THuG-Radu Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 http://www.9am.ro/revistapresei/Monden/328...tii-de-Red-Bull Am crezut ca mor de ras cand am citit )) Daca e adevarat, sa traiasca mafioru` ala ! )
THuG-Radu Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Nici macar cutii pline nu au stricat pe el Ii scump RedBull`u !
Qui-Gon Jinn Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 intre noi fie vorba...de ziua mea...bine....putin mai tarziu...am primit un set de darts...si o poza cu adi minune si pfuai ce ma mai distrez ^^
Guest Blaidy Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Dar voi stiti cespuneti aicea ? ce ar fi sa va agat eu undeva sa va tintesc cu cutii de redbull ? P.S Nu cred ca e adevarat ...
SpecialEffects Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Nu cred ca e adevarat .. Daca e adevarat , gg Clamparuu !!
Devil Slayer Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 nu pot sa zic ca imi pare rau de el ,gg clamparu...trebuia sa fi dat si cu cutii pline
BlackDevil Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 dc nu lo uitat in cuier ... poate mai scapam de un manelist imputit
THuG-Radu Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Oricum, adevarata, falsa, e prea tare faza P.s. : un mic banc cu manelisti "I : De ce zambeste Adi Minune cand coboara un deal alergand ? R: Ca il gîdilã iarba`n c*r!" )))
THuG-Radu Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 P.S. : e adevarat.Am citit azi in ziarul "Averea" ! Bine ma Clampareeeee )
Guest Blaidy Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Multi pe aicea si prosti ... daca voi ati fi fost acolo si nu el, mai radeati atata ? va spun eu ca nu va mai ardea sa radeti, asta dovedeste cat de nesimtit poate sa fie romanul din zilele noastre ...
zetulescu Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Am inteles ca nu este singura faza de genul asta ca i s-a intamplat..pe la periferia Bucurestiului...pentru ca nu a acceptat sa cante peste program a fost luat si urcat in pom (cu tot cu instrumentisti) si obligat sa cante de acolo ..vi-l inchipuiti pe Adrian in varful unui plop..cantand aia cu...dusmanii imi poarta pica .Din pacate nu exista dovezi....
{JM}Alex Lifetaker Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Haha ce i-as face si eu asa ... sa-l agat in cui pe gnomul ala si sa dau cu oua in el DIE CREEP!
BlackDevil Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Haha ce i-as face si eu asa ... sa-l agat in cui pe gnomul ala si sa dau cu oua in el DIE CREEP! pai daca dai cu ou in el ii pericol sa se innece ))