /Unui politician cult cu vrajala buna"

Posted

Da il sustin in totalitate. Ce tot aveti cu omul asta ?? O fi el cu gura mare cateodata , dar macar face tot ceea ce spune. Macar de-ar fi toti ca Becalli sa fie asa darnic si sa ajute omu de rand. Asa ca nu va mai luati atata de el, daca Copos e asa de bogat de ce nu ajuta si el sinistratii din Rats sau din alte loocalitati inundate ? Pe cand nea gigi i-a ajutat enorm de mult cu materiale de consctructii, bani, si echipe care sa le ridice casele, si multe altele. Deci nea gigi te sustinem din toata inima, tine-o tot asa hello2.gifhello2.gif

Posted

Radule smile.gif .. GIGI la celelalte alegeri zic yo ca o sa fie ales.. smile.gif .. daca tot asha conduc tzara batraneii.. nu mai am nici un dubiu.. mai bine un incult care`i sufletist shi sincer decat o cireada de batranei care fura incontinuu..

yup danny call are drepatate 100% . becali o sa fie ales . nu cred ca va castiga dar va avea un 30% iar basescu 31 % 15% PSD si rssul celelalte paritde

Posted

Doamne....nu-mi vine sa cred ce vad........cum poti sa zici ca votezi pe cineva ca presedinte doar pentru ca are suflet bun ? Pai Becali e in stare sa ne bage in razboi doar ca Bush i-a dat cadou cartea Codul lui DaVinci. Cum poate Becali sa ne reprezinte ? Cum poate Becali sa ne conduca ?

A mai zis cineva ca il prefera pe Becali doar pentru ca face case oamenilor........LA MUNCA BAAAAAA NU LA VOTAT IDIOTI CU BANI CA SA VA FACA CASE !

Pana la urma fiecare voteaza si il sustine pe cel cu care se aseamana. In cazul asta toti incultii se duc spre Becali si restul de 46% voteaza pe cei cu capul pe umeri.

Posted

Ziceti voi ce ziceti, dar nebun cum o fi "razboinicu luminii" el a dat bani si i-a ajutat pe sinistrati, chiar dk o fi facut-o pt publicitate, dar a facut-o. smile.gif

Posted

.LA MUNCA BAAAAAA NU LA VOTAT IDIOTI CU BANI CA SA VA FACA CASE !

daca tu ai fi pensionar si incapabil de munca, cu o mensie de maxim 3 milioane pe luna, cum iti faci casa ?

ce alegi, integritate morala (daca ai asa ceva) sau un adapost sigur ? blink.gif

ti'e usor sa zici de altii, dar daca ai incerca sa te pui in locul lor, nimic nu ti'ar mai fi usor

stiu ca ignoranta nu costa nimic, dar incearca sa fii mai constient de ceea ce se intampla in jurul tau

Posted

ma voi tot o tine-ti cu ale voastre, ca becali a ajutat sinistratii si acum e mare zeu, merita toata lauda de pe pamant ... parerea mea e ca jiji a facut asta ca sa isi ridice imaginea, tocmai pentru campania electorala. faptul trist este ca voi chiar aveti incredere in el, si il considerati "un om cu suflet bun" care merita sa ajunga presedinte eusa_doh.gif nu dejeaba steti romani violent1.gif nu dejeaba au ajuns romanii la coada vacii

Posted

Kasabian ... te intelege ca-l idolatrizezi pe JIJI ... dar nu cred ca el frecventeaza acest forum sa te vada si sa-ti dea niste $$$ ( daca prin absurd ar fi sa frecventeze forumul, cred ca s-ar ascunde sub userul Kaka22 )

nu idolarizez pe nimeni, dar ma rog, nu mai cert cu voi ca n'are sens. la urma urmei crezi ce vrei

off: e mai usor sa fii indiferent decat sa te prefaci ca iti pasa...

Posted

Oamenii il "urasc" pe Gigi Becali pentru ca le e frica sa fie categorisiti drept un adept de-al lui. Fiind "anti-ceva" automat esti opusul acelui lucru. Spunandu-se despre Gigi ca este incult, prost, oier, tzaran si exprimandu-ne parerea cum ca noi suntem impotriva acestui lucru automat afirmam despre persoana noastra ca suntem culti, intelecti, oraseni, oameni elevati..

Decat un sarpe in iarba mai bine un tigru pe camp. Un diplomat este un om care te trimite la dracu` in asa fel incat astepti cu nerabdare calatoria si ASTFEL de politicieni avem in romania (exemplu Iliescu care este un politician foarte bun -= adica mincinos de spetza mare=-).

Cati din politicienii nostri pot spune cu mana pe inima ca sunt credinciosi cu adevarat? Ca traiesc cu frica lui Dumnezeu? La cum au furat oamenii astia tzara nu mai au nici o credinta, de-apai religie !

Onestitatea si sinceritatea trebuiesc apreciate in orice forma! in orice context ! Numai un semi-doct si un pseudo-intelectual este diplomat! In ziua de azi numai Dumnezeu poate sa mai opreasca politicienii din furat. Sau mai bine zis frica de Dumnezeu.. Eu unul nu cred in "El" dar apreciez oamenii care pot crede in el cu desavarsire (asa cum face Becali) pentru ca oamenii astia in general nu deranjeaza.

Sunt lucruri care ma deranjeaza, multe. Cel mai mult ma deranjeaza preconceptiile pe care le are lumea despre Becali. Cati dintre NOI, ca OAMENI, ne-am deranjat sa dam o mana de ajutor pentru cei sinistrati? O paine macar si o familie ar fi mancat intr-o seara din ea! Becali s-a dus cu maybach`u (eu nu cred ca el pune mare pretz pe bani, si asta NU pentru ca are multi) prin namoalele alea sa ajute pe oamenii aia..

Nu il apar si nici nu il judec.. dar va zic ca puteti sa priviti ambele fete ale unei monede.. trebuie doar sa deschideti ochii.. sa beliti cepele adica.. cool2.gif

Posted

adica Becali e singurul om dintre aia bogatzi sau de sus cum vretzi sa`i zicetzi care o facut ceva pt tzara din banii lui personali .. care crede in Dumnezeu.. ii frica de Dumnezeu.. shi mai multe chestii.. pt cei care il critica : uitatzi`va la voi shi dupaia vorbitzi.. smile.gif .. The End

Posted

waw si eu ce m'am chinuit sa explic in ultimele n posturi biggrin.gif anyaway gg tongue.gif

oricum, stati linistiti, tre sa vina posturile gen "aaaa, tu tii cu becali, ai poze cu el pe pereti, va duceti impreuna la biserica" etc. bduh.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...