Kasabian Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 genial .....gg lu ala care l-a facut intr-adevar, e foarte impresionant si partea cea mai frumoasa e ca totul este adevarat. norocul lumii ca nu suntem laudarosi
MisterDevil Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 intr-adevar, e foarte impresionant si partea cea mai frumoasa e ca totul este adevarat. norocul lumii ca nu suntem laudarosi intrebare intrebatoare .. cu ce sa ne laudam .. cu masa de migratori care fura si dau un nume tare romaniei prin tari straine .. gadeste ca in prezent .. o lume fara romania nu suna asa de rau
Kasabian Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 intrebare intrebatoare .. cu ce sa ne laudam .. cu masa de migratori care fura si dau un nume tare romaniei prin tari straine .. gadeste ca in prezent .. o lume fara romania nu suna asa de rau adevarat... cu o astfel de gandire nu o sa ajungi nicaieri. in caz ca nu stiai, marile puteri precum America, Marea Britanie sau Rusia nu s'au trezit deodata "fruntase" ci au devenit in timp. Crezi ca ele nu s'au confruntat cu probleme ca si noi? Unde erau Americanii azi daca stateau si se gandeau:" Avem un popor rasist, cam prost, plin de imigranti, care crede tot ce aude si danseaza dupa muzica ?" tu spui ca nu avem cu ce. eu spun ca avem cu ce dar din pacate cei care pot face o diferenta in momentul de fata nu vor sa faca niciuna. decat sa poti si sa nu vrei mai bine sa vrei si sa nu poti...
Guest HHyadum Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ia uita-te la listele cu inventii, cu performante sportive, scriitori si oameni de stiinta.....O sa ai un raspuns.
Kasabian Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ia uita-te la listele cu inventii, cu performante sportive, scriitori si oameni de stiinta.....O sa ai un raspuns. numai sa nu patim cum am patit cu brancusi. mare pierdere! dar de, el e francez, nu e roman oricum, cert e, daca nu tii cu tine si cu "ai tai" nimeni nu va tine! si nimeni nu'mi poate schimba parerea in privinta asta.
MisterDevil Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 cum sa tii cu ai tai ... cand ai tai iti vor raul ? ... cand vezi numa n gainari ( care fura un ou si fac puscarie ) pe cand altii o duc mult mai bine si care nu au facut nimic ... cum sa tii cu ai tai cand nici ai tai nu tin cu ei ... asta e spiritu romanesc .. zi`mi recent unu care a reusit sa realizeze ceva .. ? ( nush ce politican care s`a sinucis .. bun om .. da un exemplu bun pt ceilalti )
Ahilosu Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 mandrie nationala, cel care a spart siteul microsoft si l-au luat aia la MIT dar vedeti voi, americanii au avut un dar aparte...cati dintre cei care au facut performanta in diferite domenii in america sunt amerindieni (native americans)? ei au stiut sa pretuiasca oamenii importanti de la ei din tara dar mai mult, au stiut sa pretuiasca oamenii importanti ai altori tari. Exemplu este biologul acela roman (am lapsus la nume momentan) care este singurul din tara noastra ce a fost decernat vreodata cu acest premiu...pirn 60 parca...ei bine, americanii i-au oferit conditii si un salariu foarte bun + cetatenie americana, pentru a se muta acolo impreuna cu familia...cine ar fi refuzat?totusi el a facut ceva pentru romania, toti banii prmiti la decernarea premiului (1 bulion$) i-a investit in romania intr-un laborator. e firesc sa ne punem intrebarea: ce s-ar fi intamplat daca romanii ar fi pastat in tara toate valorile intelectuale si nu numai?
Narcoti-K Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 intrebare intrebatoare .. cu ce sa ne laudam .. cu masa de migratori care fura si dau un nume tare romaniei prin tari straine .. gadeste ca in prezent .. o lume fara romania nu suna asa de rau >>Sux man daca ma gandesc la istoria Romaniei n-ash fi de aceeashi parere cu tyne ce zici tu cu migratorii e adevarat da-s cazuri izolate ( ) daca ai avea ocazie sa te nashti inca o data in ce tara te-ai nashte? somalia? afrik? china? damn la noi e cel mai bine ..... eu as vrea in irak :DDD sper cas ai prins faza
dev Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Cute ... oricum nu is mandru ca-s roman ... la ce reclama avem dincolo granita ...
Kasabian Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Cute ... oricum nu is mandru ca-s roman ... la ce reclama avem dincolo granita ... pai si ce iti pasa tie ce zice gura lumii? dovada clara ca romanii nu stiu sa'si apere interesele si valorile. Ai vazut reclamele alea pe Discovery, in care prezentau triburi cu populatie de 20- 100 de oameni ? Daca nu, iti spun eu ca toti care au fost prezentati, chiar daca unii erau ultimii din tribul lor, toti erau mandrii de cine erau. Deci, ma repet, cu o astfel de gandire nu o sa ajungem nicaieri.
noghri Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Cute ... oricum nu is mandru ca-s roman ... la ce reclama avem dincolo granita ... atunci ce mai cauti in tara?...tot aici inveti..tot aici ai prieteni..tot aici te distrezi sau ai parte de lucruri naspa..si continui in fiecare zi cu ele...sunt convins ca ti-as putea da de 1000 de ori mai multe exemple pentru care ar trebui sa fii mandru ca esti roman decat sa nu fii..asa ca termina cu astfel de afirmatii de doi bani...nu esti mandru?..ce sa mai zica cei de la orfelinat care traiesc in niste conditii infecte?...cei care nu isi permit spitalizari?...etckasabian...ai dreptate..romanii nu stiu sa isi vada interesele.un exemplu recent este infrangerea stelei in semifinala uefa...toata lumea l-a vazut ca pe un esec incredibil si majoritatea au stiu sa arunce cu rahat in echipa pentru deziluzia pe care au adus-o...exemplele pot continua..in loc sa incercam sa facem ceva, construim ceva, pentru noi de fapt ar trebui sa exista un buton mic rosu pe care daca apasam, instant sa ne facem bogati, curati si de zece mii de ori mai mari si mai tari ca americanii (care oricum sunt niste incuiati...tara lor este exact ca un ou de paste decorativ.. vopsit..peste care au trecut anii - pe dinafara arata bine rau, dar inauntru pute.)
Kasabian Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 pentru noi de fapt ar trebui sa exista un buton mic rosu pe care daca apasam, instant sa ne facem bogati, curati si de zece mii de ori mai mari si mai tari ca americanii (care oricum sunt niste incuiati...tara lor este exact ca un ou de paste decorativ.. vopsit..peste care au trecut anii - pe dinafara arata bine rau, dar inauntru pute.) gg, imi place analogia ta
dev Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Ce sa apar ? Cand majoritatea romanilor se fac de kko pana si in tzara ... dar afara is si mai si ... oricum nu imi pasa de ce zici ... eu nu prea sunt mandru ca sunt roman. Prieteni ? Am 1/2 care sunt prieteni adevarati ... in rest doar "prieteni" ... who cares ? Eu is cu gandirea mea ... nu ajung departe ... GHINION ... ajung departe ? Si mai bine ...
noghri Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 oooo....vai..majoritatea romanilor se fac de cacao si in tara si in afara ei?...tu stii cate milioane de romani sunt plecati in afara?...daca te referi la majoritatea, ar trebui sa intelegem ca astia sunt aia care fura ca in codru peste tot si probabil toti umbla cu tricouri de genu' " fuck you romania" sau "romania sucks" ...scuze omule..dar vorbesti claaaar in necunostinta de cauza..faci exact ca amaratii de francezi sau de englezi care pentru cele cateva exemple nefaste (recunosc, sunt destule...) stiu sa sparga oalele in cap pentru un intreg popor (dar mana de lucru ieftina e buna..dar de ce ar pomeni de ea..). tu iti dai seama cati romani ai jignit prin afirmatia ta?..in fine...si da, ne facem si de cacao in tara..dar da-mi exemple..in afara de ce vezi la televizor, prin ziare, pe internet..etc.esti exact genul care se complace in ceva, stie ca e naspa, isi spune asta e, comenteaza, nu e mandru, vorbeste si fara a stii prea multe, dar de ce naiba ar face ceva anume ca sa schimbe situatia.stai linistit, nu esti singurul, probabil de asta ne facem de cacao (sau scuze..de "kko") in tara asta.pentru ca "ne plangem", dar traim bine mersi in continuare...spune-i urmatorului aurolac pe care il vezi sa nu mai cerseasca, pentru ca ne face de rusine..
dev Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Sti ceva ? Poate cand vei ajunge si tu sa 'cazi' odata ... iti vei da seama in ce tara traim ... si ma refeream la STATUL nostru mandru ... care fura de ne rupe ... [ Am 18 ani ... lucrez de 3 ani ... si cat de cat is trecut prin unele chestii ... ]
noghri Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 felicitari.eu merg pe 21, si am lucrat si in romania si in afara.nu e nevoie sa ne laudam fiecare cu ce am facut si ce facem in continuare.sunt perfect constient ca eu desi sunt la facultatea de litere in nici un caz nu o sa pup vreun post de profesoras dupa ce termin,la fel cum am fost constient atunci cand mi-am luat si un atestat ca nu o sa ajung eu sa predau la 1-4 cand nu au locuri nici macar pentru absolventi de facultate. am cazut de multe ori pana acum, dar de fiecare data m-am ridicat si am mers mai departe.de 3 ani de cand am terminat liceul aproape ma lupt cu tot soiul de refuzuri la cv-uri etc etc...birocratie de cacat..si asa mai departe..cand lucrezi dai de oameni nasoi..dar nu sunt singurul care trece sau a trecut sau care va trece prin asta..si nici tu.dar ma straduiesc sa imi fie mai bine.asta e tot.si sunt mandru ca sunt roman, oricat de nasol ar fi uneori aici in tarisoara asta.
Adi Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 intradevar, impresionant...uite ca sunt si oameni mandri ca sunt romani submit.. mijto
Guest Blaidy Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Ce sa apar ? Cand majoritatea romanilor se fac de kko pana si in tzara ... dar afara is si mai si ... oricum nu imi pasa de ce zici ... eu nu prea sunt mandru ca sunt roman. Prieteni ? Am 1/2 care sunt prieteni adevarati ... in rest doar "prieteni" ... who cares ? Eu is cu gandirea mea ... nu ajung departe ... GHINION ... ajung departe ? Si mai bine ... lol ce prieteni adevarati ai, pai asta da dovada ca nici tu nu sti sa iti faci eu am vre-o 3 prieteni care aproape ii consider frati ... nu putem spune ca romania e o tara stralucita dar nici ca romania e de tot jegul. in romania ne-am nascut si avem prieteni si viata e destul de buna si aicea.Dar multi care aud de "viata" se refera la masini la bani si alte chesti, degeaba ai bani daca n-ai trait viata cum trebuie. pt. salariul din america plecam si eu dar ce fac acolo ? ce prieteni sa iti faci cand te duci doar pt. bani ...
Kasabian Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 ...Dar multi care aud de "viata" se refera la masini la bani si alte chesti, degeaba ai bani daca n-ai trait viata cum trebuie. pt. salariul din america plecam si eu dar ce fac acolo ? ce prieteni sa iti faci cand te duci doar pt. bani ... asta cam asa e, insa depinde de fiecare sa'si traiasca viata "cum trebuie". si la faza cu plecatul, n'ar strica plecarea pt ceva timp, strangerea de bani, si intoarcerea in Romania... asta daca nu gasesc de munca aici
Guest Blaidy Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 n'ar strica plecarea pt ceva timp, strangerea de bani, si intoarcerea in Romania... asta daca nu gasesc de munca aici nu prea merge cu "dute-vino" ca e greu sa lasi serviciul de acolo nu e chiar asa de simplu dar si in romania cu un salariu de 10 mil pe luna poti sa stai linistit
Kasabian Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 nu prea merge cu "dute-vino" ca e greu sa lasi serviciul de acolo nu e chiar asa de simplu dar si in romania cu un salariu de 10 mil pe luna poti sa stai linistit daca esti celibatar da, dar daca ai familie, 10 mil nu iti ajung da mie imi ajung si 5 acum asa ca...
Tigressa Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 reclama e foarte bine realizata..problema e..cine o va vadea?
dev Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 lol ce prieteni adevarati ai, pai asta da dovada ca nici tu nu sti sa iti faci eu am vre-o 3 prieteni care aproape ii consider frati ... nu putem spune ca romania e o tara stralucita dar nici ca romania e de tot jegul. in romania ne-am nascut si avem prieteni si viata e destul de buna si aicea.Dar multi care aud de "viata" se refera la masini la bani si alte chesti, degeaba ai bani daca n-ai trait viata cum trebuie. pt. salariul din america plecam si eu dar ce fac acolo ? ce prieteni sa iti faci cand te duci doar pt. bani ... Am si eu 2 prieteni care-i pot considera frati ... dar m-am referit ca mai am pe langa ei cativa "prieteni" ...Oricum ... aici sau dincolo ... oriunde tre sa fi descurcaret ...@noghri : Is mandru din cateva pcte de vedere ca-s roman ... dar mai multe ma fac sa nu fiu mandru ...
Kasabian Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 reclama e foarte bine realizata..problema e..cine o va vadea? good point. daca o prezentam noi o sa apara ca suntem aroganti, si daca nu o prezentam noi, nu o prezinta nimeni