Jump to content
NoNamed

Cum sa ma tund?

Recommended Posts

Posted

erm....is it me sau topicul asta e aiurea?

@on topic cred ca pt un inteletual de 14 si 54 de kg astea e cea mai potrivita http://img397.imageshack.us/img397/4900/superowned1yf.jpg casanova mic ce esti tu eusa_whistle.gif

ps vezi userbars alea din sig ca nu se vad decat linkurile

Posted

lol Qui-Gon Jinn

si m-am tuns scurt ( cam 2 ) si tot asa imi spun si mie colegii ca cica arat a puscarias smile.gif)

nu prea mi-au recomandat asta

and as you said .... BRETON SUCKS ... BIG TIME eusa_doh.gif

ONTOPIC :@NoNamed conteaza forma capului... in rest... tunde-te cum iti place tie ... cum te simti tu mai bine ... in fact ... lasa-ti plete biggrin.gif

Posted

fii atent.

Creasta in spate, dar LATA, sus normala, latimea capului, in spate, pe margini te vopsesti pe o parte roshu, pe o parte blond, si coditza (daca ai) galbena, si sus iti faci o creasta. Asa am vazut ca se mai poarta acuma ! tongue.gif

Posted

ps : acuma o sa-mi sara toti masculii feroce care se tund singuri cu unghiere...

rofl1.gifrofl1.gifrofl1.gifrofl1.gifrofl1.gifrofl1.gifrofl1.gifrofl1.gif sry da era prea de tot faza cu unghiere 24.gif)

ai putea incerca sa til lasi lung daca ia paru natural(ondulat)

Posted

Man....vopsestete verde in cap........sau fati o creasta de aia de rockeri sa pari mai nebun........sau dak nu tundete scurt de tot si porti un batic de ala USA

Posted

Topicul asta poate fi pus in categoria "sa-mi pun cercel in urechea dreapta sau stanga?".

Daca vrei sa te tunzi si nu stii cum ti-ar sta mai bine,du-te la cineva care se ocupa cu asa ceva si o sa te sfatuiasca.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...