NoNamed Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 ba deci sunt sa va povestesc: imi dadu mama bani sa ma duc pana la magazinul vecin sa iau o sticla de cola.si la mine e 38.000(da nu asta conteaza).numar eu banii si in loc de o moneda de 50bani mie mi s-a parut ca sunt 10bani(ce mare kkt nu stiu).vanzatoare de obicei nu numara banii deci eu am avut impresia ca am 36.000,da de fapt aveam 40.ajung acasa si mama incepe sa FACAO CRIZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
PkMauL Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 te'a certat ptr 2 mii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teo^^ Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 criza pt 20 bani?dak vrei, iti dau eu banii, ti-i trimit prin posta. numa' sa-mi zici adresa ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cor7ez Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 ba deci sunt sa va povestesc:imi dadu mama bani sa ma duc pana la magazinul vecin sa iau o sticla de cola.si la mine e 38.000(da nu asta conteaza).numar eu banii si in loc de o moneda de 50bani mie mi s-a parut ca sunt 10bani(ce mare kkt nu stiu).vanzatoare de obicei nu numara banii deci eu am avut impresia ca am 36.000,da de fapt aveam 40.ajung acasa si mama incepe sa FACAO CRIZA OMG Ce ne intereseaza pe noi ce ai facut cu cu banii care i'ai primit de la maicata ca sa cumperi nush ce de la magazin ? P.S : Mai invata sa scrii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba18 Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 mult mai repede cred ca ai fi rezolvat problema la coltul strazii, si nu ai mai fi ajuns sa deschizi topicul asta pe forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...