NoNamed Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Pana acum nu prea dadeam prea multa importanta frezei(nu prea multa,asta nu inseamna ca ma tund la fel in tot capul ).Ma tundeam in forma de U la spate(cunoscatorii stiu),dar deja pare prea simpla si asta nu imi place. Am nevoie de sfaturi serioase.Vreau sa fie decente(tunsorile) pentru ca mai este scoala ,dar vreau sa fie ceva frumos.Eventual si o metoda de aranjare a parului.De ce intreb astea? Luni e ziua mea si trebuie sa arat bine,si vreau sa ma tund ceva mai klumea.Astept sugestii
Guest Smek3rAsS Jr. Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 jmeker = TUndete in V , fati o creasta cu gel si la spate ridicati parul ! CU gel normal !
iReal Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Vrei sa te tunzi ca un jmeker ? lol conteaza forma capului f. mult
NoNamed Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 jmeker = TUndete in V , fati o creasta cu gel si la spate ridicati parul ! CU gel normal ! da man..vreau ceva cool.sa ma deosebesc de altii,sa arat bine. Nu imi place in V.In V se tunde toata lumea,creasta imi fac de obicei,dar nu imi place cum imi sta in general.Hai ma nu e nimeni care pricepe ce vreau?
Guest Smek3rAsS Jr. Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Vopsesteti CREM cateva firicele de par ............. stii u !
mad_eye Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 tunde-te ca soldatii americani acu depinde ce culoare e paru tau??
NoNamed Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 eu sunt brunet,am 14 ani,54kg,prcatic fotbalul. ma uitai pe net la cateva frizuri si o vazui pe aia a lui Beckam.mi se paru mitho,da nu stiu cum sa ii zic aleia sa ma tunda asa.Pls uitati-va si spuneti-mi si mie,ca vreau sa ma tund ca el
Qui-Gon Jinn Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 par periuta si breton oxigenat mancatzash....depinde cat de mare e parul tau...daca e mare, fa codite daca e mic, fa ca mine, 1 fara breton (breton sux :-| )
NoNamed Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 par periuta si breton oxigenat mancatzash....depinde cat de mare e parul tau...daca e mare, fa codite daca e mic, fa ca mine, 1 fara breton (breton sux :-| ) cand o sa ajung la puscarie promit ca o sa tin cont de sfatul tau ,pana atunci vreau sa imi explice cineva cum sa ii zic aleia sa ma faca ca beckham
Qui-Gon Jinn Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 eu nu is puscarias eu is mai militaros desi... daca stau sa ma gandesc...am fata de puscarias
NoNamed Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 desi...mellow.gif daca stau sa ma gandesc...am fata de puscarias mellow.gif lol am ras la faza asta .Deci,inca o data,ve rog HELP! ganditi-va cum poti sa ii explici unui frizer sa te tunda ca beckham ala..si spuneti-mi si mie
frankie Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 cand o sa ajung la puscarie promit ca o sa tin cont de sfatul tau ,pana atunci vreau sa imi explice cineva cum sa ii zic aleia sa ma faca ca beckham Adu-i o poza cu fãtzãlãul lu` mr Beckham...si spune-i sa te tunda ca el
Trex Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Daca vrei sa-ti dau sfaturi ti-as recamanda un programel numai cu frezuri : cosmopolitan (parca asa se numea) Iti garantez ca iti vei gasi singur freza pe care ti-o doresti.
NoNamed Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Adu-i o poza cu fãtzãlãul lu` mr Beckham...si spune-i sa te tunda ca el sa vad ce pot sa fac cu un Nokia 6110 ,ca altfel nu pot sa-i aduc poze.dar mai bine ar fi sa imi spuneti voi cum sa ii zic.tre sa fie macar 1 pe forumu atsa cer sa le aiba cu hairstyle
NoNamed Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Daca vrei sa-ti dau sfaturi ti-as recamanda un programel numai cu frezuri : cosmopolitan (parca asa se numea) Iti garantez ca iti vei gasi singur freza pe care ti-o doresti. putin OFF-TOPIC: Cred ca asta este topicul cu cea mai mare ''audienta'' thorus ms mult ca te-ai stresat pentru mine,dar m-am uitat la fata mea si mi se pare ca mi-ar sta cel mai bine cu o freza ca a lui beckham,avem fizionomie asemanatoare,numai ca eu sunt mai negru .daca nu stie nimeni cum pot sa-i spun sa ma tunda asa,atunci ma bag la facut poze sa vedem ce iese.Oricum,astept si alte sugestii
NoNamed Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 damn...ma tot gandesc cum sa fac...da nu am nici o idee
Dani Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 par periuta si breton oxigenat mancatzash....depinde cat de mare e parul tau...daca e mare, fa codite daca e mic, fa ca mine, 1 fara breton (breton sux :-| ) termina ma .. asha se tund deja shi boschetarii .. serios.. totzi tziganii se fac blonzi acuma.. NoNamed .. freza de phunkist..
L3b3 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Mergi la fain frumos la un stilist sau la ceva salon de estetica masculina si fie te mai holbezi peste cataloagele care le au fie ceri sfatul celor de acolo. ps : acuma o sa-mi sara in cap toti masculii feroce care se tund singuri cu unghiere...
NoNamed Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Mergi la fain frumos la un stilist sau la ceva salon de estetica masculina si fie te mai holbezi peste cataloagele care le au fie ceri sfatul celor de acolo. ps : acuma o sa-mi sara toti masculii feroce care se tund singuri cu unghiere... ok..o sa incerc asta.da cred ca o sa ma coste mult,mai bine ma duc cu niste poze(daca gasesc) si ii arat cum sa ma tunda.bha ce complicat pare,cred ca il sun pe beckham sa il intreb unde s-a tuns si cum i-a spus aluia/aleia sa il tunda
Qui-Gon Jinn Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 termina ma .. asha se tund deja shi boschetarii .. serios.. totzi tziganii se fac blonzi acuma.. NoNamed .. freza de phunkist.. lol eu am zis la misto dar daca tu m-ai luat in serios e problema ta
NoNamed Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 lol eu am zis la misto dar daca tu m-ai luat in serios e problema ta poi zi ma asa..sa stii ca nu numai el te-a luat in serios