HellKobra Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 submit... toti is corupti... nu vedeti si c salarii si mai ales c pensii au oameni?? el zice ''sa traiti bine'' cand doar el mai traieste bine cu guvernatorii si senatorii aia.. toti promit dar nik nu fac... si sunt niste tarani... asta a furat si cand era marinar.. un amrinar presedinte SA fim seriosi... bunica-mea are salar 2mil 800 si a lucrat 30 de ani si a facut 3 ture.. si pe cea de noapte... asti-as hoti.. toti fura SA VINA CINEVA CU CARTE CARE NU FURA SA CONDUCA TARA ASTA CA SI ASA SE DUCE DE RAPA,BASESCU SAU NASTASE SUNT ACELASI LUCRU,DOAR EI VOR SA AIBA...SA VINA UNU CORECT, CINSTIT SA FACA MACAR CUM E IN UNGARAIA TARA ASTA Ady fara suparare frate dar lasa politica oamenilor mai mari.......Si inainte de a face politica......invata gramatica limbii romane ))))))
D3MENTU Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Lol ce stire "importanta"...mare minune daca in urmatoarele 5 min nu o aud din nou la tv.Sa-i fie de bine dar orice lucru marunt si lipsit de importanta se mediatizeaza prea mult
angor Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 mi se pare penibil ca nu a vrut sa se opereze in Romania. de ce? avem servicii medicale proaste? asta inseamna ca el ca presedinte a facu un rahat si in loc sa faca ce a promis in campanie el se duce la meciuri si merge beat cu masina mai bine taceti ma din gura, ca va faceti de cacao. faza cu condusu beat...no comment, daca tu crezi toate prostiile ce se scriu in ziare, e grav. 2. ati fi vrut sa se opereze aici? nici nu vreau sa stiu prin ce dureri treci la o asemenea boala, iar dobitocii, mari doctori romani, se certau cine sa il opereze si sa il lase pe a doua zi dimineata. din cate am inteles, nici macar nu aveau un bloc operator "ne-a dezamagit cand am sa fiu mare nu am sa il votez ", you make me sick. foarte bine ca s-a operat acolo. asa ca inainte sa dati cu paru, puneti-va in situatia lui. prea multi pe aici care nu stiu o boaba despre ce se intampla si vin si dau din gura stiti de ce s-a operat presedintele la viena? ca era ciomu in libertate.
Guest Blaidy Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 angor gandeste din alta perspectiva, el spune ca doctorii din romania sunt buni, dar pe alta parte el se duce la viena. Operatia nu e grea, dar poti sa patesti ceva dupa ce ai facut-o si doctori te-au operat bine. Durerile nu sunt mari, dar tot ramane penibila intrebare : De ce s-a operat la viena ? zice sa avem incredere in doctorii nostri si el se duce la viena ? e deja si nesimtire si prostie curata.
angor Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Durerile nu sunt mari stiam ca la o simpla hernie...clasica hernie is dureri mari, dar la o hernie de disc, care poate induce si o paralizie temporara? tu te auzi ce zici? nimeni nu a contestat doctorii....si dupa cum zicea cineva, daca era in romania, nu avea liniste.motivul pentru care el s-a operat la viena doar el ni-l poate spune. daca la inceput s-a dat pe mana doctoriilor romani, iar dupa aceea a ales viena, inseamna ca a intervenit ceva, eu raman la parerea ca atunci cand un om are dureri nu il amani pe a doua zi. ca exemplu iti dau o intamplare de a mea, aveam o durere cumplita de masea, si cand zic cumplita, nu exagerez, si ce crezi ca imi zice dentistul la care ma duceam de obicei? "aaa....nu pot astazi, dar ia agocalmin, ca poate iti trece....haide joi" nici macar sa se uite la mine in gura ce am, plus ca luasem nu stiu cate medicamente fara nici un rezultat.... cred ca iti imaginezi ca nu am mai calcat la aia in cabinet deci prostia consta in a alege lucrurile cele mai bune pt tine?
Qui-Gon Jinn Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Ady fara suparare frate dar lasa politica oamenilor mai mari.......Si inainte de a face politica......invata gramatica limbii romane )))))) fara nici o suparare...dar sunteti de aceeasi varsta
nwradu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Nu cred ca Basescu a vrut Viena neaparat. Pare genul de om care ar fi riscat aici. Dar in seara aia toti medicii s-au facut ca ploua, ala ca e obosit, ala ca nu are aparatul, ala ca nu stie, ca sa mai amane, sa tina sedinta... cum nu se putea s-a dus direct la Viena.Acum a iesit scandal pe toate partile. Intai ministrul sanatatii, dupa ce s-a facut de kkt la faza cu demiterea lui Oprescu (de doua ori parca) a zis ca la noi nu se putea opera pt ca spitalele sunt insalubre, riscurile sunt mari, muradie, etc, iar medicii nu sunt competenti. Cum sa zici asa ceva dupa ce conduci ministerul de atata timp? Treaba lui care era? Oamenii obisnuiti deci la conditii insalubre, iar presedintele si altii cu bani, la Viena, unde e frumos si bine. Asemenea declaratii sunt absurde, mai bine tacea si se facea ca ploua...Acum in Viena e scandal ca unii austrieci asteptau de luni bune sa fie programati pt o operatie si presedintele nostru e operat instant. La ei e exact invers, acolo oamenii obisnuiti se asteapta sa fie tratati mai bine decat presedintele unei tari straine.Si cum zicea Cristoiu ieri pe Antena 3 (geniale emisiunile alea), faptul ca Basescu nu a vrut sa-l vada pe Tariceanu e penal. Pot sa fie la cutite cei doi, in calitate de premier si presedinte si mai ales acum cu uniunea europeana si chestia asta cu aderarea trebuie sa se intalneasca si sa conlucreze, ca de asta au fost alesi prin vot. Culmea, din sondaje si interviuri se vede ca in general lumea nu se simtea jignita ca presedintele s-a operat in alta tara, dar dupa aia a inceput ministrul sanatatii cu declaratiile alea si a pus paie pe foc.
silversky Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Si cum zicea Cristoiu ieri pe Antena 3 (geniale emisiunile alea), faptul ca Basescu nu a vrut sa-l vada pe Tariceanu e penal. Într-adevăr geniale!(Deşi uneori combinaţia Paler-Cristoiu mi s-a părut că are unele momente în care devine un pic cam neinspirată) Dar faza cea mai tare de săptămâna asta a fost când Octavian Paler,întrebat fiind cine este primul bolnav al ţării a răspuns dintr-o bucată : Eugen Nicolaescu.Explicaţia care a fost oferită la un moment dat(cum că nu era nici un medic disponibil,nu era nici o sală pregătită şi era o urgenţă,etc) cred că a lămurit publicul şi s-a înţeles de ce a optat pentru Viena,dar completările lui Nicolaescu de după mi s-au părut de-a dreptul penibile.Dar ce mi se pare penibil acum este pelerinajul care se face la patul preşedintelui,atât de către politicieni,cât mai ales cel făcut de jurnalişti.
Synapse Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Intrebati-va si voi de ce s-a operat la Vienna ............ ce au spitalele din Romania ?? Nu-s bune ??
angor Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Intrebati-va si voi de ce s-a operat la Vienna ............ ce au spitalele din Romania ?? Nu-s bune ?? altu nu au nimic draga...is minunate, curge lapte si miere, iti fac masaj la talpi, asistente doar 90-60-90, medicamente gratis, caviar in meniu, robinete din aur la baie, jacuzi....cand e vorba de o mica atentie sa nu iti taie gatu o operatie la picior fac ochii mari si te refuza categoric mi se face rau cand il vad si il aud pe cristoiu, psd-ist imputit
LordAxel Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Spitalele romanesti mai au mult pana sa le ajunga pe cele din Occident...Totusi acolo e mai multa omenie ......nu se fura pe fatza sa zicem hrana bolnavilor.....ca sa nu ma vorbesc de banii pentru investitiii in aparatura medicala :banghead:Mama a fost recent internata in spital la Craiova si daca noi nu ii asiguram de acasa cele necesare inclusiv medicamente nu cred ca o aveam din nou langa noi.....
THuG-Radu Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Un mic off-topic, sper sa nu iau warn pentru asta ! E un banc mai nou. De ce nu s`a operat Marinelu` in tzara ? Ca a auzit ca`i Ciomu` liber !
Osirus Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 inca o dovada ca pe acest forum este un numar covarsitor de odrasle inapte care stiu doar sa se bage in seama ca vitele in topic'uri care le depasesc cu mult capacitatea de intelegere si de analiza
ImDrunk Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Io chiar nu intaleg de ce faceti atata tam-tam pe chestia asta si la TV Basescu sus Basescu jos oriunde mut tot Basescu
netics Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ascultam odata la europa fm o convorbire telefonica cu o doctorita(tema emisiunii era "de ce s-a operat basescu in viena?" sau ceva de genu) care culmea, si ea care lucreaza in domeniul medical a ales alte tari pentru a se opera.Probabil ati vazut si voi la TV cum arata spitalele de afara(Viena aici) si cum arata spitalele din tara(spitalul judetean Timisoara de exemplu)Il inteleg si pe Basescu, si pe ministrul sanatatii care azi se certa cu medicii(aia le cerea salar, iar el se arata jignit ca i-a spus reprezentantul medicilor ca umbla pe la tv doar pentru imagine si ca i-a fost propusa demisia)Intr-o tara unde toti isi baga picioarele, sunt de inteles chestiile astea.
Stargate Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Se mai intampla si la case mai mari...sanatate...si minte