doomwave Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 asta nu prea e un poll adevarat ... caci majoritatea celor care posteaza aici nu isi iau un televizor in fiecare zi, ci se uita la cel luat de parintii lor . parintii mei au luat un Sony deci aceasta e automat marca mea preferata
Dark-Boy Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Am LG f bun pentru mine,nu s-a stricat nici o data(F bun deoarece e in camera mea si am o telecomanda cu care pot sa schimb canalele de unde vreau... ) +unu in camera la parintii mei(TvT sau...)+unu la bucatarie CD-rom=LG Cam atat...... + un Paste Fericit!!! Va urez o zi buna zilele astea
iNm Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 in camera la parintzi am un sony trinitron plat la mine in camera am un lg si monitorul meu e samsung deci pt tv votez sony
LordAxel Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Eeee am si eu un Nokia si sunt tare multumit de el
Qui-Gon Jinn Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Eeee am si eu un Nokia si sunt tare multumit de el LOOOOOOOOOL asta e dovada ca nu stai deloc sa citesti despre ce e vorba, e vorba despre televizoare nu nokia mama ce foame de posturi Samsung
LordAxel Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 LOOOOOOOOOL asta e dovada ca nu stai deloc sa citesti despre ce e vorba, e vorba despre televizoare nu nokia mama ce foame de posturi Samsung Nu mah chiar e marca Nokia ...Dar la voi la sat la Bucuresti nu ati auzit de TV-uri Nokia?
Qui-Gon Jinn Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Nu mah chiar e marca nokia televizor nokia haha eu nu sunt din bucuresti bravo!
SW Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Sony !!! (am testat multe dar sony e cel mai tare ) in ultimul timp panasonic si samsung vin tare din urma.
Ruin Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Sunt client fidel Philips,aşa că tot ce ţine de aparat electric/electronic din casă are marca asta,inclusiv televizoarele.Tv Philips - produs de calitate,fiabil,aspect plăcut,ergonomic.Edit : chestionarul se referă doar la marca de televizoare şi nu la produsele electronice în general. beac...am avut un tel Philips si in 2 luni s-a stricat...varza....Io-s fidel Panasonic
netspy Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 SONY, e firma serioasa si n-am avut probleme cu televizoru iar imaginea este foarte clara
Unknown Soldier Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Am 2 Panasonic si 1 Mega Vision...desi sunt fan Philips.
***COBR@*** Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Sony bineinteles!!!!! Sunt cele mai fiabile si cele mai bune!!!! Pe urma panasonic!!!!!!!
zetulescu Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 La mine in camera am un NEi ..sunt multumit de el..iar in camera cealalta un SONY..(isi merita toti banii)...am votat pentru SONY