TenshiTNQ Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 sal all am sa va rog sa rasp dak puteti dupa cum imi merg window'u ii clar ca tre sa mi'l reinstalez.. dar mai las asta o vreme... in fine ideea ii ca mi'am pus sisoft sandra si am observat o groaza dechestii prntre care si un waring care se referea la cooler... poate sa imi explice cineva ce vrea sa spuna programul.................................................................. .................................................................................................................... Warning W239 - Cooling system thermal resistance is higher than recommended for this type of processor. Manufacturers recommend a certain performance for their thermal solutions (aka coolers) that is very important especially for very fast processors that generate a huge amount of heat (50W or more). Fix: Check that the cooler is properly installed. Check interface material between cooler and CPU and consider using some high-performance interface material (e.g. Artic Silver). Check that the cooler is rated to support the processor you have installed at the speed it is running. If you have over-clocked the processor you may need a better cooling solution. For more information, please see the (FAQ). SiSoftware Sandra Help File ....................................................................................................................
csoka.zsolt Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Coolerul tau nu functioneaza corect!Uite-ta peste cooler si vezi daca nu are ceva problema!! :beer:
Guest Bogdan Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 :P :P Ce raspuns inteligent.....cat ti-a luat ca sa-i raspunzi...... :P :P Sper ca nu vorbesc prostii ...dar parca am avut si eu o probleme de genul acesta....intra in ..asta.....in....bios...si verifica acolo la power ca sa nu ii dea prea mult curent si sa il supraincalzeasca (nu sunt sigur)
Elf Soldier Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 si eu am avut o problema asemanatoare. se rezolva din bios......dar stai calm. dak problema este grava calculatorul se stinge singur deoarerce se suprainclzeste. din bios e rezolvarea dar eu zic sa stai calm inca. :beer:
Guest Bogdan Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Vezi ca nu-s prost degeaba...stiam ca e ceva cu biosul....intraa la power managemant si schimba fluxul de curent pe care il transmite coolerului
BooM-retired Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Din cate se spune acolo, ar trebui un cooler mai performant. Dar problema ar putea fi shi de la senzor (eventual uita-te la temperatura proc.)
rats Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Coolerul tau nu functioneaza corect!Uite-ta peste cooler si vezi daca nu are ceva problema!! :beer: vai de mine, da cat timp ai stat pe buda sa meditezi raspunsu? :whistle:
TenshiTNQ Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 ideea ii k de multe ori mi s'a intamplat sa mi se restarteze calculatoru dar numa cand rulam un cd in cd'rom mai mult timp atunci mi se restarta