Guest Batranelu_Fantastic Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Prin apropiere de Bulgaria , iepurasul a fost gasit "mort" http://www.doei.org/misc/Easter_is_cancelled.jpg Asa ca "pastele" s-a amanat , !
Qui-Gon Jinn Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 esti trist...si mi-e mila de tine.plus pe langa asta pastele nu se refera doar la Iepuras...asa ca esti de 2x trist...ai postat o imagine deranjanta care nu este deloc amuzanta, ai mai facut pe undeva un topic ca pleci in suceava...esti trist...mie personal mi-ai stricat ziua cu poza asta...oare ce e in capul tau? intrebare retorica...stiu raspunsul.dar lasa...ca tu esti mic copil pe langa imbecilul care a facut poza asta.de unde pana unde sunt pozele cu animale moarte amuzante?
zetulescu Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Sper sa patesti ce a patit si iepurasul ala....asa ..in timpul drumului spre Suceava...sa vezi atunci posturi
Joop Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 ai spus ca pleci la suceva... ce mai astepti?... la revedere! drum bun! nu mai strica sarbatorile oamenilor
seba18 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Incercati sa pastrati o limita a decentei si a bunului simt in ceea ce priveste lucrurile pe care le postati pe forum, fie ca este vorba de text, imagini, audio/video sau orice altceva.