The Connection Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Help pls don't warn me for this topic. eu am warn de 10% si nu stiu de ce . nu am facut nimic. va rog sa ma ajutati .
PrinceOfPersia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 ai spamat cu nesimitire mie mi se pare coool jocu kar.gif ecranul s-a facut alb la cate mine i-am pus lui Bush . Ce fac mah ? tu chiar crezi ca ma intereseaza daca is la cresa de gaming sau la liceul de gaming ? eu oricum ma joc toata ziua asa ca sunt sigur ca is la mestercard gaming . sa va dau site-ul simplu : soorz ca am postat si acum daca v-am suparat . dar m-a enervat asta .v-a aparut scorul meu ? mie nu biggrin.gif . hai ca am sa vi-l zic . va rog sa ma credeti pe cuvant ca nu am nici un motiv sa mint . ok . scorul : 564002 PLS sa ma credeti ca nu mint . am incercat sa va dau scorul da nu apare . nu stiu de ce .
silversky Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Help pls don't warn me for this topic. eu am warn de 10% si nu stiu de ce . nu am facut nimic. va rog sa ma ajutati . Dacă vei da click pe warnul tău(acel 10% de care vorbeşti) ţi se va deschide o fereastră unde vei găsi linkul în care au fost posturile tale pentru care ţi s-a dat warn.(Din câte observ,motivul e spam.)